Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • забравих си мисълта...
Зелена салата с  пуешки Wurst                                                и торта с пасирана извара + ванилия пудинг + кокосови стърготини + коняк + манго.

За всички ви   smile3525 newsm51 smile3525магьосници в кулинарното изкуство.

# 451

Селма правя Медовика ти за довечера,че съм рожденничка,а снимки утре. Embarassed

Честито!Да си жива и здрава! Hug  bouquet
    Дано се получи тортата,че като гледам няма много време да попие и стегне хубаво... Rolling Eyes Praynig

Pinki_81 ,чудесни сладки и тортата! thumbsup ( Може ли рецептичка за първите?Вече я виждам  Laughing)
  Ще чакам да се похвалиш и с разреза. Simple Smile

пеп-4o ,разкошни бонбонки!  Hug
   Ади,бая си се постарала!  Grinning
   Neli4ka,кренвиршите каше си ги бива,мдаммм..... newsm22

Venetta ,от твоя постинг лъха много нежност!Струва ми се ,че и вкуса на приготвените неща е точно такъв!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 17:22 от Селма

# 452
Венета -страхотен пудинг ,а може ли рецептата ?Много нежно и пастелно съчетание !

# 453
  • забравих си мисълта...
Селма,  Hug   Heart Eyes благодаря ти много, салатата стана наистина много приятна, а тортата има невероятно нежен аромат и фин вкус. Откровено казано веднага след като я нарязахме, занесох половината на дъщеря ми, че мъжа ми и майка ми набързо я преполовиха Simple Smile.

Tanyatais, благодаря ти и на теб,  Hug рецептата е същата като тази, само където към пасираната извара прибавих ванилия пудинг (500 мл мляко + 50 гр ванилия пудинг) и вместо ром, прибавих коняк.

# 454
Pinki_81,имам въпросче по рецептата ти.....
200 г пудра захар в тестото ли отиват?
Понеже споменаваш,че после има и овалване в същата....

# 455
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! НА ИМЕННИЦИТЕ ЖЕЛАЯ МНОГО ЩАСТИЕ, ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА СЪС ЗДРАВЕ И ГОРДОСТ!
3xi, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет...!   bouquet
Pinki_81, честит имен ден на мъжа ти, да си носи името със здраве! Чудесна почерпка, много вкусно!

Pety, много апетитни мъфини! Искам да те питам от къде купуваш кошничките?
Селма, благодаря за рецептата!
Леле, Пепчо, ти си професионалист – бонбоните са перфектни!   chef Ще ги правя и аз в неделя. Но може и малко по-мързеливички да са, че като видях колко неща си им сложила...
***Ади***, сготвила си страхотни ястия!
Неличка, това кебапчета с кремвирш ли са?!  #Crazy  Мъжа ми ще се влюби в тях!  Laughing
Венета, много елегантно предложение! Сладкишът е неустоим, усещам аромата!
А сега виж какво сътворих днес:

Чудния тутманик на Венета

Стана страхотен, излапаха го за отрицателно време! Учудих се, че стана много бързо (като изключим времето за втасване). Загънах го, както си написала, но не го разпънах хубаво, корите ми станаха по-дебели. Разбира се, няма като твоите конци, но беше пухкав и страхотен! Благодаря ти от сърце!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Приятно празнуване на всички!

# 456
Селма,  Hug   Heart Eyes благодаря ти много, салатата стана наистина много приятна, а тортата има невероятно нежен аромат и фин вкус. Откровено казано веднага след като я нарязахме, занесох половината на дъщеря ми, че мъжа ми и майка ми набързо я преполовиха Simple Smile.

Tanyatais, благодаря ти и на теб,  Hug рецептата е същата като тази, само където към пасираната извара прибавих ванилия пудинг (500 мл мляко + 50 гр ванилия пудинг) и вместо ром, прибавих коняк.
Благодря!мНОГО ЛЕСНА И ЕФЕКТНА рецепта!Браво!А как стоиш така слаба с тези пудинги,е друга тема,но аз всеячески ги избягвам,но имаме спец.поводи този месец и ще  я направя и шахматната торта от Леля Ог рецептата изнамерена от сайта!

