Нося се из дебри Дюканични и печеля вечери романтични - 229

• 42 214
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета, ще ми се да напомня следното: въпреки, че сме в бг-мамма сме във форума "Диети". Дондуркането на бебета е в "Бременност, майчинство - родени през ... ". Хайде да не ги смесваме.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 19:56 от ЗлаВещица

# 61
  • София
Много весело бре!
Я сички спамърки се събрали накуп!
Тонич  Hug(най-видния спамър си е тя! Hug), я как поведе хорото hahaha hahaha hahaha
Нелсън  Hug- що не казваш на хората как да правят риба, а четеш лекции за живота, а???? а????  bash
Фоли  Hug- може овесени ядки, ма печени и с водка лайт!
Чак Венерас се е престрашила Crazy Crazy
Липсват само Татит и Абракадабра (още ли кърмиш?), та да залетят тигани яко и модераторката да ни подпука Joy Joy Joy

ColdEyes - дан сЪ убидиш, ей!  Grinning Grinning Grinning Фоли е нашата принцеса, и фея babydust7, отслабнала отдавна и като се появи, всички олекваме с по кило най-малко, затова така и се радваме!

Марпълче Hug Hug

И да не остана по-назад, Никито ето това е за теб : fight fight fight

# 62
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Мастерчеееееееееееее, искаш,  не искаш, ръся наред.  love001
Голди,  Peace
Тумбичка, Тонито, ама още ли ме помните Wink babydust7
Вещи Hug
Люска, нъл знаеш, че съм по джинчето LaughingПробвах да разтворя триците..................става, шъ знаеш Hug babydust7Липсва и Катетоджин и Славето и Кометките и Кри и Бачи и .......ей заслабнаха тия и никви ги няма Outta Joint
Гушки на цялата гвардия  bouquet

# 63
  • София
Lucie, ми щот' съм злЪ УФСЪ  Twisted Evil pletka tongue reverance

Вещи, спирам  Embarassed Peace smile3537

# 64
  • Пловдив
Фоли ...  то нали някаква водка житена имаше  Thinking Дали не може да се изобрети някоя трицена  newsm78

# 65
Фоли ...  то нали някаква водка житена имаше  Thinking Дали не може да се изобрети някоя трицена  newsm78ави

Вещи водката  е единствената напитка която може да се направи от всичко Joy,защо да не може и от трици Rolling Eyes,но как да си направим режимен спирт  newsm78

# 66
Е, в това начинание и аз ще се включа  Crazy
Ей, момичета, то в трета било много хубаво! Simple Smile
Колко "нови" вкусове открих...и наистина сега се наслаждавам! И което е най-хубавото - вече акъла ми не е само в нережимности Simple Smile Разнообразието си казва думата Simple Smile
Сега със свито сърце чакам голямото вариране на кантара, с което са ме наплашили...  Sad

# 67
  • Русе
Въй момичета щях да си остана гладна.
Малееее кВа съм изперкала...  #Crazy
Включвам си аз фурничката, слагам си тавичката с рибката и  чакам да се опече,  smile3508
минаха 20 мин и си викам вече трябва да е готова, отварям фурната и кО да видя...    smile3514
ми тя рибката си е абсолютно сурова   smile3511
и каква да бъде, като съм включила котлона а не фурната

# 68
Никито,ти наистина си много обидчив.Я,недей така  Wink.И аз в началото като писах колко кг. искам да стана ме нападнаха,че без малко и на анорексичка ме оприличиха,ама чак да съм се обидила.Всеки си има право на мнение и е свободен да го изразява,така че не виждам проблем.
Няма ли я мотивацията,причини колкото искаш можеш да си намериш.

# 69
Фоли ...  то нали някаква водка житена имаше  Thinking Дали не може да се изобрети някоя трицена  newsm78
smile3532 smile3534 smile3533
хи-хи-хи-хи-х-.......НапраУ мЪ убихте с тва...... сЯ ше има да се хиляяяяя hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

П.П.Нел...и ти ме разби таз вечер с твойта фурна  Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

# 70
Ето пак съм на 4 страничка ,и пак ще има -4кг. newsm44
На 5-та. Stuck Out Tongue, значи -5. Mr. Green
Всички дънки и панталончета са ми широчки вече. Crazy Днес имах малко минусче.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 00:37 от Coma

# 71
   Хайде и аз да се запиша на 5 страница и се надявам , че ще се отърва скоро от тези пусти кг !

Ейй , ама големи спамърки сте -...... кога смогнахте да изпишете толкова нещо  Mr. Green

Ивка , аз съм запалена с тези красоти от има няма 12 -13 години , макар че имам малко ушити неща , просто много ги харесвам и  ме успокояват.  Hug Сигурна съм , че твоето майче , ще е много щастлива ти да продължиш нейните красоти  Hug Hug

Никито , стегни се пич ... направи го само е единствено за себе си !!!

Миленка , много готин аватар  #2gunfire Joy hahaha

Честити месечинки на празнуващите !   bouquet

Хубава вечер и утре всички на отчет!  Hug

# 72
ColdEyes - дан сЪ убидиш, ей!  Grinning Grinning Grinning Фоли е нашата принцеса, и фея babydust7, отслабнала отдавна и като се появи, всички олекваме с по кило най-малко, затова така и се радваме!

Ooo, хич даже нИ сЪ Убиждам  Joy Даже ми хрумна докато пишех, че може да е нещо такова, след такъв директен въпрос, ама викам - да си кажа аз  Grinning Хихи, а дано и този път ни донесе същия късмет.
Фоли, извинявай, ама новички сме, какво да се прави  Grinning
Нелл, много ме е яд, че няма да можеш да дойдеш. Ще направим скоро още някоя срещичка, когато си свободна.
Гушки на всички дюканки   love001

# 73
Добра вечер не всички,много нещо сте изписали днес.Днес ядох само ведъж и сигурно кантарът ще ми е сърдит утре. EmbarassedНо и без това от една седмица се въртя около едни и същи килограми,сигурно е защото доста време бях на тях между двете бременности.Лека и режимна.
Никито,точно щях да питам къде изчезна.Не се отказвай,заслужава си усилията,не мислиш ли?  bouquet

# 74
Крайно време е да се разпиша и аз, а не само да надничам от балкона.  Wink
За мен това е втори опит с този режим.  ooooh!
Преди година с него свалих около 13-14 кг.
После се пуснах по пързалката и качих 5  Embarassed
От 13 дена се боря отново със себе си. И е много вярно
това, че вторият път е много по-трудно. До тук само с 2 свалени кг,
но съм силно мотивирана да достигна поставената цел /минимум -10 кг/.

В момента си варя една "супа" от коприва за утре. Но нещо ми стои много блудкава.
В нея има зелен лук, чесън, коприва, малко доматен сок, магданоз и целина, но вкуса е много - хммм воден.
Според вас с какво да я доовкуся?  newsm78

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:16 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт