Мартеа с теб сме!
да расте здрава, умна и заобиколена от приятели и любими хора!!! Хубав празник днес!
Мисля, че щом ти ги подбираш, ше ги нацелиш - едва ли има човек, който по-добре да знае какво му се иска или ще му хареса на детето от родителите (майката най-често).
запланували сме с половинката за първи път в живота ни да трупнем децата за уикенда на моите родители, а ние да се върнем в София и да го ударим на гаджелък...
Браво, че сте почнали строителството! Бачкайте здраво - сега зор, зор, ама послеее...
Да нацелуваш Никола от нас!
Шегувам се, каквото е, само да минава бързо и лесно!!! 

)
)
Иначе Ели с кукли не играе 

Иначе много си приличаха двете раждания. За карането на кола в това състояние, не ти препоръчвам, да не стане беля, по-доре такси. Въпреки, че и аз бях решила да се закарам сама
Нали мъж ми все е в командировка и синът, тогава на 8 години, щях да го мъкна с мен в най-лошия случай. За късмет всичко протече по план, мъжът ми си беше в къщи, забелязах симптомите в малките часове, но реших че мога да изчакам, докато закараме сина на училище и от там отидохме в болницата. Пожелавам и при теб така подредено да се получи 
Във ФБ попаднах на това SPORT CITY KIDS 

Ама той вече така или иначе с огромен мерак помага, пълни колички с пясък(големи колички имам предвид
, онзи ден напълни две колички за нула време с една детска лопата 
Благодаря за хубавите пожелания, ама снимки чакам 
Препоръчани теми