Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
От мен - Соленки със сирене и кашкавал

Aredhel, Гуинет,mitsie ,vesi_nn,marabu,Мама Цоцоланка,чудесни сте  bouquet

# 376
Гуинет,много красиво и изискано меню!   Peace  И дъщеря ти има усет към красивото и естетичното!    Hug   Поздрави я! 
Кажи повече за терина,какво точно има вътре?

mitsie , да ти е жив и здрав малчугана!   Тоя Спондж явно е любимец на всички деца!    Peace

# 377
  • забравих си мисълта...
Mitsie, да ти е живо и здраво момченцето. Много да те слуша и много да те радва!  newsm59  nbirthday  newsm67

Ilrai78, Лелия ОГ, Пеп-4о, TheNMaster, Tracy_t, Pina, Labrex, Роца, Merydit, Kраси.мира, Гуинет, Денерис, Megans, Esy, Kasier, Nordina, Delicate, Marieta, Matze, Aredhel, Marabu, Vesi_nn,   Hug  Hug  Hug при всички ви e много вкусно и красиво, човек не може да се нагледа на творенията ви и се чуди кое по-напред да опита.  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Мама Цоцоланка, както винаги твориш неуморно Simple Smile  newsm51

Asyaleyn, виждам, виждам Wink какво правиш ти с нашите Kaiserschmarrn, но виждам и други вкусoтийки Wink  newsm51

Тутулина, то имаш право , едно време нормалните кори си бяха тези, които ги точеше майка ми, другите бяха купени, сега да не знае човек какви ги има и кои са нормални и кои не, но нали знаеш, всеки да разбира както желае Simple Smile.

# 378
  • Русе/София
Привет дами.
МЕГАНС винаги  хубаво меню с питка  bouquet
ГУИНЕТ терина с патладжан изглежда мноого примамливо-чакам рецепта Praynig
МЕРИДИТ моят мъж обожава шкембе чорба  bouquet
ТУТУЛИНА  винаги на ниво Peace
ДЖИА тази колбасарска баница ме изуми Thinking
МАТЦЕ за тези вкусотии на скара притичвам на момента до вас Embarassed
ЛАБРЕКС невероятна идея за салата Rolling Eyes
МАМО ЦОЦИ чудя се как успяваш да удържаш фронта Rolling Eyes
ВЕСИ НН салатката ти ме накара да си помисля веднага за една ледена ракийка Embarassed
ДЕС да ти е жив и здрав рожденика  bouquet
МИТСИ много здраве и късмет пожелавам на момченцето ти  bouquet
гювеч
  питка и парче
    тутманик и парче/малък,че не остана тесто за него/
Приятен ден

# 379
Гуинет,много красиво и изискано меню!   Кажи повече за терина,какво точно има вътре?

Aз викам направо да пише рецепта, а? Гуинет, плииийййййззззз ..... Praynig

Спондж Боб!!! Жестоко, дано синът ми не види от някъде ... Laughing

Селма,   bouquet!

Отивам да разходя бебето, ще ви гледам пак довечера.

# 380
пилешки шницели за мене
     паста в доматен сос и авокадо за малката

# 381
Здравейте момичета, тук прелива от вкусни идеи! Комплименти за всички!   bouquet
mitsie, да ти е живо и здраво момченцето и да ти носи само радост!  bouquet
Гуинет, много ми допадна този терин и ще го направя възможно най-скоро! А салатата "капрезе" е супер идея, поздравления на дъщеричката ти!
labrex, идеята за украсата е уникална, за пореден път се убеждавам, че рускините нямат равни. Благодаря за споделените от теб идеи и рецепти!    Hug
Искрено се възхищавам на мама Цоцоланка - във всяко отношение!!!!!!
vesi_nn, поздравления за неизчерпаемата фантазия, която имаш! Страхотни идеи!

От мен макарони с коприва на фурна или както е дадена рецептата в "Кулинарен журнал" - Мусака с коприва. Вкусно стана!

и Ябълкови мъфини с хрупкав топинг на Tannita! Превъзходни!

# 382
# 383
Отново вкусно и красиво тук.
  bouquet  bouquet  bouquet за вси;ки.
От мен:
Пица - няколко вида

Торта "Веселата крава" - по рецепта наЛабрекс за руло 5 лъжици

и парченце

Ягодови пудингове мъфини - пак по рецепта на Лабрекс (решила съм да й пробвам всички рецепти  Hug Hug, защото са невероятни)

И свинско със задушени зеленчуци по рецепта на Леля Ог, наистина станаха разкошни зеленчуците, а свинското стана толкова крехко ....