# 457
  • София
Селма, 200г пудра захар е в тестото. Отделно трябва да имаме и за овалване Peace

Ето го и нашето агнешко, приготвено от именника Laughing

И агнешка дроб сърма, без заливка Simple Smile

# 458
  • забравих си мисълта...
Мила НинаHug  Heart Eyes тутманика ти се е получил невероятно пухкав и въздушен  newsm51. Нищо че няма конци, вижда се, че е сполучлив и съм сигурна, че е и невероятно вкусен.  newsm10  smile3501 Благодаря ти за доверието.   love001

Tanyatais, аз не мисля, че съм толкова слабичка,  newsm78 но и не ги ям тези всичките тестени неща, имам алергия към пшениченото брашно. А и в крема прибавям често вместо захар, течен захарин и така редуцирам калориите.   Laughing

# 459
Поздравления за всички майсторки в кухнята!
Pinki 81, правиш ми голяма услуга с рецептата за сладките с канела и орехи. Тъкмо днес се чудих, какво да приготвя за четвъртък, защото ще ми трябват голям брой. Благодаря!

И за да съм по темата, ще се запиша с Rooster in wine или Coq au vin, или просто на български Петел/ пилешко във вино. От както гледах Leap Year - Матю Гууд не ми излиза от главата с това ястие, което той приготви във филма.

# 460
  • Хасково
Честит празник на всички, на именниците които празнуват днес здраве и щастие!  bouquet
 Пинки, може ли рецептата за тези сладки, моля Praynig
Пепчо, и ти се постарала  bouquet
Хубав ден на всички Hug

Честит празник на всички именници Simple Smile)
Мила може ли рецептата за баницата !

# 461
И за да съм по темата, ще се запиша с Rooster in wine или Coq au vin, или просто на български Петел/ пилешко във вино.

Този петел много го обичаме в къщи  Peace
Леля Ог, наистина е чуден тутманика   bouquet
на всички останали с агнешкото да кажа, че малко ви завиждам  Blush  Скоро хапвахме и ме отрязаха, че не се вписва на дневен ред такова  #Cussing out Затова имаме

свинско филе в хрупкава чеснова коричка. И салата разбира се. 

и пак  Laughing Laughing

# 462
Честит имен ден на всички!!!!!Живи и здрави бъдете!

Няма агнешко у нас, но за сметка на това има десерт - Крейзи кекса на Лабрекс с карамеловата глазура - Цък и Цък

# 463
  • забравих си мисълта...
Мама Цоцоланка, неуморна си!  bouquet  Кекса е невероятен   bouquet.

# 464
Още сте творили #Crazy

Леля Ог,Селма-много благодаря.  bouquetГотвих,готвих,не чак толкова специални ятия и сега подпирам леглото,че  pregnantСелме,ти как успяваш,направо ти се чудя.Моля да ми кажеш,ако има някаква тънкост в приготвянето на Кокосово-шоколадовият мус от твоите рецепти,може и на ЛС.Скоро имаме рожденник и мисля да се пробвам,дано ми остане време само.

Венета,всеки път ти се възхищавам на любовта с която готвиш   bouquet

Мама Цоцоланка,кога намираш време с 4-ри деца не знам,обаче си корифей Heart EyesСпоменаваме те често в темата за Август'07 и по-точно теорията ти за децата  LaughingМного вярна максима.Вясвай се когато имаш време при нас и кажи какво става с Милена и малкият им мъж. Извинявам се за спама Blush

Неличка,тези кремвирши мъжът ми ако ги види,ще ги сънува.Добре че,не е тук сега Grinning

От мен последното за днес:

-с пожелание за  1dating luvbed  loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт