Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 35 488
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Тази че баба Джеврие пак се опитва да раздели Фикрет и Таксин с някоя "черна магия".
Няма начин в пижамата дето подари на Фикрет да не е забола още карфици за раздяла Joy

# 106
На мен ми стана много чудно Хайрието като попита - а Ферхунде колко ще дава, когато обсъждаха кой с какво ще помага за вноските. Тия хора не усещат ли интуитивно, че е въпрос на време тя да напусне дома им. И ми дожаля за Лейля - тя вечно се състезава със сестра си откакто се върна в тях.

Ами да. Тя иначе Ферхундето щеше ли да "инвестира", както се изрази Неджля Joy
Само че нито тя, нито майка й се досетиха че "инвестирането" на Ферхи е с цел да се продаде на някого скъпо и прескъпо Grinning

# 107
1. Браво за страхотното оформление!!! Направо се хванах за главата!

2. Честито за рожденичката на радини вълнения!!! Дано още дълги години да й се радвате и да си я гледате!!!

3. За темата- гласувах, че Ферхунде е егоист и опортюнист, обаче виждаме, че сте отклонили към любимата ми линия и ще коментирам това

Офффф не знам вече какво да кажа за това бабе!!! Децата пак се оказаха доста расъдливи  Grinning , ама на мен ми беше странно, че Фикрет не се засмя нито веднъж на подмятанията им  Thinking По едно време ми се стори, че ще тръгне да я защитава дори...

А това с нощницата е направо върха (имам предвид ББ-то на soya-fen). Първоначално си помислих, че Джевро нещо я е ударило по главата и се е осъзнала( много се зарадвах) , но уви.... не сме имали късмета. Дано след разкритието на "сдобряването" да има някакъв отзвук от страна на Фикрет и още повече на тахсин

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:23 от Фикрет

# 108
1. Браво за страхотното оформление!!! Направо се хванах за главата!

2. Честито за рожденичката на радини вълнения!!! Дано още дълги години да й се радвате и да си я гледате!!!

3. За темата- гласувах, че Ферхунде е егоист и опортюнист, обаче виждаме, че сте отклонили към любимата ми линия и ще коментирам това

Офффф не знам вече какво да кажа за това бабе!!! Децата пак се оказаха доста разсъдливи  Grinning , ама на мен ми беше странно, че Фикрет не се засмя нито веднъж на подмятанията им  Thinking По едно време ми се стори, че ще тръгне да я защитава дори...

А това с нощницата е направо върха (имам предвид ББ-то на soya-fen). Първоначално си помислих, че Джевро нещо я е ударило по главата и се е осъзнала( много се зарадвах) , но уви.... не сме имали късмета. Дано след разкритието на "сдобряването" да има някакъв отзвук от страна на Фикрет и още повече на тахсин

Peace   bouquet

# 109
Честита рожденичка и от мен радини вълнения . Да ти е жива и здрава малката принцеска и много да те слуша. Весело изкарване на празника утре. Tada hbday happy bd
За дрешките на Ферхи е сетих за поговорката "По дрехите посрещат, по акъла изпращат". Ще видим тя как ще се представи.  Peace
Лейлята и нея не мога да я разбера. Като Джан й обръща внимание се дърпа. Като спре да и обръща го търси. Как разбра, че е обядвал с жена си и веднага му отиде на гости.   Crossing Arms
Аз запомних една друга смешна реплика и да я напиша докато не съм я забравила.  Blush
Мафиота в затвора каза за брат си, че като ходел по снега не оставял следи. Стори ми се много смешно.  hahaha Joy Joy Joy

# 110
Точно това си мислех и аз, Чебурашка, докато гледах сцената м/у Лейля и адвоката. Дори леко изсумтях - ама и тази вече незнае къде да го снесе. Егото ли си четка, самочувствието ли - не ми е ясно?
За дрешките на Ферхи е сетих за поговорката "По дрехите посрещат, по акъла изпращат". Ще видим тя как ще се представи.  Peace

В нейния случай май ще бъде - по дрехите посрещат, в леглото я отпращат hahaha

# 111
Честито за малката  Peace

Утре мисля, че и сина на алабала&Ники е рожденник   bouquet

# 112
  • Пловдив
doh на първа страница почти всички герои включително Яман,Седеф и т.н.  Peace

ако може другия път да ги подредите по някакви двойки/тройки и т.н.Искам да видя на Оуз харема как ще го направите  Twisted Evil Whistling

Aaa, много искаш  Mr. Green - аз 3D графики/колажи не мога да правя Sunglasses... А и в сегашното представяне на актьорите се опитах да ги подредя по групички, ама не се получава много добре, защото взаимоотношенията им са така оплетени и навързани, че само с по едно габърче и една снимка номера няма как да стане Wink

може ли  Mr. Green следващата анкета да е Кой е най-грозен мъж в сериала? като да са изброени всички мъжове  Joy и да се гледа само външния вид
И аз съм съгласна с такава анкета  tooth #Silly thumbsup

А сега се сериите тази вечер - баба ви Джавка да направи нещо без задна мисъл и магия?!!  newsm78 Да бе, да... все едно Ферхунде да хване доброволно прахосмукачката или Хайрие да спре да мрънка... Как ще стане това Crazy Таз проклетия няма да се промени, ББ: дори не ми се вярва, че минава на страната на Фикрет след раждането на бебето newsm78

А Ферхундела само как се издъни на новото работно място, ама и Левент я прецени за нула време - "Малко простовата и елементарна ми се струва"... Интересно ми е как ще успее ББ: да го омаее, макар и не за дълго Поне на пръв поглед Левент изглежда малко сухар и сопнат, но пък визуално седи добре пред камерата... На снимки не е кой знае какво, но в действие хваща окото  Mr. Green

Лейлята - уф, тва девойче знае ли изобщо какво иска - боли ме, сърби ме,... да не продължавам, че лафа е груб нататъка. Бута се между шамарите (разбирай Джан и Оя), ходи у адвоката - ела, Вълчо, изяш ме, а после бяга като уплашена кобила... И кога ще спре да се 'състезава' със сестра си - била учела счетоводство, скоро и тя щяла да взима още повече пари... Crazy Аман от детинското и поведение Sick

# 113
То състезанието между Лейля и Неджля за вниманието на родителите им е като приказка безкрай.  Crossing Arms
Не съм го гледала съвсем в началото филма. Някой, който го е гледал да каже дали и в началото са били такива съревноваващи се двете.  Thinking

# 114
За съревноваващи се - честно, не помня. Но си спомням, когато Неджля избяга с Оуз и Лейля плачеше, че каза, че като деца винаги нея са набеждавали и са й се карали, когато сестра й заплачела. Не й вярвали, когато им е казвала, че не е виновна и я обвинявали.

# 115
  • У ДОМА
Здравейте! Браво за темата!
Актрисата на Гюлшен как се казва  newsm78

Казва се Ерен Балкан

Горкия Али Ръза -щеше да потъне в земята от срам и неудобство като срещна Джем и баща му Кемал!

А пък иначе много се смях на репликата на Левент за Ферхунде:
Струва ми се простовата и непохватна!

В случая Ферхунде се надцени! Левент не е кой да е!- хубав богат властен-не е лесно да го свалиш както си мисли Ферхунде защото на тоя пич жените му се лепят като мухи на медец!
Вероятно си мислеше че безпроблемно ще оплете Левент в мрежите си както направи с оня лапни шаран Шефкет

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 02:34 от АЛИ РЪЗА

# 116
Бре,туй Хайрие все повече ме изумява-на дърти години започна и да работи ShockedИ нейният образ има развитие някакво GrinningНеджля пак много ми хареса-ще работи момичето повече,за да помогне на семейството,а не да се състезава с Лейля!Лейля,както винаги-много зле ooooh!Пак започна да се влачи неканена при поредния мъж,пак се съревновава с Неджля ooooh!Адвоката няма да я "изнасили", нали Mr. Green?

# 117
Не можах снощи да гледам,Шефкет предаде ли се в полицията?

# 118
Не можах снощи да гледам,Шефкет предаде ли се в полицията?
Не!

# 119
  • Ямбол
Прекрасно оформление на темата ! Поздравления за авторите   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт