Нося се из дебри Дюканични и печеля вечери романтични - 229

• 42 256
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен!
Днес съм минус 500гр, голяяяяям кеф... Grinning Grinning Grinning
Продължавам на ПЗ докато се върна от България и после влизам в трета, че ще зема да изчезна Blush Blush
Гледам че и Гарденийка е с минус и то ОГРОМЕН! Браво на красавицата!  Hug Hug Hug
Мименситке, устройва ме и мястото и срещата за в Събота, така че не се коси Party Аз ще съм там и ще чакам да те видя с ПОЛА! #Crazy #Crazy
За срещата в Търново, от мене 2-ма от тебе 4-има и сме до сега 6. Miss_Marple предполагам още 2-ма до тук 8. Запазвам аз маса за 10-12 човека, а ние нали сме и "слабички" ще се поберем който и да дойде Peace Praynig Hug
Забравих че днес правя половин година с Дюкян и с вас!!!  ooooh! Crazy
Много ви обичам и искренно ви благодаря за подкрепата! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 10:25 от Nimowe

# 91
Здравейте!  Laughing
И аз имам да благодаря на Фоли и да помоля за още едно мъничко ръсване, някви нищожни 200 грама не ми стигат да закръгля свалените килца на 60.
От доста време вече съм в чуденка дали да си гоня целта изцяло newsm78, хем знам, че е абсолютно нереална като за мен, хем пък ми се иска още, защото виждам сланинките. Пък тия килограми трябва и да се задържат после ... Засега ще се опитам да стигна 73, това е минималната цифра, която калкулаторът ми дава, пък ще видим по-натам. То и от трета ме е страх, защото очаквам да съм от тези, които ще качват и само от единия плод на ден.
Гарденийка, браво за 20-те свалени килограма, направо не мога да си представя, че си била с 20 повече, аз откак те познавам, все си мацка-трепач!  Wink
Nimowe, потвърждавам и още как! И нямам търпение да дойде първо тая събота и после петък. Честита ти половинка годинка с Дюкан!  Hug

Дюканско кафепиене, Русе, при Вазата в Младежкия парк, 1 май, събота, 10 часа.
Приемаме и без предварителна уговорка или покана  Hug

# 92
     Здравейте Дюканки - сладуранки!
Мисля, че вече е време и аз да се включа при Вас, тоест във форума,но малко ме е срам. Embarassed
Миналата година бях започнала режима на 2 май и до 21 юни стигнах до 71,400. Но баба почина и аз оплесках нещата.
И се започна едно ядене на сладко, защото си казвам пак ще почна отново, но става трудно връщането обратно.
Сега започнах на 26 април и съм решена твърдо да успея. Имам 20 кг за смъкване, но колко са те в сравнение с Марпълчето, Тонито и много други.
Чета ви редовно повече от година и ви чувствам като близки приятели и за това се надявам заедно да успеем.
Пожелавам ви слънчев и успешен ден! newsm51

# 93
  • варна/виена
Ех ,тази Фоли Hug,прашеца днес подейства даже и на мен .Сутринта се събудих на 78,8 newsm47
мисс Марпле Hugне излизай от втора,докато не стигнеш целта,каквото и да ти се върти из главата.
blumchen_fee  HugЛинийката ми напомняше,какъв слон бях,срамувам се от това,предпочитам да гледам напред,а не назад.
Лек и слънчев ден от мен newsm51 newsm51

# 94
Ели,чакам те с нетърпение Hug,сега се задавт минуси,защото четох някъде,че с намаляването на луната,по бързо намаляват и килограмите!
 Hug Hug

# 95
Ели,чакам те с нетърпение Hug,сега се задавт минуси,защото четох някъде,че с намаляването на луната,по бързо намаляват и килограмите!
 miss Marple   Hug Hugако можеш не се отказвай докато стигнеш желаните кг,за да не си мислиш постоянно в тях.Ти си си за пример!Поздравления и за хубавите рацепти.Извода ми да сега е,че за да не ни омръзне режима трябва да си готвим.Не съм от Русе,снаха ми е от там и миналата година с режима свали 10кг. и успешно ги задържа и  на 23,24,25.05 ще съм там и ако организирате среща ще дойдем,ще ми е приятно да се запознаем.

# 96
  • Русе
Nimowе   аз също ще дойда на Търновската среща. Честита ти половин година.   bouquet
Гарденийка бравоооооооо   bouquet

# 97
NimoweЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И КЪСМЕТ И ДА ЗАПАЗИШ ПОСТИГНАТОТО. newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38  ura  bigdance2 Tada

# 98
Здравейте сладички

talyyy---Благодаря ти, че си се сетила за мен. На трици изкарах 5 дни и свалих 3 кг. Много съм щастлива и смятам да го правя всеки месец. Раздвижих малко  заспалите кг. Сега съм на риба. Но ми става все по- трудно да спазвам диетата стриктно. Вече след година и четири месеца чувствам нуждата и липсата на много от нещата ,който не съм яла. Но няма как, видях, че щом  само за ден наруша диетата и хоп качвам . Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ЖЕЛАЯ  ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Nimowe -Браво  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

мисс Марпле---Миличка и аз като Николчето те съветвам--- стой си във втора до постигане на желаното тегло Аз се отклоних в трета само за няколко дни  и сега си чукам главата в стената .  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 11:19 от mihi69

# 99
Nimowe,честита ти половин ДЮГОДИНКА!Успех и късмет и занапред!  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
Nimowe, честита ти половин година, изглеждаш страхотно и си личи, че и се чувстваш страхотно - тази усмивка никога да не слиза от лицето ти   bouquet
Мирка, да си жива и здрава дето ми каза за тези кюфтенца - чудно, страховито вкусни са  Hug Hug Hug
Корни, а твоя сладолед ме спасява вече втори ден от нечисти помисли, много вкусен и чудно ароматен стана  Hug Hug Hug
 Praynig за малко прашец, ако е останал на феята Фоли  Praynig

# 101
Rossi 69, аз знам само един град, дето му викат малката Виена  Wink Тъй че обърни внимание на червените буквички в поста ми. Знам една русенска дюканка, която на втория ден от режима отиде на среща чак в Бургас и съм сигурна, че това беше една от причините за успеха й с режима.
Момичета, благодаря за съветите, но аз не говоря за временна почивка в трета фаза. Даже не съм и уморена всъщност. Просто си мисля дали не трябва да си преразгледам целта, с оглед на това, че след пубертета не съм падала под 83 кг., да не говорим, че почти през всичкото време съм била над 100. Тия 66 килограма в линийката ми не само трябва да се постигнат,  а и да се задържат после. А при тези обстоятелства не съм сигурна, че би могло, освен ако не почна да живея на вода. Готова съм да се ограничавам, но не съм съгласна да мра от глад в името на неразумно поставена цел. И да не забравяме, че Негово величество Калкулаторът на Дюкан си знае работата твърде добре.
Всеки случай, когато вляза в трета, независимо на колко килограма, ще съм сигурна, че повече от това няма да се опитвам да смъквам.

Русенско дюканско кафепиене, 1 май, събота, Вазата в Парка на младежта, 10 ч. - гледайте за най-хубавите жени наоколо и един напет момък сред тях.
ana74, аз не съм точно от града, тъй че не винаги мога да ходя на срещи. Но сигурно ще може да се организира нещо с останалите дюканки от Русе, ще повдигна въпроса на срещата и евентуално ще се уговорите.
Svetli_81, дано не греша ника, и теб те помня, че си от Русе, като не пишеш, поне на среща ела  Hug

# 102
Хайде и аз в новата тема, Вещи благодаря   bouquet

Nimowe, честита ти половин година с Дюкан и нова визия, изглеждаш страхотно, с лекота да запазиш постигнатото  Hug  bouquet

Гарденийка, и на теб честити -20 кг   bouquet  Hug
Rossi 69  welcome
Аз от вчера влача един плюс, надявам се вълшебния прашец на Фоли до довечера да стигне и до мен и утре да го няма  Praynig

Хубав и режимен ден  Hug

# 103
привет на всички  Simple Smile
искам да ви попитам , може ли в смесения режим да хапвам телешко? newsm78

# 104
Момичета, имам един въпрос, в трета фаза може ли да се яде кайма, която не е само от телешко месо, ами от смесената? Не, че съм примряла за нея, ама мога от време на време да си разнообразявам хапването, ако е режимна, разбира се Rolling Eyes Rolling Eyes

БЛагодаря предварително за отговора Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт