Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Мерси за комплиментите.
Мартеа с теб сме!

# 136
Мартеа, стискам палци когато дойде момента всичко да мине бързо и лесно, че нали второто раждане е доста по - бързо от първото  Hug

# 137
Вале, да ви е жива и здрава хубавицата Иса!!!  Heart Eyes да расте здрава, умна и заобиколена от приятели и любими хора!!! Хубав празник днес!
Мартеа, стискам палци и аз, действително второто раждане се развива обикновено по-бързо от първото, но ти сигурно си знаеш и си подготвена психически и всякак  Heart Eyes
Августе, страхотен отчет, дано строежът-градежът се развива по план и стабилно, и дано Ники си хареса подаръците, много тематични са  Peace Мисля, че щом ти ги подбираш, ше ги нацелиш - едва ли има човек, който по-добре да знае какво му се иска или ще му хареса на детето от родителите (майката най-често).

Ние (аз) добре нацелихме подаръците за Марти, всички си ги харесва, и аз купувах от името на баби и дядовци... Любими са му Батълстрайкър комплекта и строител Мекано, и един омнитрикс прожектор (сам си го подари), но и с другите се занимава.

при нас нищо ново  Grinning запланували сме с половинката за първи път в живота ни да трупнем децата за уикенда на моите родители, а ние да се върнем в София и да го ударим на гаджелък...  Mr. Green

# 138
Ооо, Августе, най-сетне се разписа. Тамън скоро си мислех какво правите, къде се загуби  Simple Smile Браво, че сте почнали строителството! Бачкайте здраво - сега зор, зор, ама послеее...  Wink Да нацелуваш Никола от нас!

Мартеа, стискаме палци да не е още едно теленце   Hug Шегувам се, каквото е, само да минава бързо и лесно!!!  Heart Eyes

Бубе, много хубава калинчица, браво!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Иса! Да е здрава, щастлива и послушна!!!   Hug

# 139
запланували сме с половинката за първи път в живота ни да трупнем децата за уикенда на моите родители, а ние да се върнем в София и да го ударим на гаджелък...  Mr. Green

а така де! И родителите са човек Laughing

Мен само ме е страх да не е чак толкова бързо, че да не мога да стигна до Шейново - трябват ми поне 2 часа - да дойде човека от центъра и после да ме закара обратно. Е, ако стане напечено, качвам се и карам, какво да се прави.
При два пъти раждалите - колко време беше първото и колко второто - да си направя някаква статистика Laughing

# 140
Maртеа, да не те плаша, но аз съм от бързите: първият път добре, че беше нощ, че ако имаше задръствания, в колата бих родила - няма и 2 часа от първи контракции до раждането; а вторият път - 1 час  Mr. Green ама тогава поне си знаех и при пръв сигнал - бързо в болницата!  Hug

# 141
Maртеа, да не те плаша, но аз съм от бързите: първият път добре, че беше нощ, че ако имаше задръствания, в колата бих родила - няма и 2 часа от първи контракции до раждането; а вторият път - 1 час  Mr. Green ама тогава поне си знаех и при пръв сигнал - бързо в болницата!  Hug

леле! Шумахер ли те закара Laughing
Аз първият път - 20 часа, т.е. вторият - да очаквам 10.

# 142
леле! Шумахер ли те закара Laughing
Аз първият път - 20 часа, т.е. вторият - да очаквам 10.
e, едва ли има такава зависимост - а за закарването: тръгнахме направо от къщи, не е трябвало някой да идва първо до тук (мъжът ми работи от вкъщи  Wink )

# 143
e, едва ли има такава зависимост - а за закарването: тръгнахме направо от къщи, не е трябвало някой да идва първо до тук (мъжът ми работи от вкъщи  Wink )

който и да питам - все първият път е минало около два пъти по-бавно от втория, та затова.
Дано и при нас стане така, че мъжът ми да е тук... Иначе, аз съм си сложила сака в багажника и като излизам някъде в центъра си е с мен, за всеки случай Laughing

# 144
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315811.0
на мен ми беше много полезна тази тема (първата част, сега виждам има втора) - може би си я чела  Hug

# 145
Здравейте
Валя, да ти е жива и здрава Иса, да расте винаги здрава и щастлива и много да ви радва   bouquet

Мартеа, първия път раждах 7 часа, а втория 4  Hug

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 10:37 от Krasoni

# 146
Вале честито на Иса Hug  bouquet

мартеа, като се замисля и аз два пати по бързо родих втория път Wink, май като гледам твоя бебка ще е близнаци, нашата зодия Heart Eyes, ако изкараш и тази седмица 2 в 1  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:10 от buba76_

# 147
  • Bristol
Нашият също наближава и ме хвърля в размисъл какъв подарък да избера. нищо не ми хваща окото по тези магазини..все едни такива пластмасови, меко казано нетрайни играчки..
Розов скутер  Laughing Купих и едни интерактивни книжки, уж да й помогна с четенето така, но не са така популярни както скутера и едно плюшено зайче, което и подариха на партито. За зайчето дори ходихме и купихме допълнителен комплект дрехи и бельо  Crazy Иначе Ели с кукли не играе  Crossing Arms
Kamij, дай да се добавим в Multiply  Flutter
bubе, супер са и крилцата  Laughing
мартеа, еднакво време ми отне, но първи път ме бяха сложили на система за ускоряване, та може и заради това  Crazy Иначе много си приличаха двете раждания. За карането на кола в това състояние, не ти препоръчвам, да не стане беля, по-доре такси. Въпреки, че и аз бях решила да се закарам сама  Crazy Нали мъж ми все е в командировка и синът, тогава на 8 години, щях да го мъкна с мен в най-лошия случай. За късмет всичко протече по план, мъжът ми си беше в къщи, забелязах симптомите в малките часове, но реших че мога да изчакам, докато закараме сина на училище и от там отидохме в болницата. Пожелавам и при теб така подредено да се получи  Hug
Avgusta, ти малкият да не го подготвяш за помощник при ремонта Wink
Албумите ги заключих, но ако ми пуснеш мейла си, ще ти дам достъп. Не обичам да ги правя с публичен достъп и все бързам да ги заключа  Embarassed

ПП Така се улисах в писането, че забравих какво исках да ви покажа  ooooh! Във ФБ попаднах на това SPORT CITY KIDS

# 148
Честит рожден ден на Иса! Да расте все такава красавица!

Мартеа, аз съм убедена, че всичко ще мине като по вода-второто раждане дава възможност да усетиш насладата от раждането, така съм чувала. Пожелавам ти го от сърце  Hug
Правилно усетихте идеята-дребен ще е пръв помощник в строежа Wink Ама той вече така или иначе с огромен мерак помага, пълни колички с пясък(големи колички имам предвид Crazy, онзи ден напълни две колички за нула време с една детска лопата  Shocked), даже и на пълни лопати с бетон се засилва  Laughing Аз иначе бях с други идеи за подаръците, но като го видях какво прави, реших, че това ще е удар в десятката Grinning
Биренкеее, много телеграфно  Wink Благодаря за хубавите пожелания, ама снимки чакам  Crossing Arms

# 149
Честит рожден ден на Иса,много усмивки и да слуша мама и тати и кака! newsm59 newsm67 newsm38
Мери не разбрах за какво  ме питаш?
Аз родих за 2 часа,даже по малко.Контракциите започнаха кам 23 и в 1 без 20  биах родила.

Общи условия

Активация на акаунт