Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Anuck,фантастична Торта (тарта  newsm78 ) паскуалина! Много ми хареса!  thumbsup thumbsup thumbsup

caprice,с какво си заменила меда в Медовика?Интересно ми е,как ли се е получил без мед?  Simple Smile

viara.an ,много апетитно и красиво!  Simple Smile

# 76
Момичета,страхотни сте кое от кое по-вкусно,тази торта със лапад ми взе акъла,Меганс при теб пак много вкусно,Бети страхотни гевречета,виара много вкусно и като за изложба,браво на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Кременкова с теб май едно и също сме правили.И от мен ягодова торта с парченца плод
-ягодова торта
-парче

# 77
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет  Hug

извинявам се за огромното закъснение Blush, но бях болна  Tired

ето рецептите за огретен от елда и спанак и патладжан с нахут

Селма, на мен ми хареса огретена, но аз ползвам зелената елда и тя няма силен вкус...

Anuck , страхотна торта.... Crazy

# 78

Селма, на мен ми хареса огретена, но аз ползвам зелената елда и тя няма силен вкус...

Аха!Интересно!  Simple Smile
    Виждала съм да се продава,но никога не съм опитвала зелената елда.

# 79
Цитат
nano може ли рецептата за спанака с кашкавал и яйце

аз малко импровизирах,т.е нямах рецепта.попарих спанака в подсолена вода да омекне,изцедих го и намачках.прибавих сирене/извара/,чесън ,зехтин и шунка.поставих го в тавичка,като канапе и чукнах яйцата.отгоре настъргах кашкавал и запекох.

# 80
У нас тази вечер - паниранирано пилешко роле с кашкавал, гъби и пушено филе.

- разрез

# 81
delicate, много ми хареса супичката, чудничко изглежда! Heart Eyes  bouquet
краси.мира, поздравления за тортата!  bouquet  chef
Гуинет, всичко изглежда страшно апетитно! Heart Eyes   bouquet Като ти се прияде тиква след половин година, обади се за една много вкусна рецептичка! Peace Grinning
esy, много разнообразни пици и десерта, ммм Heart Eyes  bouquet
Аелис , припомних си вкуса на бюречето, хареса ми!  bouquet
Мама Цоцоланка , много ти пухкава гощавката!  bouquet
nano как само ме съблазнява с тоя медовик! Heart Eyes  bouquet
megans, много пухкавички изглеждат кексчетата!  bouquet
Lindita, засмях се, като видях сникърдудълчета, спомних си как ги правих не знам колко пъти подред, докато им се наситихме. Страшно ни харесаха. И сега ги правя, но по прилично - от време на време. Grinning Чуднички са! Heart Eyes  bouquet
Разкошна торта паскуалина на Anuck bouquet  chef
betina33 , много хубави гевречета си навъртяла, сигурна съм за вкуса!  bouquet
viara.an пак с добре накипрени манджи!  bouquet  chef
kremenkova и  ditsan с моята слабост - желираните торти, прекрасни са!  bouquet
caprice и тя с медовик!  bouquet Селма, и аз имам такъв опит - медовик без мед, ами получи се тортичката, компанията я хапна и хич и не попита къде ми е меда на медовика! Grinning

Вкъщи супа със свинско месо

и оризова запеканка с гъби и коприва.

# 82
# 83
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
    Аха!Интересно!  Simple Smile
    Виждала съм да се продава,но никога не съм опитвала зелената елда.

доколкото знам кафявата елда е запечена и има натрапчив вкус...
а зелената си е сурова и има приятен вкус на ядки.
моята увира доста бързо, за 10 -15 мин...
пробвай и сподели  Peace

от мен:
дребна паста със зеленчуци и сос от див чесън

за десерт:
презрял мюнстер със сладко от боровинки - за гурмета с хрема  Joy, голям смрадливец е този мюнстер  Crazy

# 84
ммм, бишкотената тортичка на Мама Цоцоланка  Heart Eyes  , салатката с репички-розички на vesi_nn   Crazy  ,
от verabel се впечатлих от филенцата със соев сос и заквасена сметана - не съм пробвала така, но звучи апетитно Flutter
А н и интересен сандвич, направо ме зареди с енергия  Grinning  !
3xi апетитна салатка, и маргаритките край нея са сладък декор  Grinning

Аелис невероятен сладкиш   bouquet
харесах си и пицата с ябълки, камамбер и мед на esy, ще се пробва обезателно! Както и паскуалината на Anuck (вместо лапад ще слагам спанак   Party  )
и тиквените специалитети на Гуинет Heart Eyes

~*~
печен картоф с кашкавал, гарниран с пресни доматки, грах на пара, и комбинация от шунка, царевица и спанак в сметанов сос

# 85
Краси,невероятна торта Hug
Анук,зелениите са ми слабост.Със сигурност ще я направя Heart Eyes
Лабрекс,Кремче Ванилия ,Мама Цоцоланка,vesi_nn,Гуинет,megans,Асе,mussy777 ,viara.an ,Бетина,поздравления за хубавите предложения   bouquet

# 86
Минавам само да кажа ГОЛЯМО МЕРСИ за постовете и рецептите за мъфини. Мисията беше успешна - детето доволно, омазано с шоколад и на мнение, че мама е супер  Peace

# 87
Леле тук при вас е много вкусно. Записвам се да ви следя и да вземам идеи, а сега се връщам да търся рецепти. Приятна вечер на всички.   bouquet

# 88
  • Bulgaria-Italia
Днешната вечеря

Заек с макарони

# 89
Момичета, благодаря ви!  bouquet
Тестото наистина е много добро, но отнеме повече време за приготвяне Wink

Маме, давам ти тестото, пък утре ще пиша за гарнирането на пиците, че късничко стана Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт