Кухните - 31-ва тема

• 82 706
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Шумен
Finty,   производителят на кухнята ти не ти ли предлага каталози? На тях им предлагат по-добри цени и ще ти излязат доста по-евтини.

# 76
  • София
Ами не, не ми предложи нищо - осветление и дръжки трябва да избера и купя сама ....

# 77
  • Шумен
Е, жалко.
Аз така като избирах дръжките и си харесах и на детската. Но тъй като детската ми я прави друг майстор и дръжките си ги поръчвах аз директно от Кент Импекс. Излязоха ми двойни.  Crossing Arms

# 78
  • София
Манди, моля за помощ:

- моля те кажи къде мога да отида в събота и да харесам и купя дръжки за кухня - кой от големите вносители има по-голям магазин? Ако смяташ че ще счете за реклама пусни ми едно лично, но ми е много важно. Ще отида до Кентимпекс - те работят в събота, но още някои ....

Eто тези провери дали работят в събота, защото не знам: http://www.balkanyug.bg/new/index.php?option=com_contact&vie … 7-20&Itemid=2
Можеш да отидеш и в Дием, намират се в люлин, но и те не ги знам дали работят в събота.
В Продиз дръжките са скъпички, иначе те поне работят в събота със сигурност  Mr. Green
В Salex има дръжки също, които не са от най-евтините, но не знам дали работят в събота отново..
В Хосе също има декоративен обков, имат склад в Казичене и в Илиенци им е нещо като магазин, ако не се лъжа...

# 79
  • София
- работят от 8.30 до 12 в събота, а са ми и в квартала! Благодаря, ще ги преслушам и тях  Peace

# 80
Има ли някой от вас разстояние между долен и горен ред шкафчета по-голямо от 60 см.?Защо сте го направили така-налагало се е по някаква причина или сте имали предвид някакви предимства? Удачно ли е?

# 81
  • София
Има ли някой от вас разстояние между долен и горен ред шкафчета по-голямо от 60 см.?Защо сте го направили така-налагало се е по някаква причина или сте имали предвид някакви предимства? Удачно ли е?
Разстоянието се прави така, защото е оптималното разстояние между абсорбатора и котлоните. До колкото знам абсорбаторите или аспираторите са най-ефективни ако са на разстояние 55-65 от котлоните.

# 82
  • София
W, при нас растоянието между долните и горните шкафове е 65 см., по изискване за монтаж на абсорбатора.

# 83
Момичета, къде се загубихте? Аз снощи ходих на оглед в кухнята, докарали са и горните шкафове, доволна съм Simple Smile
До края на другата седмица ще имам кухня!  Peace В тая връзка

Манди, моля за помощ:

- моля те кажи къде мога да отида в събота и да харесам и купя дръжки за кухня - кой от големите вносители има по-голям магазин? Ако смяташ че ще счете за реклама пусни ми едно лично, но ми е много важно. Ще отида до Кентимпекс - те работят в събота, но още някои ....

http://kronbg.com/ работят в съботаот 10 до 14.

# 84
  • София
Еййй голяма реклама, голямо нещо на Крон бе. Не че нещо, и аз пускам линкове към фирмата с която работя и я бутам навсякъде, ама ти пък поне кажи "ние от крон" или "мъжа ми, който работи в крон"... Иначе харесвам Крон, удобен онлайн каталог имат, разнообразие на механизми, продукти и т.н.
Та, нищо лично с този си пост, просто ми е смешно как ги набутваш Крон вече четвърти път без да си писал/а нищо друго никъде из форума, а на това не се гледа с добро око тук..  Mr. Green

# 85
  • София/Осло
W - при мен е по-голямо това разстояние ,по простата причина, че по ми харесва ,не обичам ниски горни шкафове и като се наведа над плота челото ми да опира в тях  Laughing
/не съм висока  Laughing/

# 86
  • София
W - при мен е по-голямо това разстояние ,по простата причина, че по ми харесва ,не обичам ниски горни шкафове и като се наведа над плота челото ми да опира в тях  Laughing
В тази връзка... баща ми го боли кръста и като мие чинии си подпира челото на шкафа над мивката и така не го боляло  Joy Joy Удобно е, и аз пробвах..

# 87
  • София
 Joy hahaha Joy

Момичета, много сте готини!

# 88
  • София/Осло
В тази връзка... баща ми го боли кръста и като мие чинии си подпира челото на шкафа над мивката и така не го боляло  Joy Joy Удобно е, и аз пробвах..
Joy Joy Joy
Накара ме да се замисля като стана на годините на баща ти, живот и здраве, какво ще правя....ще закова някоя дъсчица отдолу, така че да стига до челото ми  Laughing Laughing

# 89
А на мен ще ми трябва висок подиум, за да си подпра челото на горните шкафове 1dishes

Общи условия

Активация на акаунт