Отговори
# 150
И аз съм на разположение за среща Simple Smile

Моля, погледнете оттатък един текст и дайте мнения.  Praynig

# 151
Мая, най-добре се разбери с Раличка кога може да дойде и предложете ден, място и час и ние ще се съобразим.

# 152
Сряда 18.00,предлагам да е срещата.За мен мястото няма значение.

# 153
Хайде само да не е парка Марно поле, че тази цигания не мгоа да си я причиня повече  Sick

# 154
Мая беше предложила заведението Джунглата в парк Дружба, ако искате да го пробваме  Wink

# 155
Марти, що не те кефи миризмата на завехнали кебапчета?!   Mr. Green

Ами то Джунглата всъщност не е заведение точно и ме приеснява, че има само 3-4 маси и може да няма място за сядане вечер. Дали няма други идеи?

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 17:29 от Мая (мама на две госпожици)

# 156
Някой път ще ви водя в Джеваната в Горна, ама за сега няма как, ако сте с бебоците  Wink (имам предвид че ще е малко трудно предвижването). Иначе там все е едно си си на село, едни голям зелен двор, с малка рекичка и т.н.  Mr. Green

Иначе за най-лесно в Неделята, въпреки че се бяхме отказали от там.

PS: Сега се сетих, че може да ядем и пържени картофки на терасата на Ласопарка, много е готино (а картофите са супер  Mr. Green)

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:49 от devilkin

# 157
привет и от нас!
уговаряйте се,аз в последния момент ще знам дали ще мога да дойда  bouquet

# 158
Все пак си мисля че в Неделя от вън е най-удобно като разположение, а също и за колички. Така че  Wink

Среща в сряда, от 18 часа в сладкарница "Неделя"

Мая, ако са ти останали листи от стикерната хартия, моля те донеси ми малко  Grinning

# 159
Аз нямам стикери. Според мен би трябвало да са там, където са нещата от великден.  Simple Smile

# 160
           Извинявам се за вчера,че за пореден път не се успях за срещата,а ме включихте само по телефона.Сега виждам,че Вася ви е предложила Лесопарка/там ми е най-удобно Wink/,а и Бозгунова ще се включи.Така че когато решите ви чакам!
          В неделя ще отида при децата.Ако има други желаещи,звънкайте,че тук не се знае кога ще вляза отново.
          Целувки на всички ви!

# 161
Здравейте, Simple Smile

Онзи ден на срещата мислех да питам какво мислите да правим за августовските рожденици и забравих. Бяхме говорили за детския център "Смехоландия". 11 деца са според списъка. Септември пък са 9. Директорката ми беше споменала, че август ще бъдат натоварени и няма да могат да организират излизане от дома. Дали да не им направим екскурзия заедно? Какво мислите? Не съм гледала годините им, но ми се струва, че имаше доста мънички този месец. Имате ли други предложения?

# 162
Предложението за екскурзията е хубаво, но не знам колко човека от нас ще могат да ги придружат.
По-скоро да празнуваме рожденните дни на децата през август и септември като им организираме дискотека. Дори може да е вечерта, след вечерята им (само предлагам  Wink)

# 163
Идеята за дискотека е много хубава, особено като имаме предвид колко много са се забавлявали децата в Лясковец. Но там все пак са били по-малко и с повече външни хора. Дали в дома може да се получи толкова добре? Как мислите?

А ходене до Смехоландия с празнуване там?

# 164
Аз съм съгласна. За септември говорим нали?

Общи условия

Активация на акаунт