Ваксини-дискусия за вредата от тях(тема 9)

• 41 880
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Някой да го е гледал? Тук си говорят 100 %-ови  медицински лица. А да видим какво ще кажат  Критиците за това...   Мда... Говорят  и доказват!!! А не като тия подкупници, които тръгнали от немай къде да ми говорят тук глупости за невежество и прочие...   Stop

# 121
Не гледах филма, довечера !!! Благодаря ти!

# 122
Yana Hug  Проблеми ще има... Къде за ясли, детски градини, а най-честите са с ЛЛ и постоянните им напори да е и твоето дете в калъп; и все ще се опитва да ти обясни, че не си компетентна и да ти влее огромна дозичка страх... С останалите майки аз поне проблем не съм имала. Гледали са ме странно, все едно "Тая нормална ли е?"  Shocked , но аз съм от тези дето много не се засягат, така че не ми прави особено впечатление...  Mr. Green
А бе, психически се настрой, че на моменти ще ти се налага да си отстояваш позицията със зъби и нокти, ако покажеш и малко мекушавост пред когото и да е, ще са прекарали някоя ваксина за отрицателно време.

chukchi , благодаря ти за филма! Нещо трудно ми се зарежда, но ще се опитам да го гледам! А и заглавието е доста вярно (за съжаление  Sad  ).

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 18:18 от Passiflora

# 123
  • Добрич
Yana Hug   Гледам, че си от Варна. Иди в Карин дом и съмненията ти относно това дали да поставяш ваксини ще изчезнат! При мен това беше повратната точка.

Какво точно искаш да кажеш?

# 124
ОТНОСНО ФИЛМА  "Shots in the dark" - от тук може да си го дръпнете  http://tracker.concen.org    Peace   

# 125
Yana Hug   Гледам, че си от Варна. Иди в Карин дом и съмненията ти относно това дали да поставяш ваксини ще изчезнат! При мен това беше повратната точка.

http://www.karindom.org/bg/about_history.html
Предполагам ,че има деца, увредени от ваксините...

# 126
  • София
не знам по каква причина на няколко пъти ми забива писито като се опитвам да пиша в темата... ooooh!
весси, би ли казала какъв е този карин дом, аз съм от София и сигурно затова не съм го чувала Embarassed

пс извинете, докато съм се опитвала да пиша сте обяснили за какво става въпрос, съжалявам

# 127
Малко отклонение....  Ето един филм  http://films.nfb.ca/shots-in-the-dark/     
Можете да го свалите от www.DMCA-removal-from-Google

# 128
Зная за деца, които са увредени от ваксина и посещават Карин дом. Точно това се оказа при мен решаващото, за да спра да слагам ваксина на детето си. Просто в Карин дом има много добри специалисти, които се занимават с тези деца. Разбира се никой официално няма да го потвърди, но един разговор с родителите и ти става ясно от къде е започнал проблема при някои от тези деца.

звездица, в Карин дом се занимават с деца с увреждания, а от няколко години доста успешно и с деца с поставена диагноза "аутизъм".

# 129
Christian, Мечка Малинарка много благодаря че се включихте по повод моите притеснения  Hug

Филмът е много добър, да вземем да сложим един линк в съседната тема където се вихри войната  Laughing

# 130
Темата навъртяла 9стр а аз още не съм се разписала. )))

По повод майчето orhid, видях и поста още преди Бърди да и отговори и веднага и писах. Не знам доколко ме разбра, а уж с такова впечатление останах. Пратих я и тук да чете.
За мен е престъпление при дете с толкова проблеми да тръгнат да му слагат ваксини, просто е абсурдно. Но....те са си родители, те преценяват.

Ние сме си на същото положение, без ваксини. Мъжа ми отново имаше една атака, след като ходихме до личната лекарка и тя повдигна въпроса. )))) Отново успешно я отбих. )

# 131
  • Добрич
Знам за Карин дом, но исках да чуя от Passiflora, защо трябва да отидат родителите, двоумящи се дали да поставят ваксина. Мисля, че децата посещаващи Карин дом, Дневни центрове за деца с увреждания и т.н. не са експонати за оглеждане. Мисля, че има достатъчно информация в интернет, до какво могат да доведат имунизациите. Този съвет хич не ми се понрави. Извинявам се, ако съм ви разбрала погрешно, но аз се почувствах пряко засегната, тъй като детето ми е с "аутизъм".

# 132
Весси, не си я разбрала според мен. Тя каза, че е поговорила с хората, които работят там. Естествено, че децата не са експонати - които и да било деца.

# 133
Извинявам се и си променям въпросната публикацията!   Heart Eyes
Казах го от личен опит, защото докато не се уверих с очите си, не повярвах, че ваксините могат да доведат до такова състояние едно дете. До тогава ги слагах и на моето. Сега повече ме е страх ако трябва да се сложат.

# 134
За случаи на деца увредени от ваксини чувам навсякъде около мен, чета по форумите и макар официално лекарите да твърдят, че е съвпадение, щом майките вярват, че ваксините са причината, съм склонна да вярвам на майките. Мисля, че една отдадена майка знае по-добре от повечето хора около нея, били те и лекари, какво се случва с детето й.
Майката, гост в "Денят е прекрасен" по БТВ в темата за ваксините каза, че вървим срещу природата, че се месим там, където не трябва и не можем да гадаем последствията. Мисля, че е права.
За моето дете трудно взех решение да сложа втория пентаксим и все пак го сложих, спа 24 часа след това като се събуждаше само за сукане. Много се уплаших и реших повече да не го разболявам насилствено. Затова не искам повече ваксини.
Хубавото е че моята майка ме подкрепя, защото живеем тримата, аз, малчо и тя и когато свърши високоплатеното майчинство трябва да започна работа. Щом няма ясла, няма и градини (ще проуча въпроса с частните), тя ще се грижи за него.
Вече ми се струва, че всичко в тази държава върви против хората, опитващи се да се грижат истински за децата си, които не раждат само защото 'така е редно'.

Общи условия

Активация на акаунт