Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 35 575
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
На мен Джан ми е адски противен-с тия торбички  Close Дърт пръч. Close

Как беше онова:Всичко в името на човека...Беше казано за Ферхи в по-стара тема.

# 136
По-стока-относително казано........Беше по-стар и грозен.Като видя Шефкет-симпатичен банкер,син на околийски нашта кума лиса бързо смени курса и се ориентира към него.След това ги дадоха в една сцена-бившият буташе майка си в инвалидна количка и Ферху и Шеф се засякоха с тях на брега,размениха 2  дежурни лафа.След това нашта вика нещо от сорта-"Добре,че се разведохме иначе аз трябваше да я гледам...." /свекърва и /,при което Шефкет и хвърли убийствен поглед.....   Shocked ..Да!Типично!........   bowuu
Мда, когато Шефкет трябваше да бяга през прозореца с обувките в ръка, да не го хване първия мъж на Ферхунде, спомняте ли си тя какво направи? Млатна се сама два-три пъти по лицето и а другия ден рева на Шефкет, че мъжът й я бил. Mr. Green Е, с Оуз се получи истински.  Mr. Green И следващия й съпруг и той нещо не успява да я "оцени" горката, ББ и от него бой ще яде.

Не можах да гледам тези дни.
Може ли накратко кой е този Левент
и Лейля и Джан докъде я докараха.
Ферхунде почва работа като каква?
Левент Тунджел е син на богата фамилия и брат на бившата годеница на Джем. Ферхуде видя обява за работа в холдинга Тунджел и реши точно там да кандидатствува, защото прочете във вестника, че Левент и той развалил годежа си. Почна работа във финансовия отдел. Веднъж се бутна в Левент, втори път той я чу как го одумва с колежката си, после Ферхундето реши да фамилиарничи и първа да му протегне ръка за поздрав, но ръката й увисна във въздуха ... въобще гаф след гаф. Поне постигна това, че Левент я забеляза - "коя е тази, не съм сигурен дали е подходяща за нас, простовата и непохватна." Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 10:15 от soya-fen

# 137
Несправедливи сте към Хайрие.Грижите по 7-членно семейство са работа на 24ч.работен ден,без празници и без заплата.Както и без признание.
Дразнещ беше поредният коментар на Фикрет зад кадър за Ферхи и морето от алчност.Тя себе си да погледне-едно бабе луди ги направи.Пълни мухльовци са и двамата.
Какво да направи Ферхи:да се присъедини към кръжока на Нехир и Хайрие и всяка стотинка да дава да спаси задника на един глупак и неблагодарник?Каквито и да са Теким,не заслужават да треперят жив ли е.Шефкет ги изтормозва повече,отколкото банката с ипотеки и кредити.
Ферхи тръгва да се бори за себе си,както винаги досега,и по нейния начин-с дипломите,чара и амбицията си.Не гледам напред,но се съмнявам,че Левент ще се занимава с омъжена жена с "известен"съпруг.И той не се прояви като много сложен,като дори не поздрави новата "проста" служителка за постъпването й в неговата фирма.
Лейля играе с адвоката играта "бързо ли бягам?".За номерата й си има едно специфично нецензурно определение.По-противна ми само Ойя,която не само не знае какво иска,но и постоянно използва детето като оръжие.Пък къде ги намира Джан:и двете му жени са за лудницата.И да им имам трудностите  Rolling Eyes

# 138
 Laughing коментара за двете жени на Джан Laughing

LilaC,браво за защитата на Ферхи! Hug Peace

# 139
Laughing коментара за двете жени на Джан Laughing
LilaC,браво за защитата на Ферхи! Hug Peace
Благодаря Hug,но аз не защитавам Ферхи,която е опасна,дори когато ти мисли доброто  Laughing
По-разумното е да се стои далече от подобни дяволици.
Но разбирам и оправдавам постъпката й в случая.

# 140
Несправедливи сте към Хайрие.Грижите по 7-членно семейство са работа на 24ч.работен ден,без празници и без заплата.Както и без признание.
Peace
Дразнещ беше поредният коментар на Фикрет зад кадър за Ферхи и морето от алчност. ...
Това е по-скоро коментарът на писателя, отколкото на Фикрет.

Ферхи тръгва да се бори за себе си,както винаги досега,и по нейния начин-с дипломите,чара и амбицията си ...
... с лъжите, с номерата, с изнудванията ...  Mr. Green Дайте да я оценим Ферхундето цялостно де.

# 141
Много харесвам Листопад и го гледам с удоволствие.
Нека някой да каже ако може с ББ какво се случва по нататък във филма.
Благодаря Ви много предварително!!! Peace

# 142
На първата страница с бели букви пише какво се случва по нататък. До момента до който са го дали по турската телевизия.  Peace

# 143
Ясно за коментара.Може дори и да е на сценаристите.
От момента на постъпване в холдинга,Ферхи е направила само един гаф:коментар на жълтите вестници за шефа й.Нетактично,но не е престъпление.
Лъжите,номерата и изнудванията ще ги коментираме,когато се случат.Знаем си,че ги има в арсенала си.Май всички Теким се оказаха скрити лимонки Simple Smile
Пък и който не може да се защитава от този вид действия,дори и само като разкара интриганта,си го проси.

# 144
  newsm78 Аз ли гледам друг филм-Ферхунде и чар.........По противно и отблъскващо поведение и муцуна няма в целия филм....  Mr. Green.Аз чак я съжалявам за лицевия и дефект...  ooooh!
Борила се била за себе си..Да! С цената на всичко и всеки!Левент малко и смачка скапаното самочуствие-гладна въшка и тя тръгнала на богаташи да се вре........  Sick
LilaC та тя преставала ли е с номерата....  newsm78

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 10:46 от biskit

# 145
  • София
Хареса ми как инвестира Ферхи, дано само е успешне инвестиция.... Mr. Green
и аз така искам, ама никой не ми вярва:(

# 146
  • в ябълковата градина
Соя, мерси!

# 147
biskit и аз гледам "твоя" филм! Peace  И се надявам освен Левент и други да я "приземят".

# 148
Борила се била за себе си..Да! С цената на всичко и всеки!Левент малко и смачка скапаното самочуствие-гладна въшка и тя тръгнала на богаташи да се вре........  Sick
Гладната въшка се оказа с куп дипломи,за които сама се е борила,бивайки сираче,бедна и с майка в затвора.
На хора като Левент и Джем всичко е поднесено на готово,по рождение.Това,че си богат наследник,не означава,че си нещо повече от останалите.
Само защото не е родена в богато семейство,това причина ли е да се откаже от амбициите си и да се смята скапана гладна въшка?
Някои биха се отказали и зашетали в къщи с нова жарсена нощница от свекървата и с дрешки,ушити от Нехир,щастливи,че са в голямо семейство.Но не всеки гледа на нещата като Фикрет.Различни сме.

# 149
Как ще спре с номерата си Ферхи,вие чувате ли се... Naughty
Ако тя спре,ако Лейля спре да се прави на луда и Джан си седне на...каквото трябва,ако Шефкет се предаде и Оуз влезе в правия път,ние какво ще гледаме?? Wink
Фръцкането на Есра единствено...

Общи условия

Активация на акаунт