Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,

оставихте ме без думи (от слюноотделяне  Wink) с тези снимки. Жестока работа, нечовешка!

Искам да помоля, който има рецепта на шоколадови мъфини да я публикува или да ми я изпрати на лична (ако вече е била публикувана) - обещала съм на сина ми, даже днес си закупих и необходимата тавичка с гнезденца  Grinning.

Мерси предварително!!!!

# 31
Искам да помоля, който има рецепта на шоколадови мъфини

Заповядай, тук ще си намериш идеи за шоколадови мъфини Peace Дано ти допадне някоя рецепта Simple Smile

# 32
  • Plovdiv
Ето тук е темичката от форума за мъфните и има дадени най-различни рецепти   bouquet  Дано детенце остане доволно. Сиурна съм, че много ще му харесат и ще иска да му правиш често. Момичетата са страхотни майстори и има невероятни рецепти   chef

Докато пиша и esy ти е отговорила   bouquet

# 33
Цоп в новата темичка!  Hug

# 34
Какви вкусотии, направо не е за диетуващи Rolling Eyes Rolling Eyes

Пак ли има предателки в темата???? Не ги е срам, просят си бан.......Като се зададе лято и се пълни диетния форум......Предателки.......Ние също имаме леща...но за утре!Еси, хареса ми салфетката под лещата......

Вироглавка, нашето семейство е влюбено в шоколадовия браунис на Блонди...Рецептата я има в темата за мъфини, пробвай я!

Лабрекс, може и да си писала...но може ли 2 думи да кажеш как обра овациите с бонбоните?

От мен - Торта с биш … 02;ле и Питка

И ако мога да изкажа поздравленията си към Меганс,че винаги споменава девойките тук поименно.....Знам какво изисква това и затова моите адмирации към нея!

Пепика, благодаря!

# 35
Маме, бонбонките са по рецептата на Пина, бързо се правят, още по-бързо се излапват, страшно вкусни са поне тези с банана, но четох, че стават и с други плодчета. Произведох фурор и обрах овациите наистина! Малко си поиграх, защото  оформях банановите парченца с едно приспособление за чистене на чушки, дето се вади опашката им и още нещо Grinning, за да ги направя кръглички, като истински бонбончета и най-вече да се хванат в гнездата на една кутия от бонбони. И успях да заблудя публиката.
Ето ги тук и тук. Понеже се чудих дали ще издържат, пътувахме и на практика тези от кутията ги ядохме на другия ден. Като пристигнахме ги сложих в хладилника и след час някъде си бяха разпрекрасни, нищо не им се беше развалило. Ееее, цял ферман изписах, но.........много са хубави бананчетата в шоколад! Heart Eyes   bouquet
И да допиша, днес майка пак ме разпитва как съм направила крема в бонбоните, не беше разбрала, че крем няма - просто парченце банан! Grinning

# 36
Пепчо,страхотни тарталетки, Еси прияде ми се леща рано рано.

# 37
Ехеее колко сте работливи всички, кога наготвихте толкова и нова тема започнала
СТРАШНИ СТЕ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ИСКРЕНИ ВЪЗХИЩЕНИЯ от мен   bouquet Hug Heart Eyes

Аз отдавна не съм показвала нищо, че все време не ми остава за снимки, ето нещо скромно от последните дни:
Дежурната Салатка и Пиле с грах:

Баница със сирене и Питка:

Лека и успешна седмица ви желая  Hug

# 38
  • В градината...
Вчера - печено агне на пещ, дробсърма, зелена салата и чорба с лопуш и спанак мммм ... Но забравих фотоапарата, а си беше гледка....

# 39
  • София
Пилешки бон филенца с гъби, соев сос и заквасена сметана с лоша снимка... Направих и крем супа от картофи и грах, но остана без снимка.

# 40
Да се запиша в новата тема с един сандвич:

# 41
  • Русе/София
Привет в новата тема-ПЕПИКА благодаря
  :bouquet:LINDITA калмарите изглеждат страхотно черпя се с няколко  chef
МЕГАНС менюто ти е страхотно,както винаги  chef
МИМИ Р27 рошковците ми харесват,забождам и тука един Embarassed
ПЕП-4О менюто ти както винаги е първокласно,но тия тарталети ми събраха очите  bouquet  chef #Crazy
КРЕМЧЕ ВАНИЛИЯ нещо като бургиньон,обаче изглежда превъзходно Wink
AREDHEL много продуктивен съпруг имаш-поздрави Wink #Crazy
МАМА ЦОЦОЛАНКА днес станах с идеята за торта с бишкоти-изпревари ме Embarassed
VESSI NN менюто ти ме впечатли страхотно  bouquet
снощи в къщи хапвахме редовната салатка

пилешки бутчета"Сигнал"-благодаря АЕЛИС

Приятен ден  bouquet

# 42
Божееееееееее, милост нямате  Laughing
Човек да го няма два ди и вие вече нова тема сте захванали  Laughing
Сега се връщам да разглеждам и после ще ви хваля   bouquet

# 43
  • София
    Браво на всички кулинарки  newsm10 smile3501!Аз скромно :яйца на очи! Кликни на снимката за по-голяма.

verabel, от твоята "лоша"снимка започнах да преглъщам,въпреки, че току що съм яла!

# 44
Даничка1979 ,доста ще ти е трудно  HugНяма момиче,което да не се е постарало.Следя темата повече от година.Удивлявам се за колко кратко време има страхотно развитие в уменията на пишещите в темата.Само погледни няколко поста над мен какво е направила vesi_nn ,Мама Цоцоланка,Ани...а какви вкусотии има на предните страници ммм.....
esy ,чудесна снимка Heart Eyes
Аз вече съм готова с днешното готвене /минах по бързата процедура/

Чеснови пилешки бутчета с мащерка

Общи условия

Активация на акаунт