Отговори
# 120
Привет,

Моля ви предложете кога и къде да се срещнем тая седмица (само да не е четвъртък  и да не е от днес за днес Grinning ). 

# 121
сряда,18 часа,бианко на картала или в парка

# 122
Нямам претенции за мястото,но моля те обясни за хората, дето не ходят по кръчми, къде е това "бианко"  Mr. Green
Иначе съгласна  Wink

# 123
И мен сряда ме устройва идеално. А Бианко ми е квартално (даже картално Simple Smile ) и ми е много удобно. Само дето мястото е малко зле - нелюбезни сервитьорки, изгорели газове от колите и кофти клиентела, ама като за едно кафе ще е добре, а и по-големите дечица могар да поиграят в батута (или както там се казва).

Васе, това Бианко се намира точно до бензиностанцията, от която ме вземаш. Преди беше хранителен магазин СБА.  Peace

# 124
Аз съм за среща , Бианко е много хубаво заведение, но е на много кофти място. аз ходи веднъж , но немога да се оправя сама в този лабиринт на Картала. По- добре да е на по централно място.

# 125
  • BG
Надявам се и аз да се класирам този път.
Верче, ако вземеш мен и Дани, ще те навигирам  Wink

# 126
Верче, по пътя за Кат, но завиваш в дясно на първата пресечка, после караш само по главния път, докато не стигнеш едно Т-образно кръстовище, където в ляво има много стръмна улица (на картата не съвсем Т.образно но е такова, за ул. Вихрен говоря). Като се качиш на равното, в ляво е заведението  Wink

http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=7777E2E8A3189BE98B6EB7869736EBA9

Розали, ако Верчето няма възможност, аз ще ви взема, само ми се обадете по-рано.

# 127
Здравейте,
На бързо няколко делови въпроса.
За летуването трябва да наемем медицинско лице да бъде при децата. Ралиар има медицинска сестра предвид. Цената е 20 лева на ден. Това е изискване по наредбите за лагерите.
За транспорта ни дават от Полски Тръмбеш цена 315 лева. Това е за около 200 километра (тук не включвам о/о 100 км празен курс). Поисках още една оферта за сверка, но още не съм получила. Гледам о=баче, че миналата година за голям автобус са ни дали цена 2 лв на километър и си мисля, че няма е по-евтино на другите места. Транспортът ще бъде с две мали автобусчета - 15 и 17 местно - защото фирмата няма категоризирани големи автобуси за превоз на деца.
Моля, дайте мнение по тези въпроси.
Поздрави,
Мая

# 128
За мед. сестра - ок, щом Рали има някого предвид, най-добре.
За траспорта не помня да сме плащали под 160 на курс (а сега са два), така че може би е ок (въпреки че написано на камара изглежда ...  Rolling Eyes)

А и нямаме време и трябва да действаме  Wink

Не знам обаче какво се разбрахме последно, ще се водят ли децата до Търново първия ден. Говорено ли е с траспортната фирма, и има ли тук кой да ги посрещне? Или направо в Лясковец а там ще ги развеждаме?

# 129
транспорта е ок,и мед сестра също-наистина нямаме време да се размисляме.ако успея ща направя програма като миналата година -или просто ще заимстваме от предишната.нека който ще може да се отбие до лясковец през това време да си напише възможностите ,за да се знае кога ще правим занимания с децата.

# 130
моите планове за Лясковец: и трите вечери след 19h съм там, ще взема и Стефито, като тя  има възможност да идва и през деня, когато ги извеждате (стига да има някой от нас).

Диде, както правиш програмата предвиди едната вечер празнуване на рожденните дни. Ще трябва да помолим Ралиар да поръча торта за тогава, те и я карат направо горе.

Пак да кажа: в мен има моливи, фулмастри, водни бои. Но няма скицници. Аз ли да ги занеса първата вечер или да ги дам на някого за да ги ползват и първия ден?

# 131
За транспорта е уговорен престои в Търново на 12 сутринта. Автобусът ще тръгне в 9.30 от Страхилово, 10.30 ще бъде в Търново. Аз мога да съм с децата по това време. За Лясковец ще видя какви са и вашите възможности и тогава ще видим. Надявам се веднъж да се класирам, но вечерите след 19 часа ми е невъзможно. Като се видим днес, ще се разберем.

Какви автобуси ходят до заведението, където ни е срещата днес?

# 132
Накратко това, което обсъдихме тая вечер  Grinning

за летуването на децата в Лясковец:

12.07.2010, понеделник
10:30 Пристигане в гр. Велико Търново, ще ги посрещнат Етна (Цеци), Мая, Марта и Верчето (дано не съм сбъркала някого)
10:30 - 11:30 - почерпка в заведение "Бианко", игри в детския им кът.
                       /разрешиха ни да внесем сокчета, тази вечер с Ива купихме 36 сок праскова в картонени кутийки със сламки от Метро/
12:00 - 15:00 Настаняване в комплекс "Манастира", гр. Лясковец, обяд, следобед сън
15:00 - 19:00 игри, приготвили сме им комплекти за рисуване. Не знам дали ще си носят топки, може да купим евентуално. Също ще говорим дали на място може да отиде полицай или пожарникар и да запознае децата с професията си

след 19:00 към групата се присъединяваме аз, Стефито и Ива, и ако някой друг е свободен

13.07.2010, вторник
сутринта - закуска, според времето, евентуално може да ги заведем на басейн

обяд, следобеден сън, игри, вечеря
19:00 Празнуване на рождените дни на децата родени през юни и юли, Дискотека. На линия сме - аз, Стефито, Ива, Верчето, Марта, евентуално и Дидето

14.07.2010, сряда
сутринта - закуска, разходка до манастира
обед, следобеден сън
отпътуване

задачи:  Mr. Green
Мая: да говори с Раличка за басейна в Лясковец за вторник сутринта и за наемане на DJ за вторник вечерта (от 19-19:30), също къде има възможност да им направим дискотеката. Да купи подаръци за вторник (ако нямаш възможност - пиши някой друг да го свърши)
Дидка - да осигури (как звучи само) полицай или пожарникар за среща с децата в понеделник следобед
Верчето - да поръча торта за вторник вечерта
Ралиар - беше споменала като развличения - разходка до конната база, посещение на колбасарски цех, да се реши място

за ремонта на методичния кабинет:
трябва да купим: паркет, подложка, первази,някаква лайсна за прага,  пластмасова релса, която се закрепя на тавана
да поръчаме: етажерки, плот

да наемем хора да:
1. поставят паркета (струва около 2 лв на м2)
2. най-вероятно ще се надигне нивото на стаята и ще се наложи да се отреже малко врата отдолу
3. Да махнат едни стърчащи от стената железа, на които се крепеше старата релса (евентуално да се запълнят леко с гипс и да се боядисат дупките)
4. Да монтира плота и етажерките
5. Да помислим как да закрепим коркова ролка на късата стена

------------
на по-късен етап
1. Да говорим с логопеда на дома, за размерите на огледалото и с Моника за цени
2. закупуване на столчета, дамаска за дивана, пътека
3. да им занесем компютъра
4. да се ушият пердетата

------------

моите предложения за стаята:
стените са оранжеви, но предложението ми е да се използват три цвята в стаята - бял, оранжев и зелен
- бял ламиниран паркет с шарка на дърво (видях един 7 mm за 13,50 с двоен клик, не си личаха много фугите между дъските)
беше по-светло от това, с не толкова изразени линии

една или две етажерка от Арон /по 65 лв всяка/

цялата серия: http://www.aron.bg/element/?system_id=127
за плота - Ива ще говори с нейни познати
столчета от Практикер 4 бр по 17 лв

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 22:29 от devilkin

# 133
Еха, каква стройна организация! Браво, Васе, че успя да стиковаш и опишеш задачите.   bouquet
Хм... това време навън ме притеснява малко. За вторник сутринта, ако се провали басейна, какво остава - рисуване?

А мебелите изглеждат много приятно (а как са с доставката и монтажа). Все пак, ако имате време, минете през магазинчето под мебелен магазин Глория, до парка на Триъгълника. Там редовно има изложени детски мебели от плоскости, добре изглеждат и има шанс да са на по-достъпни цени.

# 134
Марти, ще проверим. Иначе в Арон монтажа е 5% от стойността (но преди намалението), ако има такова, обаче до Страхилово ...
Нещата за теб са в колата ми, просто не съм сигурна дали днес или утре ще мина да ти ги оставя, ще се чуем.

Общи условия

Активация на акаунт