Отговори
# 105
идеята ми допада,но ако няма да успеем да правим коледен пазар,по-добре да ни останат някакви пари и за догодина....

# 106
И аз смятам, че ще е добре всички дечица да ги заведем на почивка. Миналият път им бяхте организирали полицай и посещение в цех за вафлички. Този път може пожарникар или лекар, ветеринар, шивачка, готвачка. Много ми допада това с показването на професиите.

Диде, слушка ли Боянчо? Защо мислиш, че няма да сколасаме за Коледен базар? Ако трябва казвай и от сега почвам да навивам късмети Simple Smile

Другото Диде, как е Зорничка? Simple Smile

# 107
Здравейте!
По някаква причина имам проблеми да пускам постове. От вчера опитвам и едва сега ме пуска.
Не съм сигурна дали всички деца могат да пътуват - мисля, че някои имат здравословни проблеми, а за други има административни пречки. Но мога да попитам.
Иначе един ден спане и храна е около 23 лева, но трябва да се сметне според менюто и броя на храненията предполагам.
Иначе и на Бозгунова съображението също трябва да обмислим.
Ако не друго, остава да заведем августовските рожденици в Смехоландия (11 деца са).
Вчера ми се обади едно момиче, Мария, която има желание да се включва в нашите инициативи. Разбрахме се да чете във форума и да дойде на следващата ни среща, ако има възможност. Добре дошла, Мария!  Hug
Диде, и аз да питам за бебето Боян Simple Smile
Бебе Зорница последно го виждах миналата седмица. Папка и слушка и расте и хубавее.  Grinning
Поздрави на всички!

# 108
Момичета, предварително се извинявам за спам-а, но с Дара имаме нужда от подкрепа. Хилендара участва за първи път в конкурс със своя снимка и сега се води ожесточена борба за първото място. Гласува се във Фейсбук като първо "харесаш" профила на Бебешки дрешки, а после "харесаш" и снимката на Хилендара. Ще съм много благодарна, ако се включиш. Ето линк:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=237538&id=109890045706653

Крайният срок е 29.06, а ни трябват едва няколко гласа.
Много благодаря за подкрепата предварително!

# 109
Марти, успех на Дара! Много хубава снимка наистина! Заслужава да спечели.  Hug

# 110
 кога идват децата в лясковец-мога да уредя посещение във фабриката за капачки(ако мислите ,че е удачно)

# 111
  • BG
Привет  Hug
Чакам следваща среща аз, защото предната я пропуснах, за всички съм се затъжила.
Ако мислите,че мога да помогна с нещо, свиркайте, тук съм си  Peace

# 112
Привет, мацки  Grinning

Ще успеем да се подготвим за коледния базар, мен по-скоро ме притеснява кой ще продава.
Диде, това за фабриката с капачките е екстра. Дано успеем да уредим нещо и за басейна, или ако не е безплатно поне да е на приемливи цени.
Среща на другото място да се разберем за финансите  Wink

# 113
 Здравейте момичета!
 Да се включа и аз в темата.Имаме заведение точно до Смехоландия,казва се Арлекино,също с детски кът(дано не излезе като реклама),ако искате може да съберем рожденниците при нас,като залата за децата ще бъде безплатна,а с парите които ще останат може да се вземе почерпката.

# 114
Vqqra, много ти благодарим за предложението, ще го имаме предвид   bouquet Може да измислим нещо за децата, които ще идват до лясковец, понеже нещата за рождениците е още под въпрос  Wink

# 115
В крайна сметка не разбрах какво мислите  Rolling Eyes

Иначе с Ива обмисляхме вариант след средата на август да заведем по-големите деца на екскурзия (до Трявна например, може да наемем и екскурзовод за музеите) ...

# 116
  • България, Велико Търново
Момичета, моите две колежки изявиха желание да ни помагат, когато трябва децата да се водят някъде. Така че имаме две нови помагачки Simple Smile))))

# 117
Рали, супер  Hug

А сега спешно оттатък, че трябва да вземем бързо решение.

# 118
отговорих оттатък,дано да съм била полезна.може би и една среща ин виво няма да е зле да планираме,мога да се опитам да дойда следобедите с дечурлигите.„
много ми липсвате вече и много ви се радвам,че ви познавам въобще и ,че съм част от всичко това..... Heart Eyes
п.с. май още ме тресе хормона,а

# 119
Аз съм ЗА среща, но не знам 6 часа не ви ли е късно.
Иначе когато децата са в Лясковец, смятам всяка вечер да идвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт