Математически турнири - 4

• 90 987
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
В Габрово е обявено в 9 и 30. Би трябвало навсякъде да започне в 10 часа. Викат ги по-рано заради инструктажа и попълването на бланката с данните и отговорите ( поне  така ми обясниха).

# 121
За съжаление ние в Пловдив отново започваме с 1 час по-рано.При вас Дидева може да ги викат в 9.30,но нашите ги викат в 8.30 и състезанието е от 9.00 до 10.00.Миналата година беше по същия начин.

# 122
  • София и там където не се пуши
Да ви кажа на тези жеги си е най-добре рано, рано.  Чета, че в София ги викат в 9.15, а започва в 9.30

# 123
  • гр.София
А Пепи каза,че е от 9.00 Wink
Има две причини-или няма търпение да отиде,или толкова му е писнало,че му се иска по-бързо да му се маха от главата Laughing
Резултатите миналата година много се забавиха-той се яви в Бургас в разгара на лятната ни отпуска и смея да кажа,че никак не се представи зле FlutterПри все,че не е неговия формат Rolling Eyes
Късмет и успех на всички деца утре!Браво,че имат мерак за математика дори по това време!

# 124
.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 22:22 от Анонимен

# 125
А Пепи каза,че е от 9.00 Wink
Има две причини-или няма търпение да отиде,или толкова му е писнало,че му се иска по-бързо да му се маха от главата Laughing
Резултатите миналата година много се забавиха-той се яви в Бургас в разгара на лятната ни отпуска и смея да кажа,че никак не се представи зле FlutterПри все,че не е неговия формат Rolling Eyes
Късмет и успех на всички деца утре!Браво,че имат мерак за математика дори по това време!
Че те миналата година в Бургас най-рано публикуваха резултати! Shocked
Пеши бърза, че да излезе най-после във ваканция! Ирина, благородно ти завиждам за прекрасния син!  bouquet

# 126
Хей, мами на англоезични математичета от големите градове, няма ли да се хвалите? Как са били задачите?

# 127
  • Sofia
 Ами аз май ще съм първа  Laughing. Синчето е доволно , неясни са били много малко неща. За задачите каза , че са много по-лесни от тези на Европейското Кенгуру. Затруднили са го последните 3  , и не е сигурен какво е направил там. Погледнах набързо първите 10 зад. - една грешка от недоглеждане  Crazy.
  Важното е , че той опита и е доволен. Резултати - ноември в училищата!
 Успех на всички участници   bouquet!

# 128
Ами аз май ще съм първа  Laughing. Синчето е доволно , неясни са били много малко неща. За задачите каза , че са много по-лесни от тези на Европейското Кенгуру. Затруднили са го последните 3  , и не е сигурен какво е направил там. Погледнах набързо първите 10 зад. - една грешка от недоглеждане  Crazy.
  Важното е , че той опита и е доволен. Резултати - ноември в училищата!
 Успех на всички участници   bouquet!

Браво на момчето smile3501, той в НПМГ ли учеше?

# 129
И моят третокласник е доволен. По негови думи е играл тото за една от тези с избираем отговор, за 26 и 30 не му е стигнало времето, а за 29 не е сигурен че е вярна.  При нас обаче съм им събрали задачите и хабер си нямам каква е реалната ситуация. Отивам да стягам багажа за морето.  Peace

# 130
  • Русе
 Ние не сме особенно доволни. Поне 15 мин са им обяснявали регламента, като не са удължили времето за решаване. Взели  им листите от ръцете и гледали да приключи по-бързо. Довечера ще разбера подробности.
  Р.S Викаха ги в 9,30ч. , а в 10,05 още не били отключили вратата на училището...

# 131
  • Sofia
Черна станция, детето учи  обикновенно училище , но има афинитет към математиката  Wink.
BOSS SAMORAI , това е много неприятно  Crazy. При нас организацията беше перфектна. Вкараха ги в 9,20 , дали са им да четат инструкциите , излязоха към 10,40 ч. Предупредиха , че времето ще започне да се засича,  след като бъдат дадени указанията. На моят времето му е стигнало / което най-много ме радва/.
Дидева , при нас задачите са ги дали. Те са направени като книжки , и децата първо там са писали отговорите , а после са ги нанасяли на бланка. Събрали са им само бланките  Peace.

# 132
И при нас организацията беше на ниво. Влязоха точно в 9.30, до десет са се запознавали с инструкциите и са попълвали бланката с данните. Започнали са точно в десет, малките излязоха в 11 и три-четири минути.
Али, при нас всяка година, незнайно защо, им събират условията.  newsm78
Ние не сме особенно доволни. Поне 15 мин са им обяснявали регламента, като не са удължили времето за решаване. Взели  им листите от ръцете и гледали да приключи по-бързо. Довечера ще разбера подробности.
  Р.S Викаха ги в 9,30ч. , а в 10,05 още не били отключили вратата на училището...
За Русе беше обявено от 10 до 12 часа и аз много се чудих защо е дадено времетраене 2 часа, след като максималното време за решаване е 75 минути.

# 133
  • Русе
И отново за организацията  - речниците били забранени , ако имаш въпрос можеш да питаш госпожата , но максимум за 3 думи.  Сега попаднах на съобщение за състезанието - цитирам дословно "Задачите в състезателната тема са на английски език и е разрешено ползване на речници."  -http://www.smbburgas.com/
  Явно прочита на правилата е различен навсякъде.   
Браво на всички деца / и родители Wink/, положили усилия в този горещ ваканционен ден  да участват в това състезание.

# 134
При нас в Пловдив всичко беше на ниво,както винаги.Можело е да се ползват и речници,и да питат господина,и калкулатори да ползват.Детенце каза,че всичко е решил,но не зная,колко са верните.Важното,че времето му е стигнало за всичко-решаване и попълване на бланката.При нас резултатите -септември!
Весела ваканция на всички деца и родителите им!

Общи условия

Активация на акаунт