Отговори
# 345
Здравейте и от мен.... Съжелявам, че не се появявам тук особено напоследък....
За стаята и аз не мога да реша като не съм виждала стаята.... , но ако с бюрата стане най-безболезнено и лесно, най-добре да ги взимаме и да се приключва.... Simple Smile
От М-арт исках някои неща, но така или иначе не ми остава време дори да погледна от какво имам нужда. Ще шия каквото и колкото имам....
Има ли някакви снимки от цирка?

# 346
Има снимки, но какво да ги правя?  newsm78 Нямам онлайн галерия, пък инета в последно време много прекъсва. Не са много сполучливи също (много ярка беше светлината и са станали с едни дълбоки сенки).

Забравих да напиша, че днес ми се обажда Пепито. В дома все пак ще има ремонт. Ще делят спалните помещения на по-малки стаи (на 2ра група ще са на 3). Не знаеше друго дали ще правят.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:24 от Мая (мама на две госпожици)

# 347
Това е добра новина. Дано оправят и санитарните помещения.

Момичета, какво направихте със списъка за м-арт? Изпратете го на Ферара.

А за кабинета - наистина да вземаме 3 бюра, някакви етажерки и да не го мислим повече. Между другото и онова килимче от Практис на малките квадратчета ще се връзва много добре с пердетата  Grinning. Трябва да вземе и столове  Wink Мисля си да са от тия с колецата, за да може да се регилира височината им.

Хубав ден на всички   bouquet

# 348
Ок. Спираме се на бюрата тогава. Но ще стане най-рано другата седмица, че сега ми се струпа много работа покрай играчките.

Васе, от М-арт ли беше взела малките торбички за коледните късмети, да поръчам и аз?

# 349
такива целофанови пликчета има и тук,не е задължително от ем-арт да се купурат

# 350
bozgounova, къде, бе душа?

# 351
Марти, от магазина на Екстрапак. Но аз ти бях купила, малко по-големи бяха от старите, но не помня вече на кого ги дадох. Може би са в Ива  Grinning

# 352
в горна оряховица на пазара има едно магазинче само за найлони,целофани и т.н.

# 353
Здравейте,  за найлоновите торбички в Търново има на пазара, от цветята като излезеш надоло по стъпалцата отстрани . Има магазин за пчеларя, има и  разни ел. часи . Там има всякакви видове кисийки. Ако някой размер го няма, го доставят бързо.   Сигурно има и на друго място, но аз това открих.

# 354
  • пяната на дните
Да, в мен има разни найлонки, утре ще ги ревизирам и ще пиша колко и какви. И стикери има у мен.

# 355
Здравейте, банда! Гледам никаква активност тук. Сигурно всички майсторят нещо.

# 356
  • пяната на дните
Да, няма я Вася да ни сръчква и всички спим зимен сън Simple Smile. Аз лично мога да се похваля, че нищо не съм довършила от нещата за базара, които са у мен  Blush. При вас как върви? Рожден ден?

# 357
Привет  Grinning

Посръч  Mr. Green

То и аз съм в застой с чашите за базара. Напоследък на работа е голяма лудница и се прибирам редовно към 8 часа  Rolling Eyes
Като се стигне до носене на компютъра за методичния кабенет, обадете ми се, че съм изтеглила едни образователни игрички и искам да им ги инсталирате  Wink

# 358
момичета,здравейте.
помните ли жената,която миналата година ни беше дала изгорели крушки,сега е насъбрала едно прилично кашонче,като го взема от него ,на кого да го предам,да ги изрисува.....ама да станат неустоимо красиви.
аз още се каня на макароните,но съм си намерила бригада помощнички,и ще ги направим,наближава месец ноември,времето накъсява,...извинете ме,че напоследък не съм достатъчно активна,но съм се отдала на тортите и децата и като че ли съм в лека-а-а-а дупчица......ама ще ми мине.

# 359
Момичета, има ли желаещи в понеделник да отидем в Страхилово? Обадете ми се !

Общи условия

Активация на акаунт