Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 48 735
  • 733
  •   1
Отговори
# 525

Привет, неуморни! Мерси за кафето, закуската, пожеланията и инфото!!!   bouquet Пак сте във вихъра на танца!  Hug

# 526
Аз продължавам с информацията като гледам нов сериал е

http://hickirik-dizisi-izle.blogspot.com/

# 527
  • София

http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hr … itki_03/n8285.gif

Добро утро дами !!!

Dterziiska, де намери тоз убав момък ???  Shocked

# 528
Тоз момък ще играе с нашето момиче Накрая ще взема да науча и турски

# 529
ДОБРО УТРООООО, ПЕРЛИЧКИ, КАВАНЧКИИИИИ Hug

Да ни е сладка седмицата

# 530

dterziiska, и момъкът с "обратната абревиатура" и "страстната мъжка прегръдка" (vikktory) гледам e на първа линия... Хич няма да й е лесно на Сонгюл...  hahaha
А туй с турския и аз откога си го мисля... newsm78

# 531
Приятен обяд

# 532
Благодаря за обяда, ще хапна с удоволствие, вече и без това "китарата ми свири", от виртуалното меню поне няма да ни се лепи, иначе съм на кисело мляко с 3 обикновени бисквити вътре натопени.

# 533

dterziiska, и момъкът с "обратната абревиатура" и "страстната мъжка прегръдка" (vikktory) гледам e на първа линия... Хич няма да й е лесно на Сонгюл...  hahaha

Аз бих казала, че изглеждат доста добре тримата заедно! Hug

dterziiska, за разлака от теб аз така и не научавам турски и освен имената нищо друго не разбрах! Обаче ти благодаря за инфото и за обяда!

shoppp, по отношение на езиковото обучение ние двете с теб май си оставаме само на ниво "намерения"! Ти нали не си забравила да си вземеш от леля Гюлсун обувките за бала, че тя вече замина за Англия - да не се наложи да те командироваме до там? Laughing

# 534
Ще го следя този филм или сериал, ще видим какво ще е.  Момъкът Халук  има впечатляваща филмография, роден в Германия, има филми там и в Тр.    Тамер Карадаалъ  е  много силен актьор,   и нашата чаровница  за черешка на тортата, ще видим!

# 535

Аз бих казала, че изглеждат доста добре тримата заедно! Hug

shoppp, по отношение на езиковото обучение ние двете с теб май си оставаме само на ниво "намерения"! Ти нали не си забравила да си вземеш от леля Гюлсун обувките за бала, че тя вече замина за Англия - да не се наложи да те командироваме до там? Laughing

Чудесна тройка се заформя, спор няма!!!  smile3521   
alex_b , все си мисля, че съм малко по-напред от теб в нивата - по Коледа едни "учебници" си купих, само дето трябва и да ги поразгърна...  Joy
За чепика не бери грижа, до роклята е вече! Два дни очи не можах да отлепя от тази супер комбинация, даже вас пренебрегнах!  Hug

# 536
  • София
Ще го следя този филм или сериал, ще видим какво ще е.  Момъкът Халук  има впечатляваща филмография, роден в Германия, има филми там и в Тр.    Тамер Карадаалъ  е  много силен актьор,   и нашата чаровница  за черешка на тортата, ще видим!
[/quote

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Вече се обърках newsm78 ....това проект ли е , или в момента се снима....нашата нали започна снимки със Тарду Флордун ?
Моля някой ако е запознат да внесе яснота по въпроса !

Да видим накрая кой ще лапне черешката Joy Joy Joy

# 537
iitina и аз се обърках във фейсбук пише нов сериал но нали трябваше да дават сериала  с този Тарду А още няма превод никъде

# 538
  • София
http://www.vbox7.com/play:f27ff84f  И едно поздравче от мен !

А това е към обяда за по-добро храносмилане !

# 539
Здравейте,Перлички !

Извинявайте ,че нахлувам в темата ви !

За този сериал ,който се снима или ще се снима или е било като проект само --- ''Хъчкърък''= ''Ридание'' - по творбата на Кериме Надир.
 До сега има снимани 2 или 3 филма.
Но това ,което сте намерили като статии за сериала,в който  главните  герои  ще се играят от Сонгюл ,Тамер и  Халук е от миналата година септември месец. Във фейсбука откога е инфото не знам .
В някои страници от нета -блогове и др. няма дата .
А какво стана със сит-кома на Тарду и Сонгюл също няма инфо.
Даже в статиии от август се спрягат имената на други артисти -Нургюл Йешилчай ,Мехмет Гюнсюр,Берк Хакман ,Бюлент Инал за сериала ''Хъчкърък''.
И кое колко е вярно май не се знае.
Когато наистина излезе официално инфо ,като се започне с анонсиране на филма по съответния канал, по който ще се излъчва ,чак тогава може да сме сигурни ,доколко е вярна тази информация.
Аз прясно инфо не съм срещала докато се ровя из нета.

Общи условия

Активация на акаунт