Лек и спорен ден на всикчи

# 384
Ох, че сте лоши..., добре че мъжът ми не чете тук   Embarassed Моля ви кажете, че не всеки ден правите тези засукани манджи, че и малки деца имате, кога успявате, възхищавам ви се направо, че и да снимате даже успявате.   

И за да не е само благородна завист поста ми да се отчета и аз- за вечеря- агнешо с ориз и спанак, салатка от домати, краставици, зелен лук и маруля, десерта го прескачаме ние, за децата банани. Направо се изчервих, признавам си

# 385
vesi_nn, само като видя снимките и познавам, че са твои, не е нужно да гледам ника. Чудесно оформление и на салатките и на ястията!   chef  bouquet
краси.мира, те всичко омитат, ама се считат за опитни зайчета (не, че не ги ползвам за такива, де hahaha), а също и приятели. Grinning Много апетитно това капрезе. Heart Eyes  bouquet
mitsie , да ти е живо и здраво момченцето, тортата е страхотна, а и пъстрите сладки също!  bouquet
Гуинет, много красиви снимки и не само снимките, де....... Grinning  bouquet
delicate , и твоите соленки много апетитни! Heart Eyes  bouquet
3xi, чудни питка и тутманик! Heart Eyes  bouquet
Джиа , права си, наистина доста идеи от тях вземам. А мъфинките на Танита са върховни, много ги харесвам!  bouquet
tracy_t, страхотна си! Как успя да спретнеш цяла крава от пет лъжици? Много вкусно изглежда и сигурно е. Тия блатчета дават възможност за много комбинации и импровизации.Чудна е! Мъфинките също и месцето със зеленчуци, ммм Heart Eyes  bouquet  chef

Аз правих рагу с гъби в гювечета , тоя път със свинско.

# 386
Лабрекс-благодаря за рецептата за тортия ,направих я за малката като сварих ,а не изпържих картофките,но стана супер и за вечеря ще се опита,но как ухае!Мерси и за шахматната торта от една друга тема!Ще се опитам и от другите ти рецепти да направя повечето че са уникално лесни и вкусни!

# 387
mama_jenny_r ,то сто години минаха, откакто попита за рецептата на тези курабии      . Съжалявам за закъснението. Рецептата е от майка ми и общо взето е от типа "на око"

3 яйца
1ч.ч. кисело мляко+ 1 бакпулвер и 1 ч.л.сода
1 ч.ч. олио
лимонена кора
брашно за меко тесто
като се надуят се мажат се разбито яйце и се поръсват със захар

# 388
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета -толкова много аромат се носи от страничките  Hug и все по-красиви снимки с всеки изминал ден   bouquet
не мога да не похваля Трейси-много апетитно у вас
МИТСИ- да ти е живо и здраво детенцето и да има безгрижно детство  newsm59
Джия-и ти много си се постарала   bouquet
както и всички останали   bouquet
аз ще се запиша пак с идея на Пепчо сандвич от салам и кашкавал пане
и рулото на Лабрекс много сполучливо -пълнежа е сладко от черници и орехи -като постоя рулото се пропи от соса на сладкото и беше многооо вкусно
благодаря ви момичета за чудесните идейки -всеки ден   bouquet
оххх докато напиша и ето на Лабрекс с нова зарибявка

# 389
Лабрекс-благодаря за рецептата за тортия ,направих я за малката като сварих ,а не изпържих картофките,но стана супер и за вечеря ще се опита,но как ухае!Мерси и за шахматната торта от една друга тема!Ще се опитам и от другите ти рецепти да направя повечето че са уникално лесни и вкусни!

tanyatais, радвам се, че се е получило, една моя позната така я прави с варени картофки. Дано и на малката и хареса. Прави тортата, пробвай и рецепти, нали знаеш - въпрос на вкус е, пък ако ти хареса нещо - чудесно!   bouquet

А н и, погледни ТУК за идеи за сандвичи, ТУК СЪЩО, ЕТО ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ. е, надявам се на първо време да ти стигат, ако искаш още, ще потърся! Grinning    bouquet

И, докато се намотам, тук още вкусотии.......betina33 , радвам се за рулото, много вкусно изглежда, пепчовите сандвичи и те! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт