Хидроцефалия-2

• 58 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Рони, браво  Hug

Орхид, Борислава понася много трудно жегите, почти не излизаме навън, защото квичи, реве, захласва се, яденето също куца, през деня спи по 10 минутки. Тя си пипа изпъкналото на клапата почти постоянно....

# 166
zdr eli
kakvo stava s vas
otdavna ne sme si pisali
nie minahme telka
molq te pi6i kogato moje6

# 167
Божидарка също си почесва главата,но още не е набарала клапата и аз досега не го свързвах с нея.Мислех ,че просто се почесва newsm78.
Жегите засега ги понасяме горе долу добре,бяхме една седмица на all inclusive на Бабин дом Grinning.Другата седмица,ще ходим пак,че много се радва детето като има повече хора около нея,омръзнало и е само мене да гледа.
Да ви се оплача  ooooh! Дарка отказва да се обръща от гръб на корем.Много се сърди като я сложа по корем и веднага се обръща на гръб.Не знам какво да я правя вече,опитвах се да я излъжа с играчки,но  не иска и това е.Отгоре на всичко,като ходихме на контролния преглед д-р Георгиев ме застреля с въпроса "Показва ли лампичката?" #Crazy то милото е на 6 месеца коригирана възраст и едвам тях гони като развитие,той каза,че трябвало вече да си настига връстниците  newsm78 newsm78 newsm78.Аз тъкмо се успокоих че мина операцията и детето е добре,и сега пак взех да се шашкам,че изостава в развитието. Sad

# 168
Девил, 6 месечните мисля, че им е рано да показват лампичката. Интересно нас защо не ни е питал  newsm78, ама кво ли се чудя....

Борислава гледа лампата, относно обръщането....тя не обича да я завъртам от дясно на ляво, от корем по гръб, обратното няма проблеми...двигателно е доста назад, живот и здраве ще наваксаме, надявам се  Tired

# 169
....

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:44 от Toni72

# 170
.....

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:43 от Toni72

# 171
  • варна
 Тони72, добре дошла в темата ,ще бъде интересно да разкажеш за детенцето ти, понеже повечето са малки деца в темата.
 По въпроса с Телка - късно си се сетила, до началото на годината изплащаха пари за 3год назад, ако инвалидизацията е преди това, но вече не изплащат. За толкова години личния лекар как не се сети да ви прати на Телк?
 Девил на 6 мес лампичка е доста рано Hug Да са добре децата, ще се научат и на лампи и на всичко.

# 172
....

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:43 от Toni72

# 173
  • варна
 Изненадвам се колко хора са намесени във вашия телк Rolling Eyes Аз като минахме на Телк дори името на лекарите не помня.
 А това че са ви пратили на Очен телк не виждам какво пречи, доколкото знам Очния телк се минава преди другия и процентът от него се добавя после към основния процент. Поне на нас това ни казаха-т.е.
че повишава процента общо.
 Според наредбата за освидетелстване като основна диагноза се взема тази ,която определя функционалните нарушения - т.е. при нас е ДЦП основната, хидроцефалия е писана на второ място.- съответно при вас е основна е лордокифоза.

# 174
......

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:42 от Toni72

# 175
Мами,здравейте и от нас!!!След дълго отсъстивие ето, че пак сме на хоризонта... GrinningИскам да ви се похваля ,че Алекс започна вече да повтрая почти всичко и доста си обогати речника,за което мама е много щастлива Grinning,но естествено всичко прави ,когато на него му е кеф , а не когато на нас ни се иска.
Що се отнася до ТЕЛКА при нас още няма писмо нищо ,че ни изтече още в април месец , а още нямало никаква яснота къде в София ще се явяваме .Като чета поста на Тони и като се има в предвид ,че и ние минахме първия Телк в Бл-град започнах да се притеснявам каква може да е причината за забавянето и дали и на нас няма да ни скроят някой номер.Едно нещо не мога да си обясня как им позволява съвестта на тези лекари да се подиграват по този начин с болните и да очакват "стимулиране" ooooh! ooooh! ooooh!

# 176
alexini, много се радвам за хубавите новини smile3501. Дано все такива да четем.

# 177
.....

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:41 от Toni72

# 178
  • варна
 Това ,че на вас не ви се полагат проценти от Очния телк, не означава че по принцип не се добавят .А дали някой е знаел че няма да ви дадат процент е спорен въпрос.Ако ви бяха дали ,нямаше да се сърдиш, нали? какво значи -необосновано ме изпращат?Молбата за Телк се подава от родителя,ти ако прецениш,че няма проблеми с очите ,може да не си подадеш,както 15год не си подавала изобщо.
 Щом са ти искали   пари ,подай си жалба ,на мен никой не ми е искал,и има отделна тема, в която се обсъжда Телка.

# 179
....

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:41 от Toni72

Общи условия

Активация на акаунт