Нося се из дебри Дюканични и печеля вечери романтични - 229

• 42 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
С едно пилешко бутче примерно  newsm53

# 76

В момента си варя една "супа" от коприва за утре. Но нещо ми стои много блудкава.
В нея има зелен лук, чесън, коприва, малко доматен сок, магданоз и целина, но вкуса е много - хммм воден.
Според вас с какво да я доовкуся?  newsm78

месо  Peace
Шегата на страна.. направи застройка с яйце и кисело мляко, според мен ще стане вкусна   chef
Добре дошла   bouquet

Рос4о ме е изпреварила  Laughing

# 77
  • София :(
        Добра ви вечер, спамърки  Hug Heart Eyes
    Ей, ама как ми харесва така темичката, нищо че Вещи е подгряла вече големия тиган  hahaha Ама пък коя друга тема ще се похвали с такава модераторка, с неизчерпаеми идеи и търпение  Wink   bouquet Малий какъв Мазньо съм станала...  Blush
     Тази вечер хич няма да ви изреждам поименно, че ще стане като именика на прабългарските ханове, то само що се появи tonito28 и цялото кралско войнство се разписа  Heart Eyes, но пък аз от кога чакам да се случи такова чудо... Ей на и foli размаха вълшебната пръчица, утре ще има да падат килца..., дай Боже и от моите  Praynig
     Само Никито ще "оплювам", че се прави на ущипана госпоЙца . То не че всички не го нахокате, белким хване декиш, че на нищо не блъскат вече тез мъжОве  ooooh!
     Хайде стига съм писала "мъдрости", да ви покажа като как точно отивам да се гушвам -

и да ви пожелавам лека, мека, режимна нощ, че да има ефект от отслабващия прашец  Hug Hug Hug

# 78
# 79
Някой да ми каже в колко часа е срещата и в кой Дивак за Събота моля Praynig Praynig
Мерси предварително!

Гардения, за Щастливеца 2 говорим и там да е срещата. Ще запазя аз маса през седмицата като знаем и горе-долу бройката! Hug Hug

# 80
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Хайде на кафето, девойки ...

Какво ви казах снощи за foli и прашеца  smile3521 Ей го на, при мен веднага си отиде 1 килце и тази сутрин съм 78.0, кръгло  smile3534 Голяма работа е тази нашата феичка   love001
     Nimowe, нали си присвоих без да искам и ролята на глашатай, да взема да ти кажа...

Софийска среща на 01.05 от 13 часа в Дивака на Гладстон

този, в който бяхме и миналия път. Ако не те устройва мястото или часа, свиркай, да се коригираме о време  Hug
          Слънчев, усмихнат и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 81
Добро утро и от мен,
Не можах да изчакам да свърши 5 - я ден на ударния ми период и тази сутрин се претеглих - минус 2 кг съм /моят кантар е механичен и не мога да отчитам грамове/. Бях с по-големи очаквания, но и този минус действа стимулиращо за да продължа напред Hug
Слънчев, усмихнат, режимен, минусов ден на всички  Peace

А варненки не си ли правят срещи????

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 06:29 от vessit

# 82
Добро утро.Вчерашното ми гладуване и притеснения за мое много голямо учудване доведоха до много голям минус   - 1,500кг.Сигурно част от тях ще наваксам в следващите дни,но местя линийката,не мога да се сдържа   Joy
Слънчев и хубав ден на всички  bouquet

# 83
Добро утро

Фолиииии - и при мен достигна прашеца, нищо, че съм в четвърта, пак се радвам и то многооооо  Heart Eyes

vessit - ми супер ти е резултата за 4 дни, просто прекрасен. Ти не очакваше да ги няма 10 кг нали, а като гледам не тръгваш от мнооооого големи висини .............

сега да нагушкам всички  Hug Hug

# 84
Добро утро   Hug

Днес нямам отчет,ама то се очакваше....дано не е за дълго задържането  Sunglasses

Тумбичка, Тонито, ама още ли ме помните Wink babydust7

Еееее как бе Фоли....  Heart Eyes

Тази вечер хич няма да ви изреждам поименно, че ще стане като именика на прабългарските ханове, то само що се появи tonito28 и цялото кралско войнство се разписа  Heart Eyes, но пък аз от кога чакам да се случи такова чудо... Ей на и foli размаха вълшебната пръчица, утре ще има да падат килца..., дай Боже и от моите  Praynig

Абе има още няколко личности,които ми липсват....сА Ше ги извикам,дано чуят моя овчи  вопъл  Mr. Green
Цоцииии,Котеееее,Румииии,Криииииииииииииииииииииииииии.....ше забрая някой....после пак Ше вияяяяяяяя  Mr. Green
Ааааааа тя Фоли си ги е извикала  и другите,ама и аз Ше наддигна ОВЧИ ВОЙ,че да чуят  Crazy
СлаБББееееееееееее,Бачиииииииииии,Катеееее

П.П. Gardenia  Поздрави  Hug Да задържиш постигнатото  Heart Eyes
mimensita    Heart Eyes Честито и на теб.... Hug
ЗавиЖД  Crossing Arms само на мен не  е подействал прашеца  Crazy

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 08:59 от tonito28

# 85
Добро утро, дружинка!  Hug

Николинче, много се радвам да те видя Hug  Heart Eyes, мислех си за теб в последните дни, браво, миличка, че удържаш положението, възхищавам ти се!   bouquet

Цитат на: nikolincheto

Много хубави срещички си спретвате,направо ви завиждам,тука нямам последователи,явно не съм много убедителна.
Не е проблема в тебе  Peace , какъв по-убедителен пример от тебе им трябва - жена свалила 90-тина кила Shocked omm   .... явно желание им липсва, а без желание и воля не става.  Naughty
Гледам сменила си си нещо подписа, що така?  newsm78

Talyyy Hug, и аз много ти се радвам като те "видя", но и ти да пишеш, ей, да не зачезнеш ...
Фолиии Hug, може ли едно поръсване и за мен, bitte, bitte  Praynig  Flutter

Момичета, пак няма време за поименно нагушкване, защото списъка е мнооооого дълъг, а не искам да изпусна никого  Peace -  затова ще карам наред и по ред на пейките -  Hug  Hug  Hug  Hug

Лек и отслабващ ден!

EDIT: ... ето и една снимка, която мисля ,че пасва към призива "Не на прасето в нас!"

Гарденийка, браво, миличка!   bouquet

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 08:48 от blumchen_fee

# 86
Не знам от записа на първа ли, добрата фея Фоли ли или два Пдни ми повлияха, но отчитам -1,100кг
Сега мога да извикам УРА, СВАЛИХ 20 КИЛА!

Да допълня:
Търновска среща на 07.05. в 15ч, Щастливеца 2!
Всички желаещи са поканени! Аз си запазвам 4 места!

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 08:47 от Gardenia

# 87
Здрасти,банда!
ФОЛИИИИИ,ръси,сладурка наред,та да има за всички!Радвам се да те"видя".Липсват КАТЕТОДЖИН,СМАЙЛ,ЗВЕЗДОПАД,КОТЕЕЕ,АЙНУР,КРИИИИ,АБИИИИ,ДОРЧЕСТЪР,АДРЕНАЛИНКА,РАДАА,ЛАБЕЛО,ПИГЛЕТ,ФЕНСИ,МУЗИЧКА,ФЕЕЛГООДкъде стеееееееееее??? Sad
ГАРДЕНИЙКА,браво,миличка!Страхотно постижение!Успех и късмет и занапред!
А ПЕТЕНЦЕ-ЦВЕТЕНЦЕ къде е?Да не се е отказала? Thinking

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 09:18 от vesito5

# 88
Здравейте мили дами!
Много настроение на всички през целия ден!

klamerche в супата от коприва слагам 2лъжици трици,чуквам 1 яйце и малко извара и бъркам.Става като кашичка,много вкусна и полезна и режимна!

Сутринта се премерих 62кг,добре е,свалям бавно,но сигурно Simple Smileнали!
Проблема с 00 сигурно оказва влияние.

Тумба лумба,видях ти снимките,направо съм очарована от теб,сега ще разгледам рецептите ти,от днес съм ПЗ и търся някоя със спанак.

# 89
Здравейте мили дами!
Много настроение на всички през целия ден!

klamerche в супата от коприва слагам 2лъжици трици,чуквам 1 яйце и малко извара и бъркам.Става като кашичка,много вкусна и полезна и режимна!

Сутринта се премерих 62кг,добре е,свалям бавно,но сигурно Simple Smileнали!
Проблема с 00 сигурно оказва влияние.

Тумба лумба,видях ти снимките,направо съм очарована от теб,сега ще разгледам рецептите ти,от днес съм ПЗ и търся някоя със спанак.
Ани,браво на теб,напредваш много добре.Аз си викам с теб да се съревноваваме за мотивация,ама ти взе много голяма преднина,нямаш настигане Simple SmileВъпреки това да знаеш,че те следя от близо и много ме настървяваш да продължавам.Айде продължавай със свалянето,че да знаеш идвам след теб Laughing

Общи условия

Активация на акаунт