Математически турнири - 4

• 90 891
  • 790
  •   1
Отговори
# 750
привет и от мен след днешните вълнения !!
 и мен ме учуди разликата в регламента, и считам,че за верен ще се смята този от бланките на децата, които в крайна сметка са издадени от БАН ! В сайта на СМГ според мен е копиран просто стария регламент....там дори са упоменати 25 задачи.... ние сме решили всички задачи, т.е непопълнени отговори за 3 точки и ние нямаме, но  по мои сметки е сгрешил 3 задачи.... тази дето я обсъждате с краката той актегорично заяви,че според него били 7 - 2.3 кр + 5.4 кр...... Joy Joy, изобщо не е смятал крака на играчи, а само брой на играчи...така или иначе условието е двусмислено и не бих се учудила ако са искали да се смятат и краката на играчите, или ако са искали нещо по- просто, а именно - само краката на столовете и табуретките newsm78 Laughing Laughing

Както и да е аз съм доволна като за втори турнир мисля че 3 грешки е доста добър резултат ! за разлика от миналия турнир този път е бил доста по-спокоен... Peace

# 751
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Изключения могат да бъдат теми за реалити предавания, както и спамо-чат теми, в подфорумите, в които съществуват такива. Този тип теми могат да бъдат седмични, без оглед на броя на страниците.
За този тип теми е задължително указването на датите на седмицата в заглавията, например (7.09-13.09)
« Последна редакция: Ср., 27 Окт. 2010, 17:24 от Mamma »

Да пукна, ако знам каква е нашата тема.  Joy Joy Joy

# 752
Наближаваме 50 страница. Да пускам ли нова тема преди да сме започнали активно да обсъждаме турнира?  Grinning
Ако темата е отчетна, пускай нова!
Ако не е, няма нужда от нова тема! Peace

дай да минат 2-3 дена вълненията покрай черноризеца и после пусни новата Wink baby_neutral

# 753
Цитат
теми за реалити предавания, както и спамо-чат теми, в подфорумите, в които съществуват такива
ако питаш мен можем да минем и по двата показателя  Mr. Green

# 754
http://www.smb-ruse.com/
Русенци този път ни скриха топката.  Grinning

# 755
Да пукна, ако знам каква е нашата тема.  Joy Joy Joy
Спамо-чат... Joy Joy Joy

Можеш да се допиташ и до модератор! Peace

# 756
# 757
Току-що се прибираме от награждаването от днешното състезание. При нас то е "Д-р Петър Берон". Малко нескромно, но пак сме първи.

# 758
и на 3-та задача за 3-4кл,според мен е друг отговора а не както е показано тук http://www.math.bas.bg/ch/...аз ли нещо бъркам...

# 759
  • София и там където не се пуши
Темата беше създадена с цел информация, но се превърна в отчетна. Хубаво да се знае, че има опция извести и на мейла ви ще ви съобщават, ако има нещо ново. Сега като се започне новата тема и поне две страници ще стане разни ненужни постове и човечета.

Хайде следващата да е с цел информация и да спре да се спами .

# 760
Хайде следващата да е с цел информация и да спре да се спами .
Peace
И без букети, рози и цветя в двойни дози!

и на 3-та задача за 3-4кл,според мен е друг отговора а не както е показано тук http://www.math.bas.bg/ch/...аз ли нещо бъркам...
Верен отговор: Б)
2010 + 20:10= 2010 + 2= 2012

# 761
 е защо  newsm78 newsm78, мисля че тук е най-логично да се отчитаме... а  не до снощи по турнира да пишем тук, а от днес, отчитайки се- другаде  ooooh!...кой всъщност определя къде какво да се пише ? отчетна тема така или иначе отделно няма... newsm78

# 762
Току-що се прибираме от награждаването от днешното състезание. При нас то е "Д-р Петър Берон". Малко нескромно, но пак сме първи.
еми съжалявам, но някакси не ми иде отвътре да не поздравя искренно тази  майка и детето й, защото някой иска тук да няма букети , затова от мен за мат  -   bouquet  bouquet  newsm10

# 763
Аз не съм се занимавала изобщо да чета правилата, но смятам, че разните букетчета и (особено) тортичките наистина са си пълен спам. Човек си мисли, че се е появило нещо интересно, а то "Момичета, дайте да ви почерпя с една тортичка". Пфуй Sick

Обаче резултатите на децата, обсъждането на задачите, класиранията, грешките  и пр. са си съвсем на място. Къде другаде да се обсъждат такива неща?  newsm78

# 764
  • София и там където не се пуши
Ок, да се решават задачи, да се дава информация къде може да се запише, но като започне да става отчетна и хората не могат да видят информацията и започват едни и същи въпроси.

А и кой го интересува например, моето дете колко задачи е решило   newsm78 . Пък и поздрави като започнат .....................  #Crazy .

Ами поне поздравявайте на лични.

Общи условия

Активация на акаунт