Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 35 574
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Щастието бе кратко - бабетката дали успя да изтрае 24 часа сама? Тя е способна къща да разруши , но да е покрай снаха си! То не е обич, то не е чудо! Ужас! #Crazy Но ношницата бе върха. Добре, че не извади някоя бархетна ношничка от 30 - те години. #2gunfire
Фалстарт за Ферхунде - мисля, че не това представяне искаше да има пред Левент, но ще видим как ще се измъкне от ситуацията. А аз не се съмнявам, че тя няма да успее да се справи.
Винаги досега съм харесвала повече Неджля отколкото Лейля и вече от снощи още повече. Лейля май не знае какво иска - хем я сърби, хем я боли...
За "мъжката" класация( ако се  прави):
1. Левент
2. Джем
3. Яман

# 121
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
P.S. Класацията за най-запомнящия се лаф-  обладаването от духове на Ферхунде.

# 122
добро утро

Синеее,ела ме прибери! fight

# 123
Добро утро на всички.Както са писали и по горе Ферхундето нещо не хвана око май "тъй да се каже".Баба Джеврие е опасна бабетка как пък го измисли с това наводнение.
За класацията за най-запомнящ си лаф гласувам когато Тахсин пита майка си дали иска нещо от Истанбул и тя даааа МОСТЪТ НАД БОСФОРА.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 09:07 от zeynoo

# 124
Здравейте,момичета!
Да казвам как съм гласувала,нема смисъл Laughing!
Фикрет ,с нейното благордство и разбиране почна да не дразни вече,честно казано.Ама Джавката й подаре нощницааа,ще станат те приятелки Laughing.
Чухте ли Ферхунде какви специалности има!?Коя нормална жена,магистър,ще предпочете да си стои в къщи!?
Левент е хубав,много привлекателен,а и положението му е такова,двъхва респект.Наща Ферхунда къде ще се бута в първа класа...!?Този ще я сложи на мястото й,надявам се,без да я бие.
Пък Лейля-хем я сърби,хем я боли...

# 125
Тц, тц, всичките виновни, че не приемат Ферхунде, само не и тя. Айде Текин не я разбират, ама предишният й съпруг? Това е човек, с който не можеш да се разбереш.

# 126
  • в ябълковата градина
Не можах да гледам тези дни.
Може ли накратко кой е този Левент
и Лейля и Джан докъде я докараха.
Ферхунде почва работа като каква?

# 127
Ако Неджля пак се събере с Джем,Лейля този път вече ще се пръсне горката.... Mr. Green.

# 128
Тази класация не мина ли вече.......?  newsm78
За филма: Джем така е хлътнал милия,чак ми е жал за него........
А Неджля осъзнава какво направи и я е страх чак да се надява........
Лейля-много объркана-хем и се ще,хем я е страх.......Но е самотна-затова я разбирам.....  Sad
Също така постоянно я тресат някакви комплекси към сестра и.Много болезнено приема всичко.......
Баба Джавки кто каза-"Да сключим примирие....."  Joy Все едно някой се е карал с нея........А като извади подаръка мислех,че ще изкочат отровни змии.......  Sick
Ферхунделата си го получи с това-"Простовата и непохватна...." Милата тя!Така искаше да впечатли шефа,та чак да си скъса парцалите за нея........  ooooh!
Това е!  Thinking

# 129
  • в ябълковата градина
Не можах да гледам тези дни.
Може ли накратко кой е този Левент
и Лейля и Джан докъде я докараха.
Ферхунде почва работа като каква?

# 130
Добро утро и от мен.  Hug
Чето в едно интервю в блога на Ледена кралица следното казано от Левент: Но искам да си призная, че изиграната от мен роля на богатия бизнесмен Левент Тунджел стана популярна благодарение на Ферхунде. В сериала аз си "отмъстих" на самодоволната Ферхунде за всичките злодеяния. Именно това привлича моите поклоннички. С една дума, Ферхунде ме направи популярен" разказва Нихат Алпту."  Flutter
Както бе казал някой преди, рано или късно всеки си плаща за дяволъка.  Peace
Момичетата, които гласуват за забавен израз. Нали знаете, че се гласува в блога на Ледената кралица на: http://listopad-bg.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html.
На адреса могат да се видят предложенията, а в дясно да се гласува.  Peace
Аз предишния съпруг на Ферхунде не съм го гледала. Той по стока ли беше от Шефкет?  newsm78

# 131
Понеже съм повторила вече написано(сега видях),хайде друг лаф-хем туй в онуй,хем душата в рая Mr. Green.

А на Джан,никак не му отива да лъже жена си,като й казва,че те с Лейля не били заедно,а после на Лейля -предстоят ни трудности,но ще се спраВИМ.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 09:15 от rozi-maxi

# 132
По-стока-относително казано........Беше по-стар и грозен.Като видя Шефкет-симпатичен банкер,син на околийски нашта кума лиса бързо смени курса и се ориентира към него.След това ги дадоха в една сцена-бившият буташе майка си в инвалидна количка и Ферху и Шеф се засякоха с тях на брега,размениха 2  дежурни лафа.След това нашта вика нещо от сорта-"Добре,че се разведохме иначе аз трябваше да я гледам...." /свекърва и /,при което Шефкет и хвърли убийствен поглед.....   Shocked ..Да!Типично!........   bowuu

# 133
Джан е голяма,стара,суха слива SickМного ми е противен дъртия му пръч!Къде пак се навира Лейля ooooh!

# 134
То май не само Лейлята ами и самия Джан не знае какво иска и кого иска. На жена си вика няма нищо между мен и Лейля, Лейлята като отиде и тръгна да я целува.  Sick
На мен ми беше много отвратителна тази сцена с опит за целувка. Изглеждаше все едно и е баща.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт