Отговори
# 390
Привет и от мен

На 4 и 5 ще съм в Търново, ще донеса нещата, които са готови за базара и ще ги оставя в Марти.
Поех ангажимент да направя 30 картички, които поръча Рали. Мислех да разпечатам на бял картон няколко различни коледни текстури, обаче тук нямам наблизо цветен лазерен принтер (а в Търново знам е че  А3 е 2лв) ... та може да се наложи да направя няколко дизайна и да подготвя нещата за печат, а в Търново да ги направите. Ще го измислим.

Моля ви в неделя като отидете в Дома, да ми звънете за да говоря с Дени.

# 391
Тази недля ще празнуваме рождените дни на 27 деца.

Цеци е купила за децата подаръци от книжарница Пингвините. Взела е на  2.47лв. 25 книжки от ето тази поредица . Всяка на различна тема. И две енциклопедии - едната за планетата земя, а друга за животните - по 4,99лв. за двете по-големи деца. Общо всичко 82.48лв.

Сега Марти ще поръча тортата.

# 392
Мили мами, влизам във вашата темичка, да ви съобщя една радостна новина - тази сутрин около 11ч. мама ROZALY, роди малък мъж - Стефан - 3080 гр. и 51см. мама и бебчо са добре, надявам се утре да я чуя. да им е честото на тати Вальо и на бати Дани, а на мама - бързо вазстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

# 393
Страхотнооооооооооооо!  Party
От сега орисвам малкия Стефчо късметът да не го напуска и за миг, да е здрав и умен, останалото прекрасните му родители и гордият батко ще го направят! Рози, Вальо, много се радвам за вас!  Hug  bouquet

# 394
и тук искам да честитя на гордите родители!
да е здрав и силен,да е горд и умен,да ги радва и да ги прави много щастливи с него!браво

# 395
  • пяната на дните
Честито  и от мен на баткото, таткото и най-вече на майката - герой   bouquet, пожелавам на мъника да стане голям, силен, умен и добър Стефан и всичко да върви по мед и масло за всички Simple Smile!

# 396
Честито и от мен на щастливото семейство! Малкият Стефан да расте весел и умен за радост на мама и татко, да е най-добрият приятел на батко Дани!

# 397
Рози, честито и от мен. Много се радвам за вас Hug

Преди малко Цеци ми звънна. От Мола са потвърдили датите, като в неделя точно до нас ще има детски празник  Grinning

Благотворителен Коледен Базар на "Работилница за надежди"
в полза на децата от Дом за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи, село Страхилово

МОЛ - Велико Търново, приземен етаж
18 и 19 Декември 2010

# 398
Привет,

Мая, имам въпроси към теб  Grinning. Първо, файла за плаката (коледния) в теб ли е, ако да - да ми го пратиш да редактирам датите (въпреки че имам някакъв спомен че текста беше конвертина в криви, ама може и да бъркам). И другият ми въпрос е, късно ли е вече да поръчаме стикери. Имаме около 1000, но се оказа че няма да ни стигнат. Ако да, ще разпечатаме черно-бели в Екстрапак примерно.

# 399
Момичета, имам спешна нужда от помощ за да актуализирам новия ни сайт.
Моля ви погледнете оттатък.

# 400
днес направихме една ударна акция за направата на крушките.стана много добра среща,въпреки,че не успяхме да довършим всичко.през седмицата,вторник,сряда и четвъртък сутрините съм отново на разположение,за да довършим и опаковаме нещата.вече съм по-спокойна,защоно предусещем,че ни чака един мегауспешен базар  bouquet  bouquet  bouquet Money Money Money

# 401
Браво на вас   bouquet

Ние също вчера с Ива и Петя си направихме крафт вечер и успяхме да довършим картичките. Очаквайте ни в събота по обед  Wink

# 402
Здравейте и от мен. Ние с Фиеста, през седмицата, също си направихме, един клуб по труд и творчество. Направихме хубави неща. Има и много скиорчета. Аз съм на линия да продавам .

# 403
Aз също се "цаня" за продавачка на базара и за двата дни предиобедите (до към 1-2ч.), ако не ми мине котка път.

Пристигнаха картичките на Нана и приятелки - както винаги са УНИКАЛНО красиви! Думи нямам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нана, страхотна си!   bouquet

# 404
  • Криворазбраната Европа
Здравейте, момичета! Блудната дъщеря се появи Mr. Green Мен ме тресат други грижи и проблеми и съм активна в друга тема (направо друг форум си е), но ви наглеждам от време на време Whistling В събота закарах малко багаж на Тиха вода, но най-ценното си мисля бяха чаршафите - дано да влязат в употреба Peace Обаче имам за даване от една приятелка ето такова слонче http://media.snimka.bg/3687/013629156.jpg и лятна количка, сгъваема. Дайте идея къде да ги дам, че вече в стаята няма място (ползваме я за килер Blush ) и само прашасват ooooh!
А ако успея да се измъкна без ангажименти Praynig може да дойда на 18-19 да ви видя, че така само виртуално се губи тръпката Hug

Общи условия

Активация на акаунт