А вие получихте ли писмо от "Социално подпомагане"?

• 19 068
  • 113
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сега когато ми свършва платеното майчинство моите доходи 240лв си се считат и къде да проверя дали имам право на детски???

Връщаш се една година назад, събираш, делиш на три и разбираш имаш или нямаш право.   Peace

ясно т.е. се връщам в периода на платеното майчинство  newsm78
Благодаря ви   Peace

# 91
Благодаря ви   Peace

Ами, ако ще подаваш документи през Май 2010г. (примерно), трябва да сметнеш доходите си от Май 2009г. до Април 2010г.  Peace

# 92
  • София
Благодаря ви   Peace

Ами, ако ще подаваш документи през Май 2010г. (примерно), трябва да сметнеш доходите си от Май 2009г. до Април 2010г.  Peace

ясно  Peace мноооооооооооого благодаря   bouquet

# 93
Да брутната заплата на мъжа ти твоя брутен доход допълнителните доходи делени на членовете на семейството.
Но това не е темата за детските Peace

# 94
  • София
Цитат
Но това не е темата за детските

да, извинявам се за спама. С търсачката попадах все на стара информация и понеже говорехте за социално подпомагане, та реших вместо да отварям нова тема за такъв въпрос, да изполвам възможността.
Извинявам се на авторката  Embarassed

# 95
Цитат
Но това не е темата за детските

да, извинявам се за спама. С търсачката попадах все на стара информация и понеже говорехте за социално подпомагане, та реших вместо да отварям нова тема за такъв въпрос, да изполвам възможността.
Извинявам се на авторката  Embarassed

]http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450711.585[url][/url]

ето я темата  bouquet

# 96
Още миналата година, когато трябваше да ми изплатят еднократната помощ при раждане, ме принудиха да си извадя карта на Инвестбанк.
Сдобих се с още една карта само за да ми преведат 250 лв.  ooooh! ooooh! ooooh! Според мен, дори и да не може да ти превеждат парите в банка в която ти искаш, би трябвало да ти дадат възможност да избереш поне между 2-3 банки.

Парите се превеждат в Инвестбанк,защото общината имала договор с тази банка.
Социално подпомагане, е на пряко подчинение на Министерството на труда и социалната политика, и няма нищо общо с общината.

# 97
  • Бургас
Цитат на: Nefertity
Цитат на: margo** в Сряда, 28 Април 2010, 09:46
Парите се превеждат в Инвестбанк,защото общината имала договор с тази банка.

Социално подпомагане, е на пряко подчинение на Министерството на труда и социалната политика, и няма нищо общо с общината.

OK.Аз не предавам репликите дословно,но смисъла беше този.Някой с някого бил имал договор,но повече инфо не дават.

# 98
Мен ме задължиха да ми извадят карта на Инвестбанк. Това - април месец.
Иначе имам карта на ПИБ, но не можело, не можело и в пощата...

# 99
  • Стара Загора
ПОдавах миналата седмица сметката ми е ПИБ, не са ми правили забележка. Явно всеки клон  различно работи

# 100
СП в нашия град работят с Инвестбанк. Аз съм клиент на друга банка и досега никога не са ми правили проблеми, че сметката ми не е в Инвестбанк.

# 101
Явно тука в Бургас се правят на тарикати!!!  #Cussing out

# 102
Аз също бях посочила сметка в друг банка, но казаха - Не може! Работим само с Инвестбанк!

# 103
  • Бургас
Попълних си документите за детските,проверих няколко пъти и бях сигурна ,че всичко е ОК, ама намериха грешка.
Именно това,че съм попълнила банкова сметка в друга банка. Трябвало да е Инвестбанк.
Но не мисля,че е правилно в Бургас да е задължително,а в други градове да няма проблеми за банката.  Thinking

# 104
  • Ямбол
Попълних си документите за детските,проверих няколко пъти и бях сигурна ,че всичко е ОК, ама намериха грешка.
Именно това,че съм попълнила банкова сметка в друга банка. Трябвало да е Инвестбанк.
Но не мисля,че е правилно в Бургас да е задължително,а в други градове да няма проблеми за банката.  Thinking
Правилно мислиш!
Не могат и нямат законно основание да не ти приемат документите заради това.
Остави им ги така и ако кажат, че не може, ти им кажи, че ще ги оставиш и ще чакаш писмен отказ от тях, с който отказ ще им пратиш проверка на какво основание не ти дават право на избор.
Давай, няма да сбъркаш.
Аз успях да ги преборя.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 09:14 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт