Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Лабрекс-благодаря за рецептата за тортия ,направих я за малката като сварих ,а не изпържих картофките,но стана супер и за вечеря ще се опита,но как ухае!Мерси и за шахматната торта от една друга тема!Ще се опитам и от другите ти рецепти да направя повечето че са уникално лесни и вкусни!

tanyatais, радвам се, че се е получило, една моя позната така я прави с варени картофки. Дано и на малката и хареса. Прави тортата, пробвай и рецепти, нали знаеш - въпрос на вкус е, пък ако ти хареса нещо - чудесно!   bouquet

А н и, погледни ТУК за идеи за сандвичи, ТУК СЪЩО, ЕТО ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ. е, надявам се на първо време да ти стигат, ако искаш още, ще потърся! Grinning    bouquet

И, докато се намотам, тук още вкусотии.......betina33 , радвам се за рулото, много вкусно изглежда, пепчовите сандвичи и те! Heart Eyes  bouquet
Задължително,ще ми харесат,явно имаме сходен вкус! А малката ще я хареса защото си поиска и опита !Истината е че имам тефтери с изрязани рецепти от списания за готвене,абонирана съм за Гуд фуд,събирам от Англия сборници и книги,но нищо нее  така добро като казаната от приятели и познати изпипана рецепта с тънкостите и мненията за вкуса й!Така че   bouquet  bouquet  bouquet

# 391
  • забравих си мисълта...
Момичета страниците се пълнят със скоростта на светлината. За всички вас  newsm51  newsm51  newsm51.

От мен Croissants  с пълнеж от пасирана извара, пудинг ванилия и сладко от боровинки.
Тъй като тестото за Croissants ми беше малко, замесих набързо и тесто за баница, за да употребя остатъка от пълнежа.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 17:50 от Venetta

# 392
Отличен за всички.Нямате умора. newsm51
Момичета с това превъзходно хапване няма ли да минавате на диетка..или който е хапвал доста сега да страда. Weary
Аред вкусни кексчета и запенки
Асу като в кулинарно предаване
Дес чудесно меню и ЧРД на синчето newsm59/малко със закъснение/
Марабу харесвам пуешко
Веси много стилно и красиво
Краси точно и изискано
Мат прекрасна тортичка.Много да те радва детенце. nbirthday
Гуинет произведение за кулинарен панаир.Ще пробвам терина,но без ориза,че не го обичам.
Деликате слънчеви соленки

3Х всичко ти е апетитно,а питката и тутманика са...
Тану вкусно
Джия хубава пролетна идея за копривката
Ани много весел сандвич
Трасу супер си
Лабрех като лимонка си-избухваш в предложение,красоти и вкусотии.Ще пробвам рагуто задължително
Бетина разкошни сандвичи и руло
Вени пак вкусно и елегантно поднесено.
За днес пиле със зеле и тараторче,сладки чалми на "сън в лятна нощ"/малко ги поизмених/,понички на Дитсан/но по диетично и възелчета и топчета.
Лека и вкусна вечер на всички.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 19:18 от megans

# 393
Джиа, tracy_t,megans,Venetta,labrex,betina33,вие сте домакини разкошници   bouquet

От мен - Свински хапки със зеленчуци

Бързото руло на labrex Heart Eyes  bouquet

# 394
Tannita може ли рецептата за Тиганици с пълнозърнесто брашно ?

# 395

Тортията на Лабрекс  bouquet

# 396

betina33,delicate, страхотни рула, трябва и аз да опитам тази рецепта на labrex
Гуинет,tracy_t,3xi,Джиа,tanyatais,vesi_nn, прекрасни менюта   Peace, нямам сили да изброя всички в тази тема затова ви поднасям цветя Wink bouquet

# 397
  • сред люляците
Днес правих Сладки "Розички". Две дози Twisted Evil

# 398
tanyatais, много апетитно изглежда тортията ! Heart Eyes  bouquet Само да отбележа, че рецептата е на Габи (gabi_s), предполагам, че доста от съфорумките си спомнят хубавите и рецепти. А в блога и попаднах на мини-тортии от картофи , tanyatais виж ги, може би ще се харесат на дъщеричката ти.  bouquet

delicate , много слънчево това свинско с зеленчуци, много примамливо изглежда! И рулцето ти е чудно с тоя крем! Heart Eyes  bouquet

megans , много хубави понички, чалми и възелчета. Ох, нали си падам по тестените неща...... Blush  bouquet

mimi P27 , пробвай рулото, когато решиш, то става и на тортичка. Grinning  bouquet

ilrai78, много са ти сладки сладките! Heart Eyes  bouquet

Едни късни мъфини със стафиди по рецептата на Pety   bouquet

# 399
3хi,благодаря ти Hug!
megans,мерси за поздрава Hug!Мъжа ми имаше РД,син нямам Mr. Green,много се смях,ама то и аз как го написах кой ще ми знае родата hahaha

Парченце от тортата:

Бутчетата по Аелис:

Ориз отделно за който желае към бутчетата:

# 400
Лабрекс-мерси и много се хареса,и аз я направих като мини тортия с 3 картофа,1 морков,пресен лук,3 гъбки и 2 яйца -супер стана ,но съм на диета и само вдъхвах уханията й!   bouquetСтрахотни мъфини,една от любимите ми рецепти!
Дес-много пухкаво парче торта , а оризчето е точно семпло и вкусно.Как си мечтая за въглехидрати,не еистина!
ilrai78 -баба ми правеше подобни сладки и бяха много вкусни.Слагаш ли им мас или само с масло?
mimi P27 -салатата е трепач-това хапвах днес също,а картофките и месцето изглеждат като от кулинарен журнал с оформлението им!
Брави на всики !  bouquet

# 401
Tannita може ли рецептата за Тиганици с пълнозърнесто брашно ?

Заповядай Тиганици с пълнозърнесто брашно

# 402
  • DE
Здравейте и от мен !
Почнаха да ми прехвъркват пред погледа разни мъфини, питчици, кроасани, бисквити
явяват ми се като "Фата Моргана" в далечината. Неуморни сте Hug
Днес у нас
Картофи с кайма и сметана на фурна, баница със спанак и сладкиш в микровелето

Лека ноЩ !

# 403
# 404
Добър вечер, мили дами!

Едни мъфини, пак в темичката... Очите ми станаха такива  Shocked

И едно свинско със зеленчуци ме грабна...

От нас днес: Пияното пиле на TheNMaster, питка със сиренце и самардалка и браунитата на Блонди. Благодаря за споделените рецепти!   bouquet (в тоя ред на мисли - пак: Гуинет, плиийййзззз  Praynig   Grinning).

Спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт