Отговори
# 375
А какво стана в същност с поръчката от м-арт?
Ангелчета задължително трябва да имаме макар и по-малко  Wink
Обаче нямам силиконов пистолет, иначе бих се пробвала. Ще го измислим.

Диде, погледни в началото на темата за декупаж. Основата най-добре да я правиш с бял латекс и някой слагат и малко ц200. Рисуваш отгоре и лакираш (ама с тоя бебок не знам къде ще лакираш).

Аз съм нарисувала няколко чаши с червени кардинали (птичката, не друго  Mr. Green) и другата седмица след работа ще продължа с рисуването.

# 376
здр пак съм аз,
искам да помогна с нещо макар че почти нямам свободно време но вечер колкото имам толкова,но проблема е с какво д асе захвана,с иглата не ставам не ме бива не мога да шия какво друго да направя с каквода ви помогна кажете ми,ако смятате че досаждам казвайте поне да ни ви дразня с въпросите си..........................
ако смятате че мога да бъда полезна с нещо кажете..........
хубав ден

# 377
  • пяната на дните
Танче, почти съм убедена, че ще трябва много помощ по време на самия базар - няколко души ще трябва да уплътнят работното време на МОЛа за два дни Simple Smile.
Срещи - мрещи? Или да чакаме Вася да дойде да ни събере?

# 378
какво мислите за тези. направих 8 но нямам повече пера. Ако ви харесат ще си поръчам и ще направя още. Все пак, все по- модерно става коледна пуйка, вместо прасе.

# 379

Какво ще кажете а това негърче в топла шапка. Мисля че няма да се хатесат . Няма да правя от тях. Беше експеримент.

Такива да направя ли. Имам едни маркери за текстил и се чудя за какво да ги оползотроря. Може да ги купуват децата да спят с тях . Това нали е Сънчо, за сладки сънища. А може и с други картинки. Някой ако види някоя хубава и подходяща картинка да ми я изпрати.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 09:17 от very77

# 380
  • пяната на дните
Верче, ако ти се рисува може да помислим за някакви дънкови или ленени портмоненца например, върху които да са нарисувани нащата, нещо като джобче с дръжка, макар че аз не съм убедена, че мога да го ушия, иначе имам няколко непипани чифта дънки от Ларедут, които никога няма да ми станат и съм склонна да нарежа... И то да е в неголяма бройка - 20 примерно?

# 381
Верче, пуйките са готини, но все пак залагам повече на скиорчетата.

За рисуването съм на същото мнение като Верте, портомненца, калъфи за телефони и тн от дънков плат с рисунка ще е по-продаваемо. Само пробвайте дали маркерите се виждат на дънковия плат, че мисля че не са покривни като боите.

# 382
това за портомоненцата е  добра идея, но няма да стане. Моите маркери са само за бял плат и не са много удачни. А не ми се купуват други бои и е голяма играчка. Скрои го, ушийго, че го нарисувай дълга и широка. Поне на мен не ми се занимава. Ще заложа на скиорчетата.

# 383
Здравейте момичета, исках да ви питам - понеже тук с една тумба приятелки сме се организирали да правим картички за Коледния базар...та, в тази връзка - имам известно количество плюшени играчки, купувала съм си ги за мен, чисто нови са, дори наскоро ги изпрах и ги прибрах в гардероба, та дали ако ги изпратя за децата (не за базара) бихте проявили интерес? Не знам дали няма някакъв проблем с плюшените играчки и т.н.

# 384
това с плюшените играчки по принцип не е лоша идея,обаче децата май,че не си играят твърде с тях,да си кажат и другите момичета мнението.
аз за друго се сетих------нали имаме останали картички от миналата година,сега е времето раличка да говори с община лясковец и да пита,дали не биха си купили картички от нас...... newsm78

# 385
  • пяната на дните
Добър вечер.
Доклад за проведената тази вечер среща в гората (за информация на тези, които не успяха да дойдат):
Бяхме аз, Бозгуновата с двете деца, Ани, Верчето, кучето и любезните домакини - Марти и Дари.
1. Базар: Някой (Мая?) трябва да се обади в МОЛа и да помоли да ни позволят да си опнем сергиите на 18 декември (май окончателно това ни е датата); Марти прави късмети, Вери - скиори, аз - филцове, Бозгунова и Ани ще хвърлят чоп коя от двете ще прави макаронени ангелчета. Общо взето всички сме доникъде... У Бозгунова има едни държалки за ключодържател, които Вася ми предаде да предам на Дени.
2. Рождени дни: Нямаме представа колко ще са рождениците, трябва да отпразнуваме всички непразнували тази година май. Вери пое ангажимент да се обади на директорката и да попита възможно ли е рождениците да се разходят до Горна, където планът е празникът да се случи в замъчето на Деметра http://demetrabg.eu/zamache-2.html , където Марти се познава със собствениците и всички го одобрихме като идея. Датата вероятно ще е 27 ноември, кой има възможност да се включи?
3.  Кабинетът:До него така и не стигнахме, но явно трябва тия дни да го оправим Simple Smile.
4. Говорих с Мая, в магазина за фиби има неща за децата, на кого му е удобно да мине с транспорт да ги вземе?
Със сигурност има и още, ако се сетите нещо, допълвайте Simple Smile.

# 386
Привет,

Иве, добре си обобщила нещата  Wink

За 27-и, ако успеете да го уредите ще направя всичко възможно до дойда. В такъв случай няма да се чудя и как да изпратя на Д подаръка  Grinning.
За базара - 18 е ок като дата, аз рисувам чашите (не че много съм напреднала, ама ще се справя). И ще занеса майка да шие ботушчета и елхички от филц.

За кабинета - най-добре три готови бюра, и някаква етажерка евентуално. До колкото се сещам дължината беше 3,50 м, но имаше и радиатор и тръби (т.е. няма съвсем в края да могат да опрат бюрата). За диванчета, май най-добре ако нямаме време да шием дамаска като плата, да вземе едно поларено одеало.

Ми май е това аз след малко хващам гората (буквално  Mr. Green)

# 387
момичета, много съжелявам, но още не съм говосрила с директорката. някой знае ли стационарен телефон на дома да се обадя по него, защото разговора ще е дълъг.

# 388
Верче, виж първия пост на темата ни  Wink

# 389
Eхо, кратко инфо за стиковане на действията:

1. На 27.11 (неделя) ще се празнуват рождените дни на децата. Аз ще се погрижа за тортата, Цвети и Верчето за подаръците, трябва някой да се свърже с Ралиар за ди-джея.

2. тази неделя Станислав ще дойде с нас и ще поставим 3те бюра и 2-3 етажерки в кабинета. Ще видим как е релсата и евентуално ще закачим пердетата (Цвети каза, че ще са готови до тогава). Някой да вземе фотоапарат, моля!

3. "Макаронената" фабрика за базара отново отвори врати. Имаме вече 450 макарончовци благодарение на Дидето Бозгунова и Ани. Чакаме още  Mr. Green Аз мисля, че ще успея с моите 300 комплекта късмети за баница. Ивето шие играчки за елха, Цвети също и прави сурвакници. Вася рисува чаши, Дидето Бозгунова рисува крушки. Въобще, май сме добре. Wink

4. Окончателните дати за базара са 18 и 19 декември в МОЛ-a.Майче, ти ли ще говориш с управата на мол-а?

Друго май не се сещам засега. Моля, допълвайте.
Ще пишем пак след неделя.

Спорна седмица, пчелички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт