как

• 3 868
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
Не вярвам просто, че в продължителните взаимоотношение не е имало неразбории, караници, сърдене и тн. И то такива, които не се отминават с лека ръка - тоест никога не си се сърдил на половинката.

Вили, ние сме седем години заедно и сме се карали един единствен път със сърдене- в началото на връзката на първата почивка заедно. В хотелската стая оправихме нещата  Laughing

Иначе нямаме скандали. Някакви дискусии от време на време и разбира се има напрежение, но чак пък сърдене- не. Той реагира адекватно.. Най-често, ако започна да се самонавивам, казва нещо от рода на *Добре, кажи първо ти, а после аз*.. Аз говоря, мърморя, но как да избухна, като отсреща не ми дават огънче, м?  Crossing Arms

# 31
Е, то е важно и човека отсреща предразполага ли към скандали  Joy

# 32
Е, то е важно и човека отсреща предразполага ли към скандали  Joy

Именно! Иначе аз ги умея тези работи, но не мога да разгърна таланта си!  Laughing

# 33
  • София
Ние явно сме се събрали миролюбиви и никой от двамата не си пада по скандалите.Аз чак на стари години разбрах,че мога да съм бясна на някой и да излизам извън кожата си.За съжаление го разбрах чрез детето си. Cry

# 34
...
Двулично и неискрено ми се вижда да се караш с някого и после все едно нищо ...

Е, то зависи какъв тип е караницата.
При нас нещата се изчерпват с такива от типа каква кола да си вземем или какъв цвят да са мебелите. Който изкара по-логични аргументи, той "печели".
Малко по-нервни бяхме, когато детето беше в бебешкия пубертет, но седнахме и поговорихме, когато и двамата бяхме спокойни, че това е нещо, с което просто трябва да се справим, а не да си викаме един на друг.
Той е доста избухлив, но никога не сме имали сериозен скандал, просто не е имало повод за такъв.
Аз пък съм обратното, пълен темерут, но компромиси правя само за дребни неща, които не са важни.

# 35
Оня ден Вито каза на възрастната двойка в ББ, че брак като техния никъде нямало и е нуикат, ама това щото не бил чел форума  Whistling

# 36
Оня ден Вито каза на възрастната двойка в ББ, че брак като техния никъде нямало и е нуикат, ама това щото не бил чел форума  Whistling

Техният вярно е уникат, аз доколкото разбрах въобще не са имали други хора в живота си.

# 37
Че ти да не си имала?

# 38
Че ти да не си имала?

Да.
Не съм привърженик на това да създадеш семейство с първия срещнат.

# 39
Че ти да не си имала?

Да.
Не съм привърженик на това да създадеш семейство с първия срещнат.
Ами аз мислех, че говориш не само преди брака. Пък и съм се заблудила явно, щото съм останала с впечатление, че твоя мъж ти е първия и веднага си заживяла при него, за което извини ме за грешката.  Peace

# 40
И аз първа правя стъпка на помирение, по простата причина, че винаги аз започвам скандалите. То и скандал е силно казано, защото обикновено си крещя, а мъжът ми спокойно слуша  Mr. Green

И аз така, но по простата причина, че съм ужасно ревнива и само някой поглед да мине покрай мъжа ми, направо отварям газовата бутилка, много съм луда #2gunfire
И понеже ревността ми ме подбужда към тези грешни постъпки, затова и аз обикновено правя първата стъпка, то добре, че моят още ме търпи newsm78
За друго - май почти не се караме за друго, обикновено това са забележки и напомняне за поет, но несвършен ангажимент

# 41
.. Mr. Green ТУК "нямаме скандали" и "се караме за глупости"..Авторката не може да намери едно семейство като нейното, не е уцелила форума Laughing

# 42
До скоро, аз бях кибритлийката и той правеше първата крачка.

Явно му писна, но сега аз съм в разкрач.

Имам нужда от свеж въздух.

# 43
  • гр.София
Обикновено аз правя първата крачка към помирение, защото много бързо ми "минава"- до 10-15 минути след като сме се скарали. Дори и да съм много ядосана, бързо "изпускам парата". Мъжът ми пък почти никога не е склонен към сдобряване същата вечер, в която сме се скарали. Това много ме дразни, защото няма знаение колко е дребен поводът за спречкването-той има нужда да си помълчи и да се помуси до следващия ден. Ако съм имала търпението да го изчакам, той идва рано-рано и се извинява. Караме се винаги за глупости, нямаме спорове по съществени въпроси. Не замесваме други хора, детето ни е малко, но се е случвало да си повишим тон пред него- не да крещим, просто да се разгорещим и да си повишим тон. Преди години, в началото на връзката ни, се карахме доста и се е случвало да си казваме тежки думи. Сега се стараем да не го допускаме.

# 44
Караме се непрекъснато....и така цели 24 години.Той прави първата крачка към сдобряване,аз съм злопаметна като слон и мога да мълча с дни.А може и да зачезна за няколко години. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт