Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 714
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
На дизифилм страницата на Сонгюл феновете й пишат следните неща за новия сериал: newsm78
geçen gün ülkü duru konuþmazsak çatlarýz programýnda mükemmel çift dizisinin ilk bölümünü çektiklerini, kanalýn bir iki gün içinde belli olacaðýný söyledi. bide kanallarý gezerken zafer algöz roportajýna rastladým, dizinin üç bölüm çekildikten sonra bir kanala satýlacaðýný söylüyordu. açýkçasý bugünkü haberi görünce benimde aklým karýþtý.
Преди няколко дни в едно предаване/konuþmazsak çatlarýz programýnda/Юлкю Дуру казал, че първата серия на "Чудесна двойка" е снимана и до няколко дни ще стане ясно по кой канал, ще бъде излъчен.А също така, както преглеждах каналите,намерих интервю на Зафер Алгоз, който каза, че след като бъдат снимани три серии от филма, той ще бъде продаден на някой канал.Затова като видях днешната новина и аз се учудих.

Друг пост: #Crazy
Aranýn uzamasýndan bir þeyler olduðu hissiyatýna kapýlmýþtým zaten.Aygülenciðim bu haber hiçte süpriz gelmedi bana nedense.Mutlucuðumun da dediði gibi var bir uðursuzluk.Ne diyeyim yine de böyle bir durum varsa hayýrlýdýr iþallah.Ama bu yeni proje eðer doðru ise mükemmel çift kadar ilgimi
çekmedi benim.Sanki birileri özellikle Songülün önünü kesmek istiyor ,þaþkýnlýkla izliyorum bu durumu.
Учудих се, че мина много време откак се говореше за снимането на този сериал и си помислих, че има нещо.Затова и не се учудих на тази новина.Щастието ми не трая дълго, защото нещо не е както трябва.И затова ако наистина  има друг проект, да се надяваме, че ще се реализира ако е истина, но той не ми привлече вниманието, както "Чудесната двойка".Сякаш наистина някои хора искат да попречат на С.Й.Затова с учудване гледам на това положение.

# 676
nevınn , благодарности!!  bouquet  bouquet

Не ми стана ясно за коя новина говорят , но явно проекта "Чудесна двойка" е осуетен. Жалко !!Бяхме се настроили вече. Да видим какво ще си избере нашата Сонгюл.  newsm78 Къванч скоро приключва снимки по Ask -i memnu. Нали имат толкова много отправени им предложения за съвместни проекти , но до сега бяха все заети с други ангажименти.Защо пък да не се съгласят и нас ощастливят !! newsm12 newsm12 Ако обаче решат отново да участват в различни сериали , то това значи , че трябва да спираме с чакането поне за около 2 , 3 години напред.

# 677

Голяма веселба е падала!!!Сладурите яко са се забавлявали. Браво на Мехмет-Къванч! Joy Joy Радва се на колелцето като 6-годишен малчуган.Сонгюл също доста се кефи,жалко че детската играчка е толкова малка, та не може да се курдиса и тя.Май не и липсва мерак отпред на рамката да седне. Laughing Като гледам само хлапенцето страда от цялото забавление.Горкото!...С неговата играчка възрастните се забавляват. newsm62  Добре ,че насред целия купон все пак Сонгюл се е сетила да го гушне,че да го утеши задето са го смъкнали от колелото,за да си поиграят те с него.

На  мама момченцето, липсвали са му мед и мляко, бананче, ама и детско колеленце не е имало момченцето, не е имал търпение да свали   Мехметджан  от колелото и да го яхне сам, да навакса пропуснатото  от  детството.    А иначе невероятни сладури,  не мога да им се наситя на снимките.
 И  Бахар  беше казала в едно нейно интервю, че са станали едно голямо семейство по време на снимките, готвели са си  в къщата, хранели са се заедно,  постигнали са много добра задушевна атмосфера, затова им се е получило  много добре,  казва,че  са снимали на един дъх.

# 678

И  Бахар  беше казала в едно нейно интервю, че са станали едно голямо семейство по време на снимките, готвели са си  в къщата, хранели са се заедно,  постигнали са много добра задушевна атмосфера, затова им се е получило  много добре,  казва,че  са снимали на един дъх.

Дааам , щом знаят ,че нещата им се получават , няма какво да се съмняват и с други проекти да се занимават! Naughty Яаа , към съществената част да преминават и с невиждана романтика и любов , нас и себе си да удивяват !! Crazy

# 679

Голяма веселба е падала!!!Сладурите яко са се забавлявали. Браво на Мехмет-Къванч! Joy Joy Радва се на колелцето като 6-годишен малчуган.Сонгюл също доста се кефи,жалко че детската играчка е толкова малка, та не може да се курдиса и тя.Май не и липсва мерак отпред на рамката да седне. Laughing Като гледам само хлапенцето страда от цялото забавление.Горкото!...С неговата играчка възрастните се забавляват. newsm62  Добре ,че насред целия купон все пак Сонгюл се е сетила да го гушне,че да го утеши задето са го смъкнали от колелото,за да си поиграят те с него.

На  мама момченцето, липсвали са му мед и мляко, бананче, ама и детско колеленце не е имало момченцето, не е имал търпение да свали   Мехметджан  от колелото и да го яхне сам, да навакса пропуснатото  от  детството.    А иначе невероятни сладури,  не мога да им се наситя на снимките.
 И  Бахар  беше казала в едно нейно интервю, че са станали едно голямо семейство по време на снимките, готвели са си  в къщата, хранели са се заедно,  постигнали са много добра задушевна атмосфера, затова им се е получило  много добре,  казва,че  са снимали на един дъх.
На мама двете момченца много са сладки и много им отива да са родители

# 680
# 681
Хайде казахме "довиждане" на щуравия Берг.Ще ми липсва!Имаше и снимка от момента на изпращането.

# 682
Как нежно го погалва по усничките !! Crazy

# 683
Това е един от най-семешните ми моменти във филма - трите мами-хипопотамки седнали на дивана и плетат! Mr. Green Laughing Laughing

# 684
# 685
Това е един от най-семешните ми моменти във филма - трите мами-хипопотамки седнали на дивана и плетат! Mr. Green Laughing Laughing

# 686
# 687
# 688
Крушата не пада по-далече  от корена си.  Пънар е същата като маъка си.  Вместо да се засрами за Нихан, тя изкара Инджи виновна и я накара да се извини.  Брат и сестра лика прилика,  личи си от кого са излезли.  Сега  и с просто око се забелязва приликата им.  И Онур и той един женчо тука, аз ли не видях, никога не подариха нищо на Инджи, никога не й празнуваха р.д. нито пък др неин повод, на Ниханката, сакън - колело и вечеря и работа и пак се почва с канските нерви и овцата Нихан.
Когато се усетила бременна Пънар не казала на Нихан, а пък сега я изкарва най-добра приятелка, Нихан умряла, пък Пънар не дошла на погребението й,  а сега се лигавят двамата с Онур около Нихан, сякаш е кой знае какво, а не някаква използвачка. За мен е такава.

# 689
Който да утрепеш от това семейство май все е късно Мехмет няма време за жена си ,Пънар тича да помага на Нихан Иначе колко я обичал и все до нея щял да бъде А тя се скита самотна по улиците за да види как мъжа и си уплътнява работното време Като се сетя как пишеше на детето си как татко му много работел та на смях ме избива Наистина и малкия Мехмет има нужда от баща си но не по този начин Права е Инджи като не може да разбере връзката на мъжа си с Нихан но кой ли го интересува в крайна сметка Човекът всяка свободна минута прекарва с Нихан целува я да се чудиш кой има повече нужда от него - жена му ли или майката на детето му

Общи условия

Активация на акаунт