Отговори
# 165
Трябва да обсъдим още нещо, писала съм оттатък  Wink

# 166
Привет, да напиша на кратко това което обсъдихме вече.

Първо - тая вечер, ако не се забавя пак на работа, ще отидем с Марта да изберем паркет. Някакъв техен познат ще го поставя, като Станислав ще му помага. Ако намерим и от тия пластмасовите релси, ще купим, за да може и тях да ги поставят.
Второ -  решихме че ще купим CD/MP3 плеър за дома, за да може да се ползва от учениците, които ще водят уроците по хип-хоп на децата, ще можем да го използваме и когато им правим партита.

В събота сутринта имам среща с Виктория и Георги, които ще водят заниманията, ще отидем до Дома, да видят салона, да се запознаят с децата и т.н.

Това е за сега  Wink

# 167
васе,супер си  bouquet
браво за търпението,ентусиазма и всеотдайността

# 168
Диде, чак ме притесни  Wink

Сега да ви покажа какво купихме

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09029543

От това което имаше в наличност, избрахме този, плейва мп3-ки, отделно има и вход (аудио жак), понеже Жоро има мпр3 плеър от който ще пускат музиката. Няма usb, имаше модел с usb, но пък нямаше вход с аудио жак. Така че това е  Wink

Марта ще пише по-късно за паркета  Grinning

# 169
Здравейте Simple Smile

Вася, Марти,   bouquet

Получихме дарение за дома в Страхилово от 170 лева от собствениците на Смехоландия съвместно със собственика на автоматите за татуировки и топчета. От сърце благодарим!

Мислех си дали да не купим с тези пари плодове за децата. Може като ходите да им носите на няколко пъти. Какво ще кажете?

# 170
о,да,браво че си се сетила  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
И аз вчера си мислех за плодове, и после съвсем се отнесох. Понеже от тая вечер отивам в Горна и от там ще пътувам за Страхилово, кажете какво да купя- кашон банани от метро, или пъпеши от Билла или пък нещо друго, ама не знам какво, с дини не се наемам, че хич не ги познавам  Grinning

# 172
Еха, много мило дарение Simple Smile

И идеята с плодовете много ми допада.  Peace
Сега да дам информация за ремонта: днес сутринта любимият купи от Практикер паркет, первази, ъгли и каквотот там трябва за 12кв. и всичко струвало 130лв. После ми се обади от там и каза, че квадратите са доста по-малко (къде сбъркахме  newsm78) и каза, че ще се опита да върне излишното (в Пракикер приемат неразпечатани опаковки и връщат парички). Звънна, че вече са приключили и пътуват насам, но подробности не знам. Като се прибере ще пиша пак и, надявам се, ще кача снимки от наредената ни стая Simple Smile

До после

# 173
Пак съм аз.

Стаята вече си има паркет  Party

Като казах стаята да взема да напиша и размерите, да ги имаме и тук: 333 см х 230см. Височина: 274 см. Прозорецът е 300 х 150 см.

Паркет, первази, ъгли и т.н ни струваха 93,12лв. Подложката Вася я взе за 40лв.
Снимки качвам в Пикасата, можете да видите как изглежда. Много добре е станало!  Flutter

Ян. е бил там с новата му мама и много е помагал (другите фъстъци са спинкали).

Хайде до Simple Smile

# 174
Ето ги снимките на кабинета

Взела съм 60 бр банани от Метро, излязоха 37,50 лв. Не взех цял кашон, защото в кашоните бананите бяха зелени.

Ще пишаутре на обед, като се върнем  Wink

# 175
супер е,направо ми се пълни душицата,като гледам Party
.айде сега да си признае тази от нас,която е говорила преди доста време с някакво шивашко ателие за пердетата......плата е у вася,а шивачката(която се оказа приятелка и сънародничка на ирина е обещала да ги ушие безплатно)
васе,да ги нагушкаш и нацелуваш всичките от мен Hug Hug Hug

# 176
Диде, става въпрос за жените от ателието под апартамента на Етна /бяха минавали престилките за базара на оверлог/.
Като сложим релсата и плота и измерим точно колко трябва да са дълги, ще и ги дам /не че не можем и да смятаме, в смисъл бюрото ще е стандартна височина, но все пак мисля да го оставим за след това/.

# 177
Днес мина добре, Виктория и Георги са страхотни деца. Аз сформирах 2 групи по 7 деца. Виктория ще обучава момиченцата, а Жоро момчетата ,ще ходят събота и неделя сутрин.
Надявам се само малките да слушат и всички да се забавляват.

Салонът беше заключен и не можах да им го покажа. Плеъра го оставих на едната възпитателка.
И така  Grinning
Повече инфо като се видим и поглед оттатък  Wink

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 19:46 от devilkin

# 178
Васе, много бързо си организирала работата с плодовете  Hug В Била съм ходила само веднъж и ми направи впечатление, че (тогава поне) имаха много хубави плодове, разнообразни и на добра цена.

Дано всички танцьори се забавляват!

Марти, браво на вас със Станислав и колегата му за паркета!  bouquet

# 179
Привет,

Влизам на бързо само да ви кажа, че няма да има уроци по хип-хоп.
Ако някой има нещо друго предвид като занимания за децата - да се обажда.

Мислете кога ще ходим другата седмица в Лесопарка.

Общи условия

Активация на акаунт