Отговори
# 90
  • BG
Привет  Hug
Свиркайте за срещата, ако не успея пак дотогава да седна на компютъра. Ще се постараем да дойдем  Wink

# 91
Ок, казвайте къде и кога. Може да се разберете за по-ранен час, а аз ще дойда към 6,15. Трябва да се свържем с Ферара, че не следи редовно форума, за да подготви списък с членския внос, че и аз не знам до къде съм. Също не знам Верте до колко часа е на работа.

Идеята за Марно поле ми допада  Wink

# 92
  • пяната на дните
До 17,30 работя обикновено, после и аз съм за някъде на вън и на сянка.
Само ако си чукнем среща от днес за днес, някой да ми прати SMS, че на работа не влизам във форума.
  bouquet

# 93
В понеделник, сряда и четвъртък Ники е на танци, така че съм пас за тези дни. А този път се разболя и тати, така че не мога да разчитам на него да гледа дечурлигата.... Навън не се диша от жега, показахме си носа навън само рано сутринта за 1 час.... Ако нещо решите, пишете, ще следя, но не мога да обещая за момента нищо.... Sad

# 94
Здравейте Simple Smile
И аз съм за Марно поле. Например към 6-6.30 вечерта. Преди това не става за хора навън.

# 95
Ок тогава - среща утре (вторник) 6,15- 6,30 в Марно поле, само кажете в кое точно заведение  Wink

# 96
Ами за заведенията не знам. Марти, кажи ти, че си по-компетентна   Wink

# 97
Ехо, къде ще се срещаме?  Simple Smile

# 98
Отново имаме покана от Ваканционно селище "Лесопарк", град Лясковец, да заведем децата за няколко дни през лятната ваканция   bouquet За сега плановете са да летуват през юли месец. Обсъждаме вариант да празнуваме рождените дни на децата родени през юни и юли (6 деца) там, августовските рождениците да ги доведем в Смехоландия.
Имаме доста работа по албумите им, ще трябва да разпределим задачите там.
И друго което обсъждахме вчера, ще помолим да ни дадат размерите на физкултурния салон, ще направим приблизителна калкулация на нещата необходими за ремонта и ще търсим спонсори  Grinning

Това е за сега  Wink

# 99
Има статия за Асенчо във вестник "Борба"

http://www.borbabg.com/?action=news&news=6057

Изглежда много щастлив  Grinning

и една по-стара статия в 24 часа
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=491943

и без коментар за това че публикуват снимки на децата ...
http://www.monitor.bg/article?id=245856

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 17:26 от devilkin

# 100
аз го гледах по бтв миналата седмица,беше още доста ошашавен,но бързо ще му мине.това дете заслужава всичкия късмет на света,не се съмнявам,че ще бъде така и занапред

# 101
Здравейте!
Дано Асенчо да се приспособи бързо, а много други да имат късмета да намерят семейства!
Летуването на децата край Лясковец ще бъде на 12, 13 и 14 юли. Според предварителните уговорки ще отидат около 30 деца. Предстои директорката да уговори подробностите с Ралиар. Аз ще проверя за транспорта в Полски Тръмбеш.
Тази година отново нощувките се поемат от Ваканционно селище "Лесопарк", град Лясковец (миналата година те поеха всичко свързано с пребиваването на децата), а ние поемаме храната и пътуването.
Приятна и успешна седмица на всички!

# 102
Здравейте. Асенчо наистина е много щастлив на тази снимка. Дано да свикне бързо и да научи езика. Новината за лятната почивка на децата е много хубава. Трябва да се организираме да отидем да ги видим кадо са в Лясковец. Hug

# 103
мили момичета ,надявам се да не се сърдите,че не пиша твърде често.старая се да чета всеки ден и да съм в течение на нещата.за идването в лясковец можете да разчитате на нашата компания.ще ви запозная с боян и ще съберем пак бойна група.ще помисля и за някакви забавления,докато са тук децата.

# 104
Супер новина  Grinning
Аз след работа мога да дойда да ги видя. В мен са фулмастрите, боичките и моливите, които сме им купили за тоя цел. Трябва да вземе няколко скицника, още четки (имаме около 12-15) евентуално цветни тебешири и още нещо ако се сетите.
Ако ми остане време, може да им отлея пак гипсови отливки.

Помислете за вариант да поемем изцяло летуването на останалите 30 деца (и без това в тоя намален състав нямаме възможност за организиране на екскурзии) например през август.

Общи условия

Активация на акаунт