Отговори
# 135
Здравейте!

Утре ще чакаме децата, както се уговорихме. Дано да е хубаво времето, за да могат да играят навън и в детския център и после трите дни в Лясковец.

Подаръците ще ги купя след това. Вася, ще можеш ли да минеш да ги вземеш във вторник?

Раличка ще бъде в Лясковец през цялото време тези три дни, така че Стефито, ако желае, може да ходи с нея. Тя ще говори с диджея, а за басейна няма да пита. Времето не е много добро и директорката се притеснява да не се простудят малчуганите.

Хайде до скоро виждане утре в Бианко и да стискаме палци всичко да мине добре!

# 136
Дано наистина е хубаво времето, нямам търпение да ги видя  Hug

# 137
Набързо да кажа, че посрещнахме децата. Всичко мина добре. Хапнаха пастички и поиграха в детския кът на Бианко. За съжаление беше много горещо и големият кът отвън беше затворен, но пък се възползвахме от малкия. Играта в детския кът беше подарък от заведението! Благодарим!   bouquet
Видяха ми се много малки. Като не съм ги виждала дълго време и съм забравила какви дребосъчета са. За съжаление и днес за малко, че бях с голяма опашка.
Децата са 29. Едното се е разболяло в последния момент.
Пишете, когато имате новини от Лясковец!

# 138
към 6 и нещо ще се кача с димо до горе да ги видим.

# 139
Здравейте, поръчах тортата. Утре в колко часа да сме в Лясковец ?

# 140
Самата дискотека ще е от 7,30 или от 8, зависи дали ще е навън или вътре. Тъй като вътре след тях ще вечеря друга група.
Нека между 7-7,15 да сме там.

# 141
Привет,

Тая сутрин с Раличка и Стефито бяхме с децата. Отидохме до конната база в Арбанаси, където всички деца поязидиха понито Джина. Бяха много щастливи  Grinning След това се отбихме през манастира в Арбанаси и се прибрахме. С нетърпение очакват дискотеката и тортата довечера  Wink

# 142
Добро утро! Simple Smile
Това с конната база е супер!
А как мина празника снощи?
Приятен ден на всички!

# 143
Дискотеката беше супер, децата много се забавляваха. ДЖ им изпълняваше всички желания от "Палатка" (това е някаква популярна чалга) до песни на AC/DC (Юлито направо си потроши виртуалната китара  Mr. Green). Утре сутрин погледнете на другото място  Wink

Раличка каза, че като изпрати децата днес следобед, ще пише във форума.

# 144
Повече инфо за летуването оттатък  Wink

# 145
Здравейте!

Разбрах, че децата са изкарали страхотно в Лясковец! Хайде дано и за останалите измислим нещо приятно до края на лятото!

Рали, благодарим на теб, на семейството и персонала на комплекса за жеста, както и на община Лясковец и конната база в Арбанаси за съдействието!   bouquet

# 146
Много се радвам, че всичко мина толкова добре. Трябва да ви кажа, че никога не съм била на по-весела и интересна дискотека, от тази с децата във вторник  Party

Може би е добре да се напише някаккъв текст за сайта и да се подберат 2-3 по-подходящи снимки. Все пак обещахме на хората, че ще ги информираме. Може даже да пуснем линк към статията на мацката от vtnovinite. Тя ще се радва да го отрази.  Peace

# 147
Марти, идеята е хубава, но или трябва децата да са в гръб или да им скрием лицата. Иначе нали си ни PR, действай  newsm03

# 148
Ох, за сайта камъните са в моята градина. Тази година въобще не съм го актуализирала. Правила съм редакции, но още не съм ги качила. Ще се постарая да ги кача и да допълня новите неща.

Има предложение за среща от страна на Ралиар за другата седмица. Има неща за обсъждане. Дайте предложение за ден и място. Предлагам да бъде от 18 часа. Ако може в някой парк и по-централно? Всъщност ако сте ходили в Джунглата в парк Дружба, там е много хубаво. Единствено не са много местата за сядане и не знам вечер да не е много пълно. Някой има ли впечатления?

# 149
Аз съм на линия за срещата, нямам предпочитания за мястото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт