Как успяхте да си "пуснете" дълга коса?

• 104 969
  • 250
  •   1
Отговори
# 105
  • София
вярно е че всеки иска това, което си няма...но аз моята коса не я искам, но я имам......
расте с часове и минути, косъма ми е дебел, не се къса, не цъфти, права е и естествено черна....
нищо не я хваща, нито пяна, нито лак, нищо...
за бои, къни и такива съвсем...
шноли и фиби не използвам или много рядко, защото не намирам, такива, които да я хванат стабилно....
опашката ми беше дебела колкото ръката ми над лакътя и от тежината все падаше на долу и не седеше по-високо вързана от врата  ми..
пусната не мога да я нося повече от 1 - 2 часа....
лятото е нечовешки топло с нея, като има вятър няма сресване после...
....
и така до един ден, в който не отидох при фризьорката и й казах: исках от тази коса да остане максимум една трета и да ме подстрижеш така, че да не идва поне 3 месеца....освен това я искам филирана...
така ми олекна на главицата, все едно съм носила един тон книги  hahaha
но не изкарваше повече от 1 месец и пак ми пречеше и ми бъркаше в очите...
та отидох и си направих бретон....от тогава вече две години я прореждам два пъти в годината - пролетта и началото на лятото, опашцитата ми е съвсем тънка Simple Smile

не се притеснявам да я режа както си искам и колкото искам - за една година расте от над раменете до кръста Simple Smile
никога не съм я боядисвала и не използвам мазилата, никога не я суша, не съм я къдрила или пък горила с преса.....ако започне да капе нечовешки и извън нормалното за пролетта и есента пия бирена мая една голяма опаковка Simple Smile

# 106
 Shocked  Shocked Или си мутант или ГМО  Shocked Shocked Това твоето просто не е човешко  Mr. Green

# 107
Който си го има- си го има!  Mr. Green
Моето пускане на дълга коса приключи- тъкмо стана до раменете и я подстригах късо! Туй то, не ми е писано да съм с дълга грива!  Laughing

# 108
Shocked  Shocked Или си мутант или ГМО  Shocked Shocked Това твоето просто не е човешко  Mr. Green

smile3532 доста ме разсмя

# 109
  • София

Чернобилско бебе съм  Joy Joy Joy

# 110
Az sam na 14 god. i vinagi sam iskala da si pusna dalga kosa no vinagi sam se otkazvala.Sega mi e po dalga i tova mi dava stimul da prodalja da 4akam.Tq  mi e mnogo gasta i hubava,cveta e kestenqv.Ne q tretiram s absolutno ni6to:ve4e ne q su6a,nito izpolzvam presi,kadrq se samo na plitki ili rolki.Podstrigvam q prez 3 meseca.Mislite li 4e 6te ostane gasta kogato porastne,za6toto izkam da si mi e gasta kakto sega.Mn iskam dalga kosa i sam se re6ila da q pusna.6te ka4a snimki po kasno. Mr. Green Zabravih da spomena 4e sam na etaji i nai gorniq etaj e malko pod bradi4kata. Grinning

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 09:56 от didiiiii5

# 111
6te moje li da mi obqsnite kak da si ka4a snimkite za6toto sam nova i nesnam kakav adres trqbva da vmakna mejdu (img ) i (img).opitah s imeto i no ne stava. newsm78 newsm78 #Cussing out

# 112
В продължение на 1 година ми беше до раменете без да расте заради блондор  Cry Сега като ползвам къна се надявам да ми порасне  Heart Eyes

# 113
Косата ми расте ,въпреки че вдсеки месец се изрусявам -вече ми е до средатата на гръба. Heart Eyes
Отдавам го на добро хранене,прием на витамини и хубава козметика за коса.

# 114
И моята е доста жилава, дълга е откакто се помня, расте бързо и адски трудно се оформя. На бала си (преди 10г) исках да бъда с леки къдри - както е дълга да се спуска на вълни. Ей един фризьор се мъчи и поти над два часа, аз си изпуснах изпращането заради него, докара ме до нещо и малко преди да вляза в клуба майка ми извика "И да се срешеш!" Нищо не я държи и това е. Отделно я мия всеки ден, залагам на шампоани и продукти или за обем или за хидратация, че лятото е по-сухичка. Също така ползвам маска вместо балсам - не всеки път, но повечето.
Според мен пускането иска и редовно подстригване по мъничко, за да се стимулира косъма. Поне веднъж месечно по малко трябва да се кръцва.

# 115
  • WonderLand
Косата ми е до средата на гърба. Много жилава, много гъста, суха в краищата. Не мога да я оформям сама, просто не става. Поради глупостта на една фризьорка се наложи да подстрижа косата си до раменете. Попадна ми подхранваща маска, която буквално съживи гривата ми. Намерих подходящ шампоан и всичко си дойде на мястото. За около година и половина косата ми порасна с около 25 - 30 см. Сега я поддържам напластена, за да ми е по-лека. Освежавам я на 3 месеца, като не пипам дължината.

# 116
  • на североизток от Рая
   SilverDream, ще подшушнеш ли коя е маската? Моля!  Hug

# 117

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 10:35 от didiiiii5

# 118
Косата ми е до кръста-отне ми около четири години,но тя не беше много къса,а и рядко я подстригвам.Беше на пластове,после пак трябваше така да стане,но фризьорката не разбра как искам нито на първото,нито на второто ми посещение...

# 119
Косата ми е до средата на гърба. Много жилава, много гъста, суха в краищата. Не мога да я оформям сама, просто не става. Поради глупостта на една фризьорка се наложи да подстрижа косата си до раменете. Попадна ми подхранваща маска, която буквално съживи гривата ми. Намерих подходящ шампоан и всичко си дойде на мястото. За около година и половина косата ми порасна с около 25 - 30 см. Сега я поддържам напластена, за да ми е по-лека. Освежавам я на 3 месеца, като не пипам дължината.

SilverDream, сподели моля кои са шампоана и маската, ако може направо линкове към продуктите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт