Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря на Пепика   bouquet
От мен -Зеленчукова супа

Всички сте чудесни  bouquet  bouquet  bouquet

# 46
Цоцоланке, тортата с бишкоти и крем брюле е една от любимите ми - само заради нея съм готова да отскоча до Тетевен - там в една сладкарница на центъра, предлагат такава торта - разкошна е  Crazy. Моля те за рецептата. Пиши ако приемаш гости.  Party

Пеп-4о, много са ефектни тарталетите! Къде продават формички?  Hug

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 15:47 от Smiley*

# 47
ехааа цоп и аз тук , че да не ви изпусна някоя от вкусотийките Simple Smile

# 48
Чеснови пилешки бутчета с мащерка[/color]                    
Пържени,оваляни с чеснов прах и мащерка?Изглеждат вкусно   chef.

# 49
Ех,изтървах ви аз...
То за кое по-напред да пиша...Отивам да доразглеждам старата тема ...   Hug
За да не е само запис,от мен само торта

# 50
millasan   Много ми харесват гевречетата може ли линк за тази рецепта?Ти с какво си ги мазала отгоре и каква е "поръската"?Много благодаря   bouquet Аз отдавна се каня да замеся нещо,но все ми се струват сложни нещата и не се захващам.Това обаче ми хареса и ищом казваш,че е лесно направо супер  Simple Smile

# 51
  • Варна
Сега само се зарисвам в любимата ми тема, за да не Ви изтърва.
Благодаря на Пепика за новата тема.  bouquet
И толкова бързо сте изписали, цели четири страници #Crazy

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 17:25 от ивка27

# 52
И аз да се запиша да ви следя, че големи вкусотии има тук  Hug, с вчерашните кифлички с кашкавал.

millasan   Много ми харесват гевречетата може ли линк за тази рецепта?
На опашката за рецептата съм и аз  Wink

# 53
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте!
 Виждам доста сте се потрудили през уикенда - vesi_nn, nordina , пеп-4o,  millasan, delicate, mimi P27, viara.an, esy - страхотно представяне!
Леля Ог - жирафът ти е страхотен, а снимката е аранжирана с много вкус и стил - като за списание!    bouquet
краси.мира - излишна скромност - само торта, но каква!!!
Кремче Ванилия разтрепера ми сетивата с това френско меню! Браво на всички!    bouquet

Аз пък тези дни не мирясах, докато не унищожих тиквата, която ми донесоха. Направо тиквясах, но съм доволна от себе си!
Те ги на моите куланарни оранжеви рожби:

Крем супа от тиква с пащърнак и джинджифил                 Мъфини с тиква, мусковадо и стафиди                         Тиквения сладкиш на Лабрекс с ананас и сини сливи
                                                                                                                                                                                                  много тиква му сложих май

Мога да препоръчам крем супата за непредубедените - страхотен вкус! Но тиква не искам да виждам поне половин година!

Лурдес тилапията всъщност я приготвих пържена и на фурна, но пържената не успях да снимам, понеже бе излапана скоропостижно. Аз лично предпочитам пържената - по-вкусна ми бе, защото тилапията е суха риба - само филе и носи на малко пърженко. Та рецептата не е нищо особено - овкусявам размразените филета с лимон , черен пипер и сол, оставям да поеме и ги намазвам със заквасена сметана и естрагон, може и пресен копър. Мятам в хладилника за около час, после овалвам в брашно и в тигана или в галета с естрагон и в подмазана тавичка във фурната( в този случай отгоре слагам малки парченца масло)!

И аз моля  Мама Цоцоланка за рецептата на бишкотената торта!

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 15:18 от Гуинет

# 54
  • Bulgaria-Italia
Вкусно ,вкусно,мноооого вкусно при всички   bouquet  bouquet  bouquet

Гуинет
страхотни тиквени изкушения  newsm51

От мен за обяд една обикновена кашичка от печен пипер и царевичка

# 55
  • ГОре на черешата...
Казвам само едно :"Уаааааау" за тортата на Красимира   bouquetи за невероятните снимки на Гуинет   bouquetи изчезвам, че ми отиде детоксът  Whistling.

# 56
Невероятни предложения, момичета!  bouquet
Маме, няма начин, зимата си хапваме сладко, но лятото, мъка Embarassed
Нордина, благодаря! Hug

Краси, тортата е убиец  bouquet

Гуинет, разкошни менюта показваш, браво! Hug

Благодаря на всички за хубавите отзиви!

У нас днес пица ден   Simple Smile

За всеки вкус пица  hahaha

С домат, зехтин и подправки

С червен лук, гъби и луканков колбас

За детето: с филе, гъби и домати

За десерт: С ябълка, камамбер и мед

# 57
  • Varna
Момичета, благодаря ви за одобрението, всички сте чудесни вдъхновителки!!!   bouquet  Hug
Гевречетата са по рецепта на Лабрекс, има я в любимите й, ако не се лъжа на предпоследната страничка с нейните рецепти, 10-та се пада.  Рецептите й са много точни и аз я направих по начина, по който я е описала. Намазани са с яйце (домашно беше  Wink ), оваляни са със смес от сусам и мак, която не ми беше достатъчна и част от тях бяха и със захар.

# 58
  • Пазарджик/Лондон
esy , страхотни пици - всичките до една Hug.

Гуинет , много вкусно е било у вас, много ми харесаха мъфините  bouquet.

martin4e , чудни са ти кифличките Wink.

краси.мира , и аз да си кажа - приказна ти е тортата Hug.

Ние вчера хапнахме вкусната баница бюрек по рецепта на Вивиан :

И сладкишът без яйца по рецепта на Рени - с кайсиево сладко и шоколадов топинг Heart Eyes:

# 59
Цоцоланке, тортата с бишкоти и крем брюле е една от любимите ми - само заради нея съм готова да отскоча до Тетевен - там в една сладкарница на центъра, предлагат такава торта - разкошна е  Crazy. Моля те за рецептата. Пиши ако приемаш гости.  Party

Гости приемам само срещу гледане на Ревльо.....А тортата е повече от елементарна....

Бишкотите ги сиропирах с прясно мляко(малко ми бяха старички и сухички,че отиде повече мляко) - ред брюле (от това полуготовото от Метро, което се прави с мляко и течна сладка сметана) - бишкоти отново сиропирани с мляко - крем. Отгоре настърган бял шоколад. Обичам я тази рецепта, защото е бърза и лесна и в същото време вкусна.....

Еси, може ли рецепта на последните 2 снимки......На пицата не слагаш ли доматен сос или нещо подобно най-отдолу? Чинията с десерта е прекрасна...

Краси, ох каква торта само.......То аз ако можех САМО такава торта да направя, цена нямаше да имам....

Имах днес гости, с ТОВА ги гостих......

Общи условия

Активация на акаунт