Евтините неща, от които сме доволни - 5

• 116 168
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,днес обикалях да си търся маската за коса на Орзен,но не можах да я намеря,та си взех ето тази   http://www.parfumsbg.com/2009-02-19-09-28-11.html?page=shop.prod … mp;category_id=20 Някакви отзиви за нея?.Тя е на ECHO с маслини и вит C

Ползвала съм я преди време. За мен лично беше ужасна. И консистенцията й една такава лепкава, точеща се като дъвка.
Не знам, може да не е била читава нещо, макар че тогава точно беше излязла на пазара.
Олееее,препоръчаха ми я уж за много хубава  ooooh! Ще я пробвам пък да видим.Ако не ми хареса в кофата.Лилита ,благодаря за отговора   bouquet

# 541
Мацки,тези има ли ги в България?

# 542
Момичета,днес обикалях да си търся маската за коса на Орзен,но не можах да я намеря,та си взех ето тази   http://www.parfumsbg.com/2009-02-19-09-28-11.html?page=shop.prod … mp;category_id=20 Някакви отзиви за нея?.Тя е на ECHO с маслини и вит C

Ползвала съм я преди време. За мен лично беше ужасна. И консистенцията й една такава лепкава, точеща се като дъвка.
Не знам, може да не е била читава нещо, макар че тогава точно беше излязла на пазара.
Олееее,препоръчаха ми я уж за много хубава  ooooh! Ще я пробвам пък да видим.Ако не ми хареса в кофата.Лилита ,благодаря за отговора   bouquet
Нали знаеш, че тези неща са строго индивидуални. На един му допада и му се отразява добре, на друг - не. Пожелавам ти на теб все пак да ти хареса Simple Smile

# 543
Препоръчайте ми фондьотен с мн. добра покривност, но да не стои като маска. Кожата ми е нормална.Тенът ми не е светъл, но не и тъмен, нещо средно, но е много неравен, с пигментни петънца  тук-там.

# 544
Подсети ме,някой да е използвал Flormar Aqua stay on foundation?

# 545
По-рано съм си купувала пудра,спирала,моливи за устни на Cifelly,много бях доволна от марката - съответно качество-цена.Но от доста време не мога да открия нищо на фирмата.
Ако някой има инфо къде и дали се продават,ще се радвам да сподели. Peace
Открих линк с техни продукти,но за контакти е даден само дистрибутора:
http://cifellicosmetics.com/index-bg.html

# 546
  • София
никъде не им намирам на Чифели козметиката и умирам от яд,щото съм ползвала техни червила,моливи,сенки,които бяха много ама много хубави и си мисля че и фон дю тена ще е хубав.Някой ако ги е виждал в района на Плиска или околните квартали да свирка.На Импала пробвах фон дю тена за мазна кожа и не ми харесаха цветовете,иначе никак не е лош и не се наслоява в бръчките,както останалите по евтини за мазна кожа.

# 547
Препоръчайте ми хубав хининов шампоан и хининова вода, както и някои не много скъпи сенки без блясък  Confused

# 548

Нали знаеш, че тези неща са строго индивидуални. На един му допада и му се отразява добре, на друг - не. Пожелавам ти на теб все пак да ти хареса Simple Smile

Аз съм на обратното мнение.Много ми хареса, но моята коса не се нуждае от по спец грижа не е боядисвана и не използвам често преси,въпреки това в краищата ми стои някак си суха от тази маска става мекичка и мн жива.В момента ползвам другата им маска професионалната,която се води че е. За консистенцията си и при мен беше така  и другите им маски са с такава , не е развалена въпреки това обаче лесно се нанася! не бързай с хвърлянето  Crazy

# 549
Страхотна темичка  bouquetПоздравления

# 550
Като стана въпрос за шампоана с хума на Авиа и за ефекта му , да споделя ,че на мен косата също ми се омазнява в корена, а по края е суха. С този шампоан , не само , че косата ми се омазнява по-бавно, но има и много блясък. В краищата като се сложат маска и кристали , изобщо не стои суха. В описанието пише, че влияе и на разтежа. Не знам дали и доколко е така, но да ви покажа едни мои снимки за сравнение. Първата е правена началото на Септемви, а втората - края на Януари.  Значи това прави около 4 месеца и половина. Според мен , доста ми е пораснала косата за този период, но попринцип расте много бавно, та за това си мисля, че има ефект. Но да спомена и че по някое време в този период почнах да ползвам и един серум за разтеж на Шварцкопф, както и това, че съм се подстригвала няколко пъти през тези месеци. Не знам, преценете вие дали има ефект Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:36 от renci

# 551
Whatever ефектът е зашеметяващ.Аз това ще го чакам 2 години  Crazy

Би ли споделила какъв е този серум за разтеж,къде го има и колко струва  Praynig

# 552
  • В полите на Пирин планина
Whatever ефектът е зашеметяващ.Аз това ще го чакам 2 години  Crazy

Би ли споделила какъв е този серум за разтеж,къде го има и колко струва  Praynig

Наистина страшно много ти е пораснала косата за толкова кратък период.   Peace

Не знам защо така са се променили шампоаните от етеричното масло. Лично аз съм слагала много пъти, без проблем и то различни масла. За мен има ефект от чаеното дърво.

Някой по-горе беше питал за по-матови сенки - на Gosh са такива, но не са от най-евтините / четворката е 11.20 лева/,но иначе като качество са много добри.
Аз искамда похваля в тази връзка базата за сенки на Манхатън / 7.80 лева е /, но с нея сенките са много трайни - 8-9 часа не мръдват.

# 553
Препоръчайте ми фондьотен с мн. добра покривност, но да не стои като маска. Кожата ми е нормална.Тенът ми не е светъл, но не и тъмен, нещо средно, но е много неравен, с пигментни петънца  тук-там.
Мисля че на Манхатън този ще ти свърши работа. На мен не ми, понеже ми беше твърде покривен, но за теб може да стане =)

# 554
Пак ще зачекна ФДТ-ните,тъй като са ми слабост,моля не ми се сърдете,ако не сте съгласни  Hug

1.С каква кожа си?Суха,мазна,комбинирана?
2.Какво разбираш под покривен?Какво искаш да прикриваш?
3.С какъв ефект искаш да е ФДТ-на?Пудрен или по-мазен.

Уточнявам,че "пудрените" ФДТ-ни/тоест тези за мазна кожа,които матират/ не цапат дрехите,докато другите ги цапат повече.Зависи и ценовия клас,разбира се.

Точно този на Манхатън не бих препоръчала.Не ми стоеше никак покривен,бях цялата на петна/може и цвета да не съм улучила/  и ако повторех някъде ставаше дупка  Confused

Точно затова беше големия спор в миналата тема.

Най-покривния ФДТ,който съм ползвала е този на Ревлон Colour stay за мазна/комбинирана кожа /вече съм като грамофонна плоча//среден ценови клас-17.80 лв/
От ниския ценови клас-Импала/5 лв/ и Флормар/7.30/.Вторият мирише много хубаво,но Импалата пък издържа повечко.Като цяло са сходни,като Флор МАр е една идея по-лек,на мен ми харесва повече /но не бих го повторила  Confused / МАзнее ми малко и след 3-4 часа съм на петна и трябва да се пооправя тук там,но за тази цена няма какво друго да е.

Ревлонът си е бетон цял ден,няма маска,не цапа,много покривен,кожата става гладка. Но е малко по-скъпичък,незнам дали е за тази тема  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт