Май- 131 ....ЧРД! Щастливо детство, мили деца!

• 64 661
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мартеа всичко ще е наред Hug
Сиска дано всичко е наред...
Нас ни бройте за срещата!

# 196
Мартеа, не знам дали е наследствено, но аз съм се родила две седмици след термина, а Веси се роди 1 ден след термин, но малкия още 1 месец преди датата искаше да излиза и го задържаха та устиска до 2 седмици преди термин  Wink
Но аз вярвам че всичко ще е ОК независимо кога реши да излиза малката  Hug

# 197
За срещата се гласим да сме 3 броя -Митко с мен и баща си. Малката мислим да я оставим на свекървата, дано не си правим сметки без кръчмар, в краен случай ще я вземем и нея.

# 198
aз точих, точих зъби, но няма да дойдем  Cry вчера вечерта Надето повърна два пъти обилно, не смея да я водя, а и сме на диета днес... Забавлявайте се, щракнете някоя снимка да поплакнем око после  Hug

# 199
aз точих, точих зъби, но няма да дойдем 
както вече видяхте - и ние  Rolling Eyes Нямаше кой да ни докара. Моят съпруг нали е тиква македонска (дано не се обиди някой, аз така си го наричам в изблик на чувства), та нали обикновено слуша хората и действа според настроението си, а не слуша рогатата ми главица, пълна със земен разум, пак така се набарбальока в една неизгодна комбинация, чееее.... Но нищо, пак навреме се усети и сега сърба попарата. Сърбаме я заедно, де. От няколко дни главата му пуши, че не може да се оправи. Надявах се, че ако успее да се оправи днес докъм обяд ше го изкрънкам да дойдем, колкото и да е уморен. Но до това време не се е прибрал, та ... така.
Сигурна съм, че ще е весело, особено щом сте и с децата  Hug Целувки на всички. Пък може да помислите за едно Пловдивско - Марковско посещение и да ми дойдете на гости. Ще бъде веселба от класа   Laughing 

# 200
И ние не се класирахме за днес, въпреки че сме градски на мероприятието  Embarassed, но задачите зоват  Confused.  Като гледам няма участник, който да разказва - можем да подозрем качествена веселба, която продължава и до сега  Laughing.
  Hug .

# 201
  • Sofia
Ехо, имаше веселба, скромна, но от сърце. Има снимков материал, ще чакаме Криси да го качи. Имаше 4 МАЙски представителя, 2 момчета и 2 момичета. Даже си помислих, че може да се окажа съвсем самичка, поради излялият се малко по-рано дъжд....НО за радост не се оказах права. Заформихме предложение да направим небрежна сбирка - разходка в Южен парк, събота или неделя, нещо като пикник, само че ще изчакаме стабилно слънчево време, пък може някои хора вече да са родили, други да имат възможност да бъдат докарани, да са оздравели децата, та да подивеят на воля. Wink.
Лека и успешна седмица на всички... Hug

# 202
Kroche е описала всичко изчерпателно, бяхме в тесен кръг и си изкарахме приятно на пук на лошото време вчера. Снимковият материал е малко, ето го:
http://krisi80.snimka.bg/other/sreshta-mayicheta-na-5g.506142

# 203
пък може някои хора вече да са родили,

ааа, хората дето ще раждат Wink предупредиха още при организацията, че няма да идват, така че тенекии от раждащите не е имало Naughty

Много са сладки и пораснали дечицата, а кое е момиченцето с русата коса, само него не познавам.

# 204
Много са пораснали дечицата, като ги гледам на снимката са ми още по големи, Ема хубава както винаги, Митко и другите дечица страхотни са  Hug

момичета край минахме и днешния изпит, мисля да се отдам на почивка (психическа, иначе съм си на работа  Wink)и баткото ми също, ще чакаме сега резултати, но съм се заканила довечера с моят да ударим по едно  Hug

# 205
  • София
Важното е че добре сте си изкарали,мислех да минем,но пуста ангина пак ни събори  Cry.Аз затова и не бях казала дали ще дойдем или не,винаги така става като се наканим за някъде и айде болни.Ще чакам пак сбирки и ако можем ще дойдем  Hug
buba76_ дано да е взет изпита другото е лесно,наздраве от сега   bouquet

# 206
  • София

Много са сладки и пораснали дечицата, а кое е момиченцето с русата коса, само него не познавам.

тази прекраска е Ели на advise, една много чувствителна душа, с мистериозен синеок поглед, която моята грубиянка разплака убивайки един охлюв  Blush

# 207
  • Варна
Наистина са прекрасни тия майски дечица.
Много пораснали дами и господа.

Искам да ви поканя в детския блог, за който писах.
Утре ще има игра с награда.

# 208
Хубави са дечицата и колко порастнали,аз не можах да дойда, нещо имам все проблеми и затова.....Но вие хубаво сте изкарали дайте още снимки...

# 209
  • Bristol
тази прекраска е Ели на advise, една много чувствителна душа, с мистериозен синеок поглед, която моята грубиянка разплака убивайки един охлюв  Blush
Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт