Хидроцефалия-2

• 58 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Тани, според мен е задължително да се консултираш с неврохирург. Аз, лично, не бих се доверила единствено на Чавдаров, той все пак не е специалист по неврохирургия. Отеделен въпрос е това, че имам особено мнение към този човечец.

# 151
Аз мисля че е противопоказно да се прави барокамера на дете с клапа заради налягането,поне при нас беше така преди 4-5години.Може сега да са се променили нещата,но поне щях да съм разбрала ако е така,все пак посещавам болницата на Чавдаров от 5 години.Питай Thinking

# 152
  • варна
 И аз така мисля ,че е противопоказно, но дори да не е неврохирургът трябва да го каже!

# 153
Здравейте и от нас, мами помагайте, малката преди три часа падна от спалнята, не видях как падна, намерих я по гръб, по главата няма зачервено място, не се разплака, за сега си играе, и си е весела както обикновенно , не е спала, храни се, не е повръщала, да я водя ли на спешен?????????Или да изчакам????????????Какво още да наблюдавам?????????На някой от вас случвал ли му се е подобен инцидент????????Моля споделете?????

# 154
  • варна
 Вероятно нищо й няма, но по добре на земята я оставяй да играе ,оттам няма как да падне Wink

# 155
Охрид , както спяхме падна, просто съм се унесла и аз , а тя тръгнала да търси тати, чух само "тати" и туп.Отиваме при Щилиянов на преглед.Благодаря ти

# 156
  • варна
 Миличката тя, Hug аз не бих висяла пред Щилианов, ако няма признаци че нещо не е наред. Като знам колко се чака...

# 157
Ако има нещо се проявява до 48 часа.И аз мисля,че нищо ви няма,но ако отвътре нещо те гложди отивай на консулт.

# 158
fifi, гладай дали повръща.
И аз мисля, че ако си много притеснена е по-добре да отидеш на лекар.
Пиши как сте!

# 159
Току що се пребрахме, според невролога, нищо и няма за сега, а и тя не спря да беснее пред кабинета му, голямо викане и все иска да я държа да върви /на мама мишлето пу- пу/. Каза да я наблюдавам още 3-4 дни.Дано нищо не се появи като симптоми, че няма да си го простя, как можах да заспя  #Cussing outБлагодаря ви мами за подкрепата.Охрид как е Боби, на този курс ви няма във Виница.

# 160
  • варна
 Договорът ни изтече ,трябва да подаваме нова молба. Иначе е добре Боби.

# 161
Фифи радвам се,че сте добре.Ние бяхме на ТФЕ,последната вече може би.Няма признаци за събрала се течност.Все така сме с яденето,разбрах,че дъвкането има отношение към проговарянето(пиша в трудно проговарящи деца).Все така сме и  сприказването-почти нищо.Споменаха неща за проверка на слуха.Мисля да го заведа и на невролог,но се чудя при Попова или Литвиненко.не сме ходили от 3 месеца.Пишете мами Hug.

# 162
roni, преди 2 месеца бях в Педиатрията с една, жена, която също се съмняваше за слуха и доц. Литвиненко веднага  направи изследване на малкия.
За твое успокоение мога да ти кажа, че голямото ми дете е на почти 3 год. и повечето му връстници едва-едва говорят, а са абсолютно здрави малчугани.

# 163
  • варна
 Момичета, как издържат децата на жегата. Боян само се тръшка, не иска да яде, направо се чудя какво да го правя, много нервен стана от 2-3 дни .Напоследък постоянно си опипва изпъкналото по врата от катетъра , и то се зачервява. Thinking

# 164
Рони радвам се че нямате течност, това е страхотно  Hug, а за говора какво да ти кажа, може би TaniBani е права, нали ти бях казала за моя племенник , та той е на 5 и още не си оправя приказките, бебешки говори, мисля че след 2 годишна възраст, ако дете не казва никаква дума е притеснително.

Охрид , Жени си хапва то си и личи  Embarassed /да ми е жива и здрава/, но със спането е ужас, горещо и е и само се търкаля и се криви , а спи по 30-40 мин и скача с рев., само вечер спи спокойно, но сутрин пижамката и е много мокра, много се поти. А относно катетъра на клапата и ние така си го търкаме с ръка, явно я сърби или   newsm78 незная.

Общи условия

Активация на акаунт