Математически турнири - 4

• 91 014
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
Искам да видя дали ние грешим при решаването или проблемът е другаде.
Thinking
Ха, де!
Отгговорите от 2007 г. на сайта на http://www.math.bas.bg/ch/ също се разминават с  тези от PDF формата, даден на същата страница.

Познайте кои от тях са верни??? Laughing
То всеки го може: първо copy, а после paste! Laughing

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 23:26 от Фран Джонсън

# 661
Тази вечер имаше списъци в СМГ. Има ново табло на мястото на книжарницата. Има 1 дете от 4-ти клас със 74 точки и 1 със 71 точки.

Мерси за информацията! Дали ще излязат на сайта?

# 662
  • София
При нас е весело! От няколко дни сме заприличали на вечерен кръжок по математика вкъщи  #Crazy

# 663
При нас е весело! От няколко дни сме заприличали на вечерен кръжок по математика вкъщи  #Crazy
А какви кръжоци имаше едно време...  Joy Joy Joy
Да ви се похваля и да ви се оплача едновременно. Най-после ни съобщиха резултатите от Австралийското математическо състезание. Добрата новина е, че младежът се сдоби с Credit Certificate, а лошата - че отговорите от матрицата му значително се различават от " домашните" му отговори. Вероятно е оплескал нещата при попълването, защото е пропуснал да попълни и месеца си на раждане. Здраве да е. Догодина - повече.

# 664
Мисля, че момченцет с най-много точки е на една от мамите, които пишат тук, но тя сигурно сама ще се похвали.
Нашите резултати не са за хвалба, но освен това имам претенции за 12-та задача. Тя донесе лист с решен ребус, а в списъка има 0 точки за тази задача. Ще питаме как може да се провери. Възможно е да не го е пренесла точно от черновата. newsm78
У нас дори време за "кръжок" не остава.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 12:09 от VAVA

# 665
А на нас все още не са ни дали резултатите,въпреки че класирането и точките излезнаха още миналия месец.Не зная на какво се дължи забавянето,миналата година още на 6-7 септември знаехме всичко- класиране,проценти,резултати.Моето момче-вече 5 клас е с 84 точки.

# 666
А на нас все още не са ни дали резултатите,въпреки че класирането и точките излезнаха още миналия месец.Не зная на какво се дължи забавянето,миналата година още на 6-7 септември знаехме всичко- класиране,проценти,резултати.Моето момче-вече 5 клас е с 84 точки.
Би трябвало и той да е с  Credit Certificate. Границата за Distinction за миналогодишния четвърти клас е 87 точки. Малко не му е стигнало.   bouquet

# 667
От къде ги знаете тези точки? Има ли някъде тотално класиране за цяла България? Аз намерих едно класиране, ама ми се струва, че е частично, само за децата от тази академия:

http://www.academy21century.com/competitions-2010/avstr-kenguru/kenguru2010.php

# 668
От къде ги знаете тези точки? Има ли някъде тотално класиране за цяла България? Аз намерих едно класиране, ама ми се струва, че е частично, само за децата от тази академия:

http://www.academy21century.com/competitions-2010/avstr-kenguru/kenguru2010.php

На мен ми изпратиха класирането за нашия град. Щом е пристигнало за Габрово, значи има класирания за всички градове. Мисля, че ги разпращат на организаторите по градове централно от София ( координаторът за България).

# 669
Мисля, че момченцет с най-много точки е на една от мамите, които пишат тук, но тя сигурно сама ще се похвали.
Нашите резултати не са за хвалба, но освен това имам претенции за 12-та задача. Тя донесе лист с решен ребус, а в списъка има 0 точки за тази задача. Ще питаме как може да се провери. Възможно е да не го е пренесла точно от черновата.
У нас дори време за "кръжок" не остава.

VAVA, много ти благодаря за милото съобщение.   bouquet  Аз още не съм успяла да отида до СМГ. Дано да ги качат на сайта на СМГ. Синът ми си очакваше максимален резултат, а обикновено доста добре си преценява точките. Ще бъде щастлив.  

Дидева, честито!  Hug
И ние си чакаме нашите резултати. Имаме Credit Certificate от м.г., но нямам представа сега как се е представил.

# 670
Би трябвало и той да е с  Credit Certificate. Границата за Distinction за миналогодишния четвърти клас е 87 точки. Малко не му е стигнало.   bouquet

Да Дидева и той е с Credit Certificate.Благодаря много!  bouquetДогодина,живот и здраве-повече!

# 671
  • София
Класирането от СМТ за децата явили се в 107 ОУ е разлепено на вратата на училището.
Синчето ме зарадва с отличен резултат Grinning.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 22:32 от Master

# 672
Тя донесе лист с решен ребус, а в списъка има 0 точки за тази задача.
Решението на ребуса е:
475 + 75 + 5 = 555
Като верен отговор трябва да се напише числото, зашифровано като СМТ, т.е 475.
Може дъщеря ти да не е разбрала това и да е попълнила числото, зашифровано като ТТТ, т.е. 555.
Ребусът е верен, но с грешен отговор. Peace

# 673
Ще видим утре ако ни разрешат. На листа, който донесе пишеше 475.

Всъщност не пишело 475. Грешката си е наша.  Embarassed

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 00:57 от VAVA

# 674
  • София

Аз още не съм успяла да отида до СМГ. Дано да ги качат на сайта на СМГ. Синът ми си очакваше максимален резултат, а обикновено доста добре си преценява точките. Ще бъде щастлив. 

[/quote]

Ако Вие сте майката на момченцето с мах. бр. точки за 4 кл. - Поздравления!
Преди малко ходих до СМГ, тъй като нямах търпение до утре преди курса. Аз съм майка на момиче от 4 клас, и съм доволна от резултата - от децата на първия лист сме, което е добре!

Общи условия

Активация на акаунт