Отговори
# 360
Верче, аз няма как да дойда. Ако имаш възможност вземи им някакви плодове. Ще ти дам паричките. Също от там трябва да вземем едни свидетелства за дарение. Ще съм ти благодарна, ако можеш да ги вземеш.  Hug

# 361
Момичета, няма ли кой да дойде с мен ! Жалко и този път ще се отложи ходенето. Много ми се ходи и искам да видя децата, но сама немога. Cry

# 362
аз също не мога,и затова не писах,димо е с температура и утре сутрин трябва да го водя на лекар...наиситина жалко.иначе и на мен ми се ходи,скоро ще стане година,откакто не съм ходила при децата и не съм и ги виждала.за крушките никой още не се е обадил newsm78

# 363
Крушките може аз да ги взема, ама какви ще станат не знам   Mr. Green Ще ти пиша после да се доразберем  Wink Мога да взема и 2-3 бутилки шампанско да направя (не че съм почвала чашите ...)

# 364
здр мили момичета, не съм писала от много много много време Embarassed Embarassed,но нещата покрай мен се промениха доста и нямам това свободно време което имах преди време.чета ви от време на време,не съм на вътре в нещата далеч съм и от дома така че основните хора които се занимават  с това те го правят от години,за което ги поздравявам и се възхищавам че се занимават с това дело.
мисълта ми е когато започне някакъв благотворителен  базар или нещо с което мога да помогне,въпреки че нямам почти свободно време но каквото мога ще помогна.
когато има някакво такова нещо пишете на лични да знам.
благодаря ви предварително

# 365
Танче, привет   bouquet

Всяка помощ е добре дошлла  Hug

Коледен базар разбира се ще има  Grinning. Ще бъде в средата на декември, но тъй като датата не е потвърдена още от МОЛ-а, ще я обявим малко по-късно  Wink

# 366
ок,а какво правите за коледния пазар какво произвеждат вашити ръчички дайте идеи да видя в коя мога да намеря приложение че то времето минава.

# 367
здр пак,аз се поразрових малко в нета и ми допадна нещо което смятам че ми приляга Embarassed Rolling Eyes нещо такова от рода на яйцата които правих само че за целта ми мтрябват стериопорни топки?????????????от къде мога да ги закупя,някой знае ли?
смятате ли че това ще бъде интересно на пазара?приемам всякакви мнения.имайте в предвид че не мога да шия Embarassed Embarassed Blush така че с шиенето на  разни чорапчета или някакви коледни такива не мога.

# 368
стиреопорени топчета продават в слънчоглед,ама не са евтини,нещо около 40-50-60 ст.бяха.според мен не си струва труда,защото няма да можем да ги продадем за по 2 лв,например.....просто не знам за тази година какво ще правим newsm78

# 369
а минали години какви работи сте предлагали,какво сте изработвали??????

# 370
Абсолютно същото щях да пиша за стиропорените топчета, яйцата например бяха по 70-80 ст.

А за идеи ... погледни в другата тема, събрала съм доста неща, но като че ли повечето са свързани с шиене. Ако намеря нещо интересно ще ти пратя в скайп.

А това са част от миналогодишните неща.
http://picasaweb.google.com/millofhopes/KoledenBazar2009_podgotovka#

http://picasaweb.google.com/millofhopes/KoledenBazar2009#

Момичета, ако успете да уредите празнуване на рождените дни на децата в Търново, например в края на ноември, ще направя всичко възможно да дойда.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 20:47 от devilkin

# 371
Здравейте и от мен. Да ви кажа как мина, посещението ни в неделя, на нашите приятелчета. Бяхме аз, Ива и Ани с двете си деца.  Малките палавници бяха на двора. Както винаги много се зарадваха ,като ни видяха. Още с влизането ни наобиколиха и започнаха въпроси " Къде е кака Вася, Каде е кака Рози , ами Вальо и Кака Диди и кака Ралица и как Мая и всички, всияки. Тези, които си имат любими каки дойдоха с мен до колата да се обадят по телефона. После ми помогнаха да смъкнем подаръците. Играчки от Марта. Хартия за рисуване от Дени. Ябъли, подарък от един мой познат , който има овощни градини.
 Децата изглеждат много добре, няма болни. Всички са жизнерадостни и много любопитни. На Ани децата веднага се сприятелиха с другите и бяха на почит и уважение. Разхождаха ги из двора, люляха ги на люлките. Голямото момиченце Диди имаше рожден ден и почерпи всички с вафли и бонбони.
 Всичко мина прекрасно. Един слънчев ден с много слънчево настроение.

# 372
Верче, много хубав разказ. Искрено съжалявам, че нямах възможност да дойда в неделя. Хайде, да говорим с директорката на дома за рожденните дни на децата в Смехоландия, че вече много просрочихме и ми е гузно  Rolling Eyes

И аз имам една чантичка събрани изгорели крушки и си мислех, ако никоя от нас не се навие да рисува, да ги пратя в някой друг град, където ще има базар и ще им свършат работа. Ама акжете първо вие де Simple Smile

# 373
  • BG
Верче, направо ме разплака. То и преди си бях ревлива, ама сега още повече.
Радвам се, че децата са добре  Hug

# 374
верче,чудесен разказ,наистина,много се радвам,че сте успели да отидете до там и да ги видите.
айде сега сериозно за тези крушки......аз знам,че бях поела ангажимент за 500 ангелчета,ама ако някой друг иска да ги направи изобщо няма да се сърдя.причината е ,че вече ми омръзнаха и ако ме научи вася с какви точно бои и от къде да ги купя бих рисувала крушките,а и моделчета да ми прати някакви...дано не ми се сърдите,ама хич не ми се отваря макаронената манифактура.ама ако са купени вече главите ще ги направя,няма къде да ида. Hug
 Hug Hug Hug Hug за розали вальо,дани и бебчето,като гледам линийката,ми то съвсем наближило,и ей,да ни се обадите като стане работата,нали

Общи условия

Активация на акаунт