Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 34 826
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Гласувах така :

Аборт и развод е правилният изход - Ферхунде няма бъдеще в сем. Текин.

Целувки за пореден път за добре оформената тема  Hug

# 16
  • до една звездичка

дЪ мЪ прощавате Какво му е хубавото на Яман?  Rolling Eyes

Прощаваме ти.  Wink
За мен е най-хубав от мъжете във филма. Тяло, визия, поведение - всичко.
Единствено ми е една идея по-мургав, отколкото аз харесвам.

# 17
  • Пловдив
дЪ мЪ прощавате Какво му е хубавото на Яман?  Rolling Eyes
Ами симпатичен е, а в комбинация с поведението и положението му, определено става  Mr. Green Поне според мен Sunglasses

# 18
Просто вече нямам думи-оформлението е СУПЕР!Като че ли най-доброто досега!   bouquet
А за анкетата-№3!
На Левент краищата на очите са увиснали надолу и това му придава малко плачевен вид....  newsm78
sinite o4i-радвам се ,че си тук!Пак сме на едно мнение....   bouquet

# 19
Е,Яман не е ли мако дърт Rolling Eyes ъъъ стар?

# 20
забравих - ама и нашия Али Ръза как е избарал книгата в началото на темата - все едно е книга за вълшебства, да му поднеса своите комплименти smile3525

# 21
  • София
Ледена  кралица ББ не се омъжва за Левент, ще се появи и той по късно, много сладко семейство са, и също така той като опознае Ферхи, ще забрани на Гюлшен въобще да контактува с нея Simple Smile

# 22
  • Пловдив
Е,Яман не е ли мако дърт Rolling Eyes ъъъ стар?
Е, що да е стар... някъде максимум да е до 40... Всъщност е въпрос на гледна точка - ако си на 20 години определено ще ти се стори стар Wink... Но ако си на 30 вече ще гледаш на него по друг начин Mr. Green

Ледена  кралица ББ не се омъжва за Левент, ще се появи и той по късно, много сладко семейство са, и също така той като опознае Ферхи, ще забрани на Гюлшен въобще да контактува с нея Simple Smile
Мерси за инфото, Мери Попинс   bouquet
Ами то който опознае Ферхунде, всеки бяга надалече  Mr. Green - просто егоизмът и злобата и идват в повече на определени моменти... Да ме извиняват феновете на Ферхи, но за мен тя не е добър и положителен човек... Peace

# 23
Ледената кралица-щях да кажа същото!Ако Яман беше беден щеше да е невзрачен.Но в съчетание с парите изглежда по-привлекателен!Да не ме обвините в материализъм-нали казват,че парите са афродизиак  Money  Money  Money
Ледена кралица не е нужно да се извиняваш,даже и това е слабо казано за нея!

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 13:31 от biskit

# 24
Ама Яман /ББ/ за Гюлшен ли се жени, бе хора? newsm78

# 25
  • Пловдив
Ама Яман /ББ/ за Гюлшен ли се жени, бе хора? newsm78
Party ББ: Не, не - Гюлшен се омъжвала за някакъв друг пич, който още не се е появил в сериала... Току-що Мери Попинс сподели по-горе в бяло.... То и аз сватосах Гюлшен набързо, ама за Левент Crazy

# 26
А,дойдохме ли си на думата че в Яман единственото хубаво нещо са парите му?И май е 40+ години.

забравих - ама и нашия Али Ръза как е избарал книгата в началото на темата - все едно е книга за вълшебства, да му поднеса своите комплименти smile3525
Много е красиво.И книгата наистина е книгата.  Shocked Rolling Eyes

Кралице,не с лошо за Ферху  fight gydi smile3534

Нали Яман се движел със Седеф? Rolling Eyes

# 27
biskit  newsm51 не само за анкетата сме на едно мнение. И на мен хора на които външния ъгъл на окото е надолу  ми изглеждат тъжни. А за външния вид изобщо на всички актьори си е въпрос на вкус.

# 28
С нов аватар съм  smile3534  smile3508

# 29
 Hug
В сравнение с Яман предпочитам Левент /все едно някой ме пита...../
Левент е по-стилен,Яман ми е по тип чичко.....
Естел и защо пак на Ферху.........  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт