Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 709
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693

Мехмет цял целиничък е едно голямо недоразумение.Разбрал човека "твърде късно" , че Инджи е жената на живота му .Уж се прехласва по красивото и лице и голямото и сърце , уж тя е неговата любов , а търчи като луд да подкрепя Нихан винаги ,по всяко време и безусловно. Ама и Инджи се опитвала да разбере връзката на мъжа си с Нихан..Въобще за какво разбиране може да става на въпрос тук. Не може да съществува в реалността толкова разбрана жена.Още повече тя е бременна с дългоочакваното му дете , а той се изживява отново като майка Тереза.Как не се усеща ,че прави точно обратното на това което твърди!?Той като не се усеща , ако бях аз на мястото на Инджи бих го поставила на точното му място , Нихан и нея , пък да видим тогава колко наистина съм жената на живота му. Crossing Arms

# 694
# 695
# 696
И аз се присъединявам към възмущението ви! Колкото и да го ругаем Мехмет - малко ще е! Въпреки всичко, като изключим края, днешната серия беше една от най-веселите и забавни, имаше доста смешни моменти. Ако не бяха показвали днес изобщо Нихан и вещицата Дилруба, дето само развалят пейзажа,  щеше да бъде супер!

# 697
# 698
Тази снимка мисля е правена по времето когато са снимали  днешния епизод.  Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 18:51 от sinq laguna

# 699
# 700
nevinn много ти благодаря за превода

# 701
Правдоподобно ли ви звучат думите на Мехмет? newsm78

Мехмет,ако всички бяха срещу нашата връзка и нашата женитба,какво щеше да направиш?
-Същото каквото и сега.
И какво по-точно?
-Бих направил всичко на света,за да не те изгубя и да те направя щастлива.
Би ли се отрекъл от семейството си?
-Не,защото те щяха вендага да те обикнат,убеден съм в това.
Инджи,твърде късно осъзнах,но ти си жената на живота ми.Където и да те бях срещнал,щях да те позная и да се оженя за теб.
А ако не ме беше срещнал?
-Тогава щях да претърся целия свят,за да те открия.
Без да се откажеш?!
-Без да се откажа.Щях да се взирам във всяка жена докато намеря това красиво лице и това добро сърце.
Мехмет,ти си моята любов!
-И ти си моята любов!
Но не всички имат нашия шанс....

# 702
# 703
Правдоподобно ли ви звучат думите на Мехмет? newsm78

Мехмет,ако всички бяха срещу нашата връзка и нашата женитба,какво щеше да направиш?
-Същото каквото и сега.
И какво по-точно?
-Бих направил всичко на света,за да не те изгубя и да те направя щастлива.
Би ли се отрекъл от семейството си?
-Не,защото те щяха вендага да те обикнат,убеден съм в това.
Инджи,твърде късно осъзнах,но ти си жената на живота ми.Където и да те бях срещнал,щях да те позная и да се оженя за теб.
А ако не ме беше срещнал?
-Тогава щях да претърся целия свят,за да те открия.
Без да се откажеш?!
-Без да се откажа.Щях да се взирам във всяка жена докато намеря това красиво лице и това добро сърце.
Мехмет,ти си моята любов!
-И ти си моята любов!
Но не всички имат нашия шанс....

Благодаря lol4e Мехмет е цар на думите но постъпките са му точно обатни на това което казва

# 704

Общи условия

Активация на акаунт