Кухните - 31-ва тема

• 82 689
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
извинете, сега трябва да се отваря...  Embarassed

# 616
  • София
http://nik4i.snimka.bg/family/moi.437467.15687441
проекта и за моята кухня, няма да е точно така, както не ми харесва и мястото на пералнята до фурната, но...

Малко ме дразни вертикалната дръжка.
И аз щях да се изкажа за пералнята.
Опита ли със светъл гръб?
Помисли още малко за най-горните шкафчета  newsm78
Седят ми някак, нагъчкани....  все едно ти е тясно и нямаш достатъчно шкафове.
Може би с вкопани дръжки да изглеждат като трегер и може да си сложиш лунички на тях, за да ти свети на плота.

# 617
http://nik4i.snimka.bg/family/moi.437467.15687441
проекта и за моята кухня, няма да е точно така, както не ми харесва и мястото на пералнята до фурната, но...

Малко ме дразни вертикалната дръжка.
И аз щях да се изкажа за пералнята.
Опита ли със светъл гръб?
Помисли още малко за най-горните шкафчета  newsm78
Седят ми някак, нагъчкани....  все едно ти е тясно и нямаш достатъчно шкафове.
Може би с вкопани дръжки да изглеждат като трегер и може да си сложиш лунички на тях, за да ти свети на плота.

най-горните шкафчета няма да са такива, а ще се вържат с трегер, който е със специална мазилка-и те ще са с такава и по-скоро изобщо няма да са шафчета на пръв поглед. и да нямам място...

# 618
Да попитам оферта за кухня  1,5м х 3м. Долу естествен фурнир МДФ, а горе лак-МДФ цена 4000лв.
Дали е добра цената!

П.П. Това е само за шкафове, без механизми без нищо др.

# 619
  • Пловдив
brambi, на мен пък много ми хареса варианта, който си показала.  Peace
Във вертикалната дръжка виждам закачка, а и е на междинно ниво, нито с горния ред, нито с долния.... май точно това ми хареса  Peace
Мисля, че мястото е добре оползотворено, а остава и въздух покрай прозореца... И в най-горния ред не виждам проблем, в друг цвят ли ще е реално? На мен така много ми харесва  Mr. Green
Е, пералнята можеше да не е до фурната, но... не е болка за умиране  Mr. Green
 И да питам какво има точно над хладилника, шкаф ли е?

# 620
brambi, на мен пък много ми хареса варианта, който си показала.  Peace
Във вертикалната дръжка виждам закачка, а и е на междинно ниво, нито с горния ред, нито с долния.... май точно това ми хареса  Peace
Мисля, че мястото е добре оползотворено, а остава и въздух покрай прозореца... И в най-горния ред не виждам проблем, в друг цвят ли ще е реално? На мен така много ми харесва  Mr. Green
Е, пералнята можеше да не е до фурната, но... не е болка за умиране  Mr. Green
 И да питам какво има точно над хладилника, шкаф ли е?

Благодаря, benitta   bouquet
Дръжките са такива, защото така ще се вържат с иноксовите уреди, а и с плота, който ще е цвят титан. На всичкото отгоре са и доста скъпи, но...
Най-горния ред ще е един вид скрит под формата на трегер, защото вече имаме такъв в помещението и ще ги свържем, няма да е с такъв обков, а скрит измежду мазилката, която ще се нанесе после в/у шкафчетата.
Пералнята в никакъв случай няма да я оставя там, защото не ми харесва - ще я преместя...
Върху хладилника няма да има шкаф, а по скоро нещо като цвете и аз не знам още, ще го измисля. Върху него само т. нар. трегер-шкафче. Simple Smile
Даже се вижда малко от съществуващия вече трегер - ето същите ще бъдат и горните шкафчета.
Като е готово ще покажа...

# 621
  • Пловдив
Цитат
Най-горния ред ще е един вид скрит под формата на трегер, защото вече имаме такъв в помещението и ще ги свържем, няма да е с такъв обков, а скрит измежду мазилката, която ще се нанесе после в/у шкафчетата.
Това ще е интересно, но ще бъде ли здраво захванато за ПДЧ-то  newsm78 Да не вземе да се изрони нещо. За мен и така си е добре, защото някак балансира цветово горния и долния ред.
А какви са ти цветовете, всъщност?

# 622
  • София
  За да се сложи осветление под горните шкафчета, къде трябва да се предвиди кабел за ток? Тоест на каква височина, да е отзад на горните шкафчета, на гърбът или при долните шкафчета?

# 623
  За да се сложи осветление под горните шкафчета, къде трябва да се предвиди кабел за ток? Тоест на каква височина, да е отзад на горните шкафчета, на гърбът или при долните шкафчета?
Оставя се кабел зад горните шкафчета Peace

# 624
Цитат
Това ще е интересно, но ще бъде ли здраво захванато за ПДЧ-то  newsm78 Да не вземе да се изрони нещо. За мен и така си е добре, защото някак балансира цветово горния и долния ред.
А какви са ти цветовете, всъщност?

Надявам се да не се изрони, ако питаш за цветовете на трегера-старо злато преливащо едно такова, наслоено, не мога да го обясня  - интересно е.
А цветовете на шкафчетата са по-светло и по-тъмно зебрано/ама как го обясних/...

# 625
Момичета, какви се цените на мивките на Пирамис? Не мога да намеря инфо. Как са като качество? Предложиха ми като по-евтин вариант в сравнение с Бланко. И още нещо - казаха ми, че за да е по-евтина кухнята трябва вътрешността на шкафовете да е бяла newsm78. Толкова ли е по-скъпо цветното ПДЧ от бялото? Нещо не ми се вързват нещата.

# 626
На мен ми казаха същото, само че за гардероб,предполагам че наистина има разлика в цените.На мен лично не ми пречи ако вътрешната страна на мебелите е бяла

# 627
  • София
На моята сегашна кухня е шкафовете вътре са бели. Не смятам, че е проблем. Така или иначе, почти през цялото време са затворени и пълни с какво ли не. Не виждам какво ще се промени, ако са цветни вътре.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 23:47 от Vivi

# 628
  • София
Незнам, каква е цената на Пирамис, но в момента според моето проучване за вграждане под плот най-изгодни са мивките на Бланко и на Роди /португалски/. Аз лично си взех на Роди, защото са от по дебела ламарина. А Бланко са ги намалили на 50%, но са спестили последната обработка  Naughty.
Ето линковете:
http://www.sintor.net/products.php?catID=1&prodID=41&seriaID=57
http://www.evroset.bg/zerox.pdf

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 22:07 от geryger

# 629
Просто бялата плоскост е най-евтина,разликата не е драстична,но който гледа да намали отнякъде,това е решение.  Peace  Моите мебели всички и вътре са с цвета на основата,не са ми се оскъпили драстично!

Общи условия

Активация на акаунт