Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 34 829
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • до една звездичка
Е,Яман не е ли мако дърт Rolling Eyes ъъъ стар?

Ами, като ти гледам годините, нормално е да ти се стори дърт.  hahaha
На мен, обаче, ми е добре!  Flutter

# 46
  • София
харесвам как анализирате Ферхи...ноооо, чакам да изгледате филма още трийсет серийки поне, и тогава искам да чуя симпатизиращите й Simple Smile))

# 47
А кой се справя според теб?
Ами,например Неджля-учеше и работеше едновременно!Искаше да постигне нещо с честен труд,а не като този търтей Ферхунде-да слухти по вратите по цял ден и да се чуди кой да преметне с пари по-напред-Оуз,Яман или собствения си мъж........

# 48
Е,Яман не е ли мако дърт Rolling Eyes ъъъ стар?

Ами, като ти гледам годините, нормално е да ти се стори дърт.  hahaha
На мен, обаче, ми е добре!  Flutter

Ти пък да не си на 40 ,че си се "прежалила"за Яман......  newsm78

# 49
Моето мнение е на база гледаното до момента. Не съм гледала напред и не знам какво и защо прави Ферхи. Склонна съм да си променя мнението за нея в зависимост от поведението й. Но на този етап още не ме е отказала да и симпатизирам малко или много, защото в много ситуации се държи по-адекватно от останалите. Peace
biskit Неджля поумня след всичко, което и се случи, но в крайна сметка и тя не можа да се справи сама, а се върна вкъщи. Щях да съм твърдо зад нея, ако беше продължила сама и бе доказала, че и по-честен начин можеш да успееш, ама тя не издържа и се върна вкъщи, където има подкрепата на родителите си. Ферхунде няма подкрепата на никой и за това методите й са такива.  Flutter

# 50
# 51
А Ферхунде сама ли се "справя"?Живее наготово,не работи,не иска да помага и за елементарни неща....За отношенията и с хората да не говорим!Чудя се дали трябва да убие някой,та да се разочароваш най-накрая от нея.......При нея е само това-сплетни,лъжи,лична изгода и грубо потъпкване на желанията и чувствата на останалите,пак според нейната изгода.Сега и не иска да работи заради самата работа,а заради други неща.......

# 52
Докато вляза, докато чета, докато......и пак в трета глуха. Чаааак на 4 стр. Ама нищо де, сега тепърва ще се ориентирам в темата!!
Поздравлениа за темата  Hug Hug  bouquet
То толкова бързо ги изписваме тези теми, имам чувството, че преди 3 дни поздравявах пак нашите темооформители Grinning Grinning
Гласувах   отговор 1. Много против съм и аборти и разводи, но друга алтернатива не виждам в така създалата се ситуация. Thinking
Всеки си поема вината и толкова. Naughty
Гледааааааааам, нещо сте обсъждали мъжкото съсловие. Абе вие станете на ....и кусур години, ще ви питам Яман с каква коса е. Съпругът ми като е на моите години и с бяла коса, кво?... да я боядисва ли? Съвсем да стане за резил. Това си е чара на определените възрасти.
Е, аз малко Хайрие го раздавам,/ ама само с това, че се боядисвам-иначе съм слаба/  но поне си я боядисвам тъмна, каквато ми е оригиналната. Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:43 от Dartanian

# 53
А Ферхунде сама ли се "справя"?Живее наготово,не работи,не иска да помага и за елементарни неща....За отношенията и с хората да не говорим!Чудя се дали трябва да убие някой,та да се разочароваш най-накрая от нея.......При нея е само това-сплетни,лъжи,лична изгода и грубо потъпкване на желанията и чувствата на останалите,пак според нейната изгода.Сега и не иска да работи заради самата работа,а заради други неща.......

Не се притеснявай, аз съм непоправим оптимист и нищо не може да ми разклати вярата в доброто у хората.   Mr. Green
Методите й на действие не са почтени, но пък са ефективни. Докато при Али Ръза е точно обратното. Методите му са почтени, ама  неефективни. Както беше писал някой преди, основният конфликт в този сериал е между Ферхунде и Али Ръза. И двата модела на поведение имат предимства и недостатъци.  Flutter

# 54
newsm10
Ферхунде заяви, че ще започва работа, за да помогне на семейството, защото все още била част от тях. Голямо лицемерие. Тя ще работи само и единствено заради себе си, иначе няма да има кой да й плаща дрешките. ББ:И дори Оуз да й даде парите, тя и стотинка няма да даде на Текинови, за да им помогне. Ако греша, нека някой ме поправи. Че и рога ще сложи на Шефкет. И бебето си махна пак заради себе си. Пълна егоистка.

# 55
Не съм съгласна,че методите и са "ефективни"!Какво добро може да се получи от клюките,интригите,лъжите и изнудването.........  ooooh!

# 56
  • Русе/София
Темооформителитееее този път надминахте всички очаквания.Страхотна първа страница.Чакам с нетърпение довечера сериите,тези 3 дена ми се увидяха. newsm51 smile3501 newsm74

# 57
Нито виждам предимствата в поведението на Ферхунде, нито "ефективността"  от методите и Thinking и аз също съм оптимист, но тя всичко, което прави е САМО и ЕДИСТВЕНО за собствена изгода и нищо оптимистично не очаквам от нея.

# 58
Али Ръза,независимо от "методите му",ще го запомнят като добър човек,за разлика от Ферхунде.......
Браво sinite o4i    newsm51

# 59
С рикс, да ме хвърлите в някоя пропаст или да ме убиете с камъни, ще кажа какво имах предвид под ефективни.  Mr. Green
Ферхунде накара Оуз да се ожени за Лейля и така спаси доброто име на Али Ръза, докато всички останали се тюхкаха и се правеха, че Лейля не съществува. Какво остана да седнат да поговорят с нея.
Ферхунде говори с Лейля да се върне Неджля вкъщи и резултата е, че за добро или за лошо Неджля се прибра при техните.
Ферхунде успя да уговори Яман да покрие дълга на Шефкет пред лихваря.
Преди да сте почнали с ама тя за лична изгода, ама тя изнудва хората, лъже и интриганства ще кажа, че тука излагам само резултати, а не начин на постигането им.  Flutter
Сега сте вие. Почвайте ме.  hahaha Joy Joy Joy
Естел липсваш ми!  Mr. Green
Али Ръза е добър човек, но е факт, че децата му не се справят в големия град. Вината не е само негова разбира се, но липсата на диалог и споделяне в семейството повлече всички надолу. Peace

Общи условия

Активация на акаунт