Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 34 828
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Нали Яман се движел със Седеф? Rolling Eyes
ББ покрай бизнеса си Яман отива в Италия и там среща Седеф и й предлага да започнат съвместно да работят, но тя му отказва! Сега Седефката се среща с едно много симпатично момче, което също учи и работи в Италия...мисля, че най накрая забрави Шефкет тя...

# 31
  • София
Hug
В сравнение с Яман предпочитам Левент /все едно някой ме пита...../
Левент е по-стилен,Яман ми е по тип чичко.....

подкрепяяяям Simple Smile

# 32
Хайде хоп и аз в новата тема.Наистина страхотно оформление.А за анкетата ще гласувам с опция №1

# 33
Глесвуах така:
Ферхунде е егоист и опортюнист - мисли само за собствената си изгода.

# 34
Ето ме и мен в новата тема.  Hug
Браво за темичката и за анкетата ставате все по-добри.   bouquet
Аз гласувах, че Ферхунде се справя според възможностите. Тя много добре прецени, че няма ли го Шефкет за нея няма място в тази къща. Пък като се появи и новата възможност в лицето на Левент, въпрос на време е Ферхи да си тръгне. Flutter
Според мен Текин и Ферхунде не бяха един за друг, защото са два напълно различни свята. И след като явно няма да се получи голямото щастливо семейство по-добре всеки по пътя си.  Peace
А Яман и на мен ми се струва, че го има този чар заради парите. Като имаш е лесно да си благороден и да помагаш. Ако беше като Оуз да драпа да изплува на повърхностна не мисля, че щеше да бъде по-различен от него. Щеше да върти същите мръсни номера и шеше да гледа да докопа пари отнякъде. Дори това да значи да прецака някой. Поне така си мисля.  Thinking

# 35
  • Пловдив

забравих - ама и нашия Али Ръза как е избарал книгата в началото на темата - все едно е книга за вълшебства, да му поднеса своите комплименти smile3525
Много е красиво.И книгата наистина е книгата.  Shocked Rolling Eyes
Не само е истинска книга, но и текста е от "Листопад"  Sunglasses

Кралице,не с лошо за Ферху  fight gydi smile3534
newsm48 smile3534 newsm08

# 36
Hug
В сравнение с Яман предпочитам Левент /все едно някой ме пита...../
Левент е по-стилен,Яман ми е по тип чичко.....
Естел и защо пак на Ферху.........  Crossing Arms
tooth tooth tooth че на кой да сложа? Най-близка по душевност ми е Ферхунде.Чувството да си сам и да няма на кого да разчиташ,а да си заобиколен с много хора, който само изискват ми е до болка познато.И когато тя постъпва по определен начин мога да я разбера защо го прави.

mery popins,благодаря за обяснението!

# 37
Тя сама си го прави-как хората да я приемат-при нея всичко е сметкаджийство и използвачество!Много ясно,че веднъж като се опариш от такъв човек бягаш от него.Та тя използва дори и близкият и "приятел" Яман.....  #2gunfire

# 38
biskit при Ферхи няма приятели. Има само хора, които могат да й бъдат от полза и такива, които не могат. Дори Гюлшен не и е толкова приятелка, колкото човек, който я държи в течение какво става в банката.  Peace

# 39
Защо тогава я "харесвате".....  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:07 от biskit

# 40
Актрисата на Гюлшен как се казва  newsm78

# 41
Много благодаря за новата темичка, оформлението е прекрасно Hug
Гласувах с третата опция - Ферхунде е егоист и опортюнист - мисли само за собствената си изгода.
Гледам, че сте обсъждали мъжете, та да си кажа и аз - единствения до този момент, който ми харесва е Яман - говоря като външност и не смятам, че чара му зависи от парите и от благородството.

# 42

Защото е "мъжко" момиче. Макар, че е сама и не разчита на гърба на мама и тате не хленчи, не се оплаква, а гледа да се справя с положението както може. И би оцеляла дори на самотен остров с канибали.  Peace

# 43

Защото е "мъжко" момиче. Макар, че е сама и не разчита на гърба на мама и тате не хленчи, не се оплаква, а гледа да се справя с положението както може. И би оцеляла дори на самотен остров с канибали.  Peace

Дааааааа,виждаме как се "справя".......  ooooh!
Тя иска да се "справя" с цената на всичко-лъжи,измами,сплетни.Затова не уважавам такива хора.....  Naughty

# 44
А кой се справя според теб?

Общи условия

Активация на акаунт