Хидроцефалия-2

• 58 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Юник ли е новата клиника?Ние там бяхме и прегледа започна след полунощ,а след нас имаше още хора #Crazy.ЕЕГ приключва към 20-21 часа доколкото знам.

# 61
  • GYM
Да, за Юник става дума...
Стискайте палци... Много ми е притеснено Sad Още повече, че въобще нямам доверие на този човек, а как ще ни разчете ЕЕГ-то си зависи пак от него... #2gunfire

# 62
Много гадно че трябва да ходите при този Иванов #Cussing outНеи сме възмутени от него!Няма ли при кого друг да отидете?Нас ЕЕГ-то ни го правеше доктор Петров от интезивно ,но ние сме си начастно само при него!Нямам представа за друг!Ако можете да избегнете срещата с тоя надут и арогантен пуяк ще е добре! #2gunfireУспех Hug

# 63
Във вторник сме на преглед - извънреден. От 1 седмица и е "по-пълна" главата не нараства, но все пак...предпочитам да не пранаоясвам вкъщи, свикнах със зверски хлътналата фонтанела и сега всяко изравняване ме плаши...

В интерес на истината като казах на доктора, че изкарахме морбили, повече не му беше нужно да обяснявам, каза да отиваме веднага след празниците.

Моля ви стискайте палци да не се налага пак нещо. Tired

# 64
  • GYM
EEГ-то ни е добро Crazyминахме навреме и въобще не ми се оправдаха притесненията...Доцента се държа много внимателно, обясняваше подробно... Радвам се, че мина,, все пак Tired
ПП. комикс, стискам палци

# 65
Велвет Hug. Толкова е хубаво да ти кажат, че няма проблеми...

Мисля, че преди да родя Борислава, не съм оценявала толкова здравето...

# 66
  • GYM
Велвет Hug. Толкова е хубаво да ти кажат, че няма проблеми...

Мисля, че преди да родя Борислава, не съм оценявала толкова здравето...
Абсолютно си права... Всеки ден казвам на приятелките си да благодарят на Бога, че са родили здрави деца, защото не го оценяват достатъчно... Имай Вяра Hug

# 67
комикс много стискам палци

и аз така за здравето- преди като ми се паднеше късмет от баницата - здраве и си казвах - ха само това ли, сега гледам много различно на нещата...

а за ТЕЛК щях да дописвам онзи ден, но малката ми хала в къщи не ме оставя и за миг. подавайте момичета, който не е подал. търсете си правата, аз вече на нашата държава нищо няма да и прощавам. чакането е като подадеш документи, да се явиш. иначе децата са вече отделно и чакахме точно 10 минути пред вратата и толкова бяхме вътре на комисия - от един лекар -педиатър. прегледа документие, задане един-два въпроса и това беше. след седмица имахме решение. сега чакаме да минат 2 седмици и можем да го заверим и да ходим при социалните да подаваме молби за всичко на което имаме право.
там надявам се ще ми отговорят и на любимият ми въпрос - това ще ни даде ли предимство за детска ясла догодина.

# 68
  • варна
 Ще ви даде предимство, Крем.
 Да ви почерпя с тортичка, Боян вчера имаше рожден ден

Аз я правих Blush

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 01:05 от orhid

# 69
orhid честит ти рожденик! да расте здрав, силен и прекрасен, много да те радва!!
(много симпатична торта Simple Smile)

# 70
Честит Празник на Боби  Heart Eyes
На нас май ни предстои нов ЯМР, но да видим... ТЕЛК не сме минавали и все се чудя имали смисъл, парите са си пари и са нужни за терапията му, но от друга страна той няма клапа, нищо че навсякъде пише вродена хидроцефалия.

# 71
  • варна
 Иви, опитайте,парите са само от полза за децата. Peace

# 72
Не знам дали го искам Rolling Eyes Знаеш, при нас не е само хидроцефалията и не искам, ако е поредната грешка и детето се развива ок (дано), заради някакви пари, този ТЕЛК евентуално да му навреди. Ако беше само хидроцефалия, вероятно нямаше да го мисля толкова  Thinking

# 73
  • варна
 Ами и аз съм си го мислила това дали в един момент не би навредил, но Телкът е срочен и съм си мислела, че ако искам мога да не го подновя.
 Да речем като ще тръгва на училище, може да не го подновяваш.
 При нас няма смисъл от това нещо, но при вас като нямате клапа е някакъв вариант.

# 74
  • GYM
orhid, да е жив и здрав Боби, много да ви радва и да ви слуша. И ние сме с ТЕЛК, и на мен ми беше трудно да се реша... Но в края на краищата, тези пари са в помощ на децата ни, а и държавата поне да плащаше клапите, ако не друго. Не съм много сигурна навън как стоят нещата, но за едно средно статистическо семейство 3000 лв са голяма, понякога непосилна сума. За сравнение - в Испания това е 1 заплата...Моето мнение е - търсете си правата, момичета...

Общи условия

Активация на акаунт