Отговори
# 330
Мислех за плодове, но няма как да ги купя и закарам. За да има за всички трябва все пак да са повече. Марти, Вася, някоя от вас може ли да вземе? В Била на Пишмана май има доста голямо разнообразие и хубаво качество. В Метро не винаги са хубави плодовете.
Пишете, за да знам какво да купя. Така или иначе ще взема някакви лакомства за децата, които идват, а ако няма как да вземете плодове, и за останалите.

# 331
Аз все още не знам дали ще мога да дойда в 16,30 или в 7. Ще трябва да си взема и служебния компютър, а не ми се оставя в колата, след като ми я отключиха веднъж. Така че не мога да се ангажирам с купуването на плодове.
В мен имам и багаж за Цецито, който трябва да измисля кога да и го дам....

Все пак ще се опитам за дойда за половин час, преди да са влезли на представлението.

# 332
  • пяната на дните
Така:)
Оперетата се отменя, така че за края на представлението можем да дойдем, само някой да ми каже какво да купя и за колко деца че нещо не съм в час днес Simple Smile.
Ъъъъ и ако ядат плодове преди автобуса, е твърде вероятно да повърнат.

# 333
Аз ще съм там преди предствлението, но няма да имам възможност да взема плодове. Ако все пак ми се отвори прозорец, ще го координирам с Мая по телефона.

До скоро Wink

# 334
Пристигнаха сладурите и ги оставихме в цирка. Бяха много впечатлени от слоновете. Много а малко ги видяхме. Пристигнаха в 16.30, снимахме се и влязоха. Дано се забавляват! 
Купихме 15 билета (възпитателките безплатно влязоха) и дадохме 10 лева да вземат захарен памук (Александрова прецени, че един на три деца е достатъчен). Взех им по един кроасан от тези с лепенки бакуган (оказа се, че знаят за бакуганите  за моя изненада) и пратихме сухи пасти за дома. Друго не можах да измисля. Просто нямаше в магазина нищо подходящо според мен (в Стивито ходих и 15 мин обикалях). Иве, ако отидеш след цирка, пиши какви са отзивите. Аз може утре да звънна на Александрова да я питам, ако не стигнеш до там.

# 335
Децата много са харесали представлението и са много доволни по думите на Галя Александрова.   Sunglasses
Още нещо: имат нужда за учениците от помагала за първи (9 броя) и трети (4 броя) клас по български и математика. Намерих ги в интернет и общата сума е 122,80, а доставката до П.Тръмбеш е 5,20. Предлагам да ги купим. Какво ще кажете?

# 336
Не можах да отида да ги видя, беше ми много притеснено ....

Радвам се че им е харесало Grinning, а за помагалата съм съгласна.

На мен са ми пратили снимки на децата за бележниците, в неделя ще ги наглася файловете за печат и ще ги пратя на Етна. После ще трябва да видим по кого да им ги изпратим, може би по някой от възпитателите от Търново.

И търсих да видя какво е това бакуган ... много съм непросветена  Mr. Green

# 337
ау,васе,как може такова нещо,да не знаеш бакуган...тц.тц.тц

# 338
А защо не пратим помагалата и снимките в една пратка другата седмица?
Много се радвам, че им е харесало на децата. Такива са сладурковци! Естествено, държаха се безупречно. А едно от момиченцата много впечатлено ме разказа, че видяло сфетофар  Rolling Eyes Мамини сладки!  Hug

Аз пак за ремонта на стаята. В Praktis има промоция на бюра (93см. дължина) по 39лв. Можем да сложим 3 под прозореца, вместо плота (оказа се голяма драма с този плот - ако е термоплот ще е здраво, но трявбат яко подпори, защото ще е тежко, а и скъпо). В Практикер също има промоция на бюра по 35лв., а в Юск видях 2 по-големи метални (доста яки изглеждаха), по 100лв. Помислете и кажете какво да правим.  Peace

# 339
Ами нека тогава да купим три бюра( ако има такива без отделения отдолу ще е по-добре, просто да са стил маса, май в Практикер видях нещо такова) и столове, може и някаква етажерки и само да ги монтирате. Пердетата съм ги оставила в офиса, Цеци ще ги вземе от там, пое ангажимент от плата за плътните пердетата да направи покривало за дивана. Де лепнете и стикерите с жабките  Wink

Аз сега ще почвам да обработвам снимките, че нещо се грипосах и сега се надигам от леглото.

Погледнете и тия детски килими за методичния кабинет.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 11:23 от devilkin

# 340
Да ви кажа, че поръчах помагалата. Надявам се да не съм избързала (в смисъл да има някой против), но е добре да ги получат по-скоро. Искането за тях е от учителката на 1ви и 3ти клас, която (знам от Вася), че е много сериозна. Предполагам, че са им за занималнята.
До три дни ще ги получа. Разбрахме се с директорката да им ги пратим по пощата веднага или да ги дадем, ако имат път насам. Помагалата струват 122,80 лв, а с доставката стават 128 лева. Ако станат и снимките, ще ги съчетаем Simple Smile

# 341
Мая, добре си направила, че си ги поръчала.
Вчера съм изпратила файла със снимките на Цеци , още днес ще ги разпечата. Ще се свърже с теб. Прати ми, моля те, скайпа си на имейла ми  Grinning

# 342
Момичета, какво решихте за методичния кабинет? Плот ли ще се слага (но не термо!) или ще купуваме бюра. Трябва да се има предвид че радиаторът е на тази стена и може би ще пречи.

А за рождените дни някакви идеи?

До къде стигна поръчката към М-Арт? Изпратихте ли я на Ферара?

# 343
Аз видях бюрата, но не мога да взема отношение, защото не съм виждала стаята. Предлагам да се доверим на Марта и Станислав за избора. Също според мен е по-добре да изберем не евтини, а здрави мебели с устойчива повърхност.

Вася, нямам скайп. Само ицку и то не го ползвам хич от къщи.

# 344
Здравейте!
Помагалата вече са в Страхилово при учениците. Симките, който Етна е приготвила, пратих едва днес по пощата. В понеделник ще си ги получат. Много са хубави учениците на снимките между другото.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт