Кухните - 31-ва тема

• 82 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • в моя свят на мир и любов
Гуш, искрено ме разсмя с описанието на трагичния инцидент  Laughing, на теб сигурно хич не ти е смешно, но гледай по-отвисоко на нещата.  bouquet

# 16
Цоп! Simple Smile
Кухня вече имам, но пък радвам очите си с вашите... Rolling Eyes

# 17
Curlicue покажи ни твойта кухня.   Flutter
Всяка идея ни е добре дошла на нас дето сме още в началото на дългия път наречен "обзавеждане на кухня". Blush

# 18
Curlicue покажи ни твойта кухня.   Flutter
Всяка идея ни е добре дошла на нас дето сме още в началото на дългия път наречен "обзавеждане на кухня". Blush

Ех, Чебурашче...Моята е обзавеждана преди 10-тина години. Само плота сменихме наскоро и освежих лака на шкафчетата.
Ще снимам довечера, но не е нещо, от което да се черпят нови идеи... Flushed Simple Smile

# 19
Аз пък мислех, че е по-нова.  Blush
Ама нищо де, те идеите са вечни, както се казва. Цветове и материали се сменят, ама разположението на уреди и шкафове не се влияе толкова от годините. Аз мисля, че това е основния проблем. Как да си разположиш шкафовете и уредите, за да ти е максимално удобно и комфортно в кухнята.  Rolling Eyes

# 20
  • София
тъй като и моята кухня е на финала, започнах да се замислям за дреболиите.

например - къде си окачвате кърпите за бърсане на ръце? бая снимки изгледах, почти не видях такъв аксесоар, а всички знаем, че в кухнята ръцете се мокрят постоянно и се бършат постоянно. кърпата трябва да е на леснодостъпно място и да може да съхне.
споделете как сте решили този въпрос?

също така ме интересува, някой ползвал ли е метално дъно за шкаф под мивка? и изобщо, постилате ли нещо на дъното на шкафа под мивката? а на дъното на чекмеджетата?

сещам се и за дъски за рязане и капаци на тенджери. как прибирате тези неща и къде?

ей такива едни дреболийки, ама важни...

# 21
За кърпите нямам закачалка, защото няма удобно място- стои в/у плота сгъната на 2, като се намокри я оставям просто разстлана в/у плота докато изсъхне и след това пак я сгъвам на 2 и я слагам в края. Там ми стои и кърпата за забърсване на съдовете.

Не съм ползвала метално дъно и не постилам нищо на дъното на шкафовете и чекмеджетата.
Като видя ,че е прашно, изваждам всичко, измивам , забърсвам и връщам обратно.
Дъските за рязане ми стоят изправени в шкафа, в който са ми подредени тавички и кален гювеч.
Капаците на тенджерите в/у самата тенджера но с дръжката навтре и така ги подреждам една в/у друга.

# 22
  • София
jam, ние сложихме две тръби по 1,20 м. на ъгъл и на тях окачваме кърпите. Тук се вижда как е.
Дъната на шкафовете и чекмеджетата не покривам с нищо.

# 23
lo80 , не е по темата , но диванът ти е разкошен  Peace Би ли казала от къде е и колко парички е  Wink Може и на лични.

# 24
  • София
Аз на моите капаци им намерих място в едно от чекмеджетата.Първо ги прибрах с тенджерите но заемаха доста място, а и за самите капаци беше опасно че са стъклени.В чекмеджето им е добре Wink

# 25
Аз пък искам да попитам lo80 доволна ли е от този сушилник в шкафа отгоре. Съхнат ли нещата като са вътре в шкафа или си го използваш  само, за да си поставяш чиниите вътре, а не сушиш в него.  newsm78
Иначе кухнята ти е много хубава. Поздравявам те.   bouquet

# 26
  • София
Благодаря ти kremi_y, диванът като изработка е ужасен!!! Единствената мебел, която съжалявам, че съм купила, а беше адски скъп по моите критерии. Само загледай челото, което скрива подматрака колко е криво. За да не разводнявам темата за кухните, ще ти пиша подробно на лични Simple Smile

Cheburashka, сушилника в шкафа ми е адски удобен, ползвам го постоянно. Той беше едно от нещата, за които се колебаех дали да слагам в кухнята, защото имаше много негативни мнения за него. Имаше момичета, които се оплакваха, че като си поставят чиниите и им се стича вода в ръкавите, но на мен не ми се е случвало такова нещо, може би има значение и ръстта, аз съм висока. Иначе самия шкаф е без дъно и чиниите си съхнат.

# 27
  • Пловдив
Здравейте в новата тема Hug
Не пиша много, че още сме само на идейни варианти за новта кухня, но чета редовно и се радвам на щастливците с нови придобивки  smile3501 .
Ето къде си държа сега кърпата http://media.snimka.bg/6002/018259347.jpg Много хубаво си съхне там, особено ако съм ползвала фурната. Тенджерите, капаците, тиганите и подобните си държа в долния ъглов шкаф, всичко побира.

lo80, не знам къде съм бляла преди, ама едва сега забелязвам прекрасната кухня и уникалните плот и гръбче! Моля те, сподели - какви са, какво са и как са!?   bouquet

# 28
Да се запиша и аз, скоро започва голямата чуденка за моята нова кухня и ще сте ми много полезни със съвети Hug

# 29
Lo, със сигурност си казвала по-напред...но долните шкафове какъв цвят са-маслина ли? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт