Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря на всички, които одобриха предложението ми! Момичета,  Hug  bouquet
Вие и днес сте се справили прекрасно, от мен само едни бързи гратинирани картофки, но пък много вкусни Wink

Леля Ог, ето рецептата за пилето с топено сирене, дано ти хареса Hug

# 406
Днес при нас мързеливо на барбекюто.

# 407
Добра вечер, момичета!
Невероятни вкусотии се наслагали по страниците! Комплименти за всички, страхотни сте!  bouquet  omm

mama1+2, ilrai78, tutulina, Джиа, megans, пеп-4o, Венета, благодаря за вниманието и похвалите!  Hug

Селма, ама аз не съм търсила хубави думи за теб, те сами си идват! Благодаря ти за хубавото пожелание!  Hug

Дес, да ти е живо и здраво момчето, да те обича и да те глези!
mitsie, живо и здраво да ти е сладурчето! Щастливо и безгрижно детство му желая!

vesi_nn, много професионална салатка! Разкошна е!
Гуинет, каквато майката, такава и дъщерята! Поздрави я, много красиво е подредила салатката.
Ех, Трейси, напълни ми душата! Много се радвам, че са ти харесали зеленчуците! И мноооого моля, може ли подробни обяснения за “Кравата” (ако искаш на лични), много ме впечатли!
Венета, разкошни кроасанчета! Хрупкави ли са или мекички?
Ауу, tanyatais, тортията изглежда разкошно!
Джиа, Лабрекс, Aredhel, разкошно изглеждат мъфините! И аз днес правих, но с боровинки.

Еси, много ти благодаря за рецептата за пилето! Днес правих твоите мъфини с боровинки. На вкус са превъзходни! Обаче... моя бакпулвер е в буркан и нямах време да търся колко е едно пакетче и сложих по моя преценка. Но явно им беше малко, защото не се надуха. И кексчето и то си остана малко. Обаче от шест мъфинки, четири изядох аз   Animal Pig Кекса го пощадих, за да има за домочадието  Laughing
В неделя мисля да има поправителен, дано го докарам като твоя на вид! Много благодаря за вкусната рецепта!   bouquet  Hug

От вчера имам да показвам  две салатки, плодова и зеленчукова, които трябваше да са подредени като дъга:

Имахме и ориз с тиквички и салатка, но не успях да го снимам  Embarassed
Лека вечер на всички!

# 408
  • София
Аз правих една миниатюрна торта Колибри:

# 409
Леля Ог, чудесни салати  Peace дъгообразни са си  bowuu
Петя, много апетитно това барбекю  Heart Eyes
Юле, всичко у вас е апетитно пък (айде салатата все едно не съм видяла  Wink)
и поздравления за всички, темата е невероятно апетитна пак   bouquet  bouquet

Къде е Ягодка  newsm78 отдавна липсва.

Вечерята от снощи Запеканка с  тиквички и пиле

Бонбони "Зелени черешки"  Laughing Laughing

# 410
Добър вечер, мили дами!
От нас днес: Пияното пиле на TheNMaster,
Crazy Страхотно изглежда!  Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ИРИНА,МИРА,МИРОСЛАВ,МИРОСЛАВА! ДА СА ВИ СВЯТИ ИМЕНАТА!!!

# 411
  • На небето
Аз правих една миниатюрна торта Колибри:

Здравей, ще може ли рецептата на тортата, гледах я при твоите рецепти, но там няма описани продукти?  newsm78

# 412
Привет, момичета, напоследък не готвя особено, но изкъсо следя прекрасните ви снимки и рецепти.

Аз с два повода за почерпка - днес имам имен ден, а на 23 април се и омъжих Simple Smile).

Страхотни Бисквитки с фъстъчено масло и шоколадов чипс

Канелените кифлички на Карлсон

# 413
  • Пазарджик/Лондон
Леля Ог , много са ти красиви салатите Hug.

пеп-4o , взех си един бонбон Heart Eyes.

Rumya , много симпатично колибри Joy.

matze, може ли рецептата за сладкиша в микровълнова?

Umbra, честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquet!Честито и за това, че си се омъжила - много щастие, здраве и любов ви пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet!То днес сигурно ще си много заета, но когато имаш време - кажи как приготви вкусните бисквитки Wink.А канелените рулца по коя точно рецепта ги направи?Намерих темичката, но там са дадени няколко рецепти, едната доста ще ме затрудни, че мерните единици бяха в дл.

От мен един "Селски омлет" :

И един канелен кекс по рецепта на креми, който не успях да снимам преди да го нападнат Rolling Eyes:

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 10:13 от Аелис

# 414
  • забравих си мисълта...
Megans, Delicate, Matze, Леля ОГ, благодаря ви много момичета  newsm51 newsm51 newsm51

Леля ОГ, не са хрупкави. Това е Plunderteig и той е с мая и не е хрупкав, а салатките ти са прекрасни.  newsm10 smile3501 newsm51

# 415
Благодаря за пожеланията, Аелис! Simple Smile

Ето рецептите за бисквитките и рулцата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320407.msg15049241#msg15049241

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320407.msg15049351#msg15049351

# 416
Леля Ог, със закъснение видях че си ме питала за мармалада. Той е от ябълки и моркови и без подправки дори е супер вкусен. Подправките които сложих са канела, бахар и карамфил. Стана много готино.
Ето и днешното ми предложение

Пилешки рулца с моцарела, пармезан и босилек

# 417
  • от точка К до точка С и обратно
 Здравейте, кулинарки!
Джиа, labrex, megans, mimi P27,  viroglavka, Леля Ог приятно ми бе да прочета, че менюто ми ви е харесало! Flowers Bouquet
Аз съм тотално изкушена от вкусотиите на marabu, viroglavka, esy, Pety, пеп-4o и Umbra! ooooh!
tracy_t - и вкусно и много, изумена съм - кога успяваш!?  bouquet
megans, 3xi, labrex, Джиа,  Аелис, delicate, Дес много е апетитно при вас! eat

Anuck, това е  едно от любимите ми! Много изкушаващо изглежда!
Леля Ог, ти отново заслужаваш персонални адмирации за кулинарното си творчесто! Много вдъхновяващо присъствие имаш тук! PeaceГоспожицата е поздравена и горда от себе си! Simple Smile

Телешко варено                                                                                                    Питки с песто и сусам                                                     Чеснови багети с пармезан

и двете по рецептата на ТАНИТА - да е жива, да е здрава и вкуснички идеи да ни дава

На багетите сложих само 1 с.л. чесън на гранулки и 2 с.л. пармезан. Много вкусни!

Хубав и вкусен ден!

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 13:13 от Гуинет

# 418
  • София
Гуинет, моля те дай рецептата за чесновите багети.  Praynig
Мога ли да ги направя с пълнозърнесто брашно?
 Hug

# 419
Момичета много сте бързи-красоти...  bouquetНа всичките  пчелички с работни ръчички  bouquet  bouquet

скумрия на скара с домати; картофена салата;маруля и краставици салата ;ягоди за десерт

Общи условия

Активация на акаунт