А как завършва една такава връзка?

• 23 854
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Hug Това е- ясно, точно и категорично.
Ти явно се смяташ за секс играчка?

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 19:58 от Panther

# 151

А и без да те плаша, съм забелязала, че в живота съществува една особена справедливост - може би, защото сме тук на земята за да учим разни уроци.

И от къде този голям опит, да не си на 1000 години?   newsm78  Защото аз пък съм забелязала,че живота е несправедлив. Също, че красотата освен, че е временно явление, при някои поначало липсва, което пък от своя страна не значи, че непременно живота компенсира с други активи. То и много акъл да имаш, като те пипне склерозата все тая. И най точния да си, не е гаранция, че няма да те прецакат, дори най често обратното. Така, че де е тази справедливост, в ада и рая ли?  Thinking

# 152
Hug Това е- ясно, точно и категорично.
Ти явно се смяташ за секс играчка?

Безкрайно ми е любопитно защо реши така.

# 153
Безкрайно ми е любопитно защо реши така.
Ти спиш ли с женени мъже?

# 154
Tе понеже с шамари завличат мъжете в кревата си hahaha. Не ти е подходящо сравнението тоз път, Пантер Wink.
ЛЮбовниците си играят тяхната си игра, не са се вричали никому. Мъжът обаче, има на кого да се отчита /в случая/ и чие достойнство да пази.
Мъжът ако спи с жена си и с любовницата каква точно е разликата между двете жени? Един подпис? Ми тя любовницата също е получила предостатъчно обещания.
Та и двете са излъгани. Трябва да пази достойнството на жена си? Любовницата явно достойнство няма. А жена на без достойнство която спи с женени мъже аз я наричам секс играчка, вие не знам как бихте я нарекли. Нещо неясно?

# 155
Аз винаги всичко приемам ведро  Hug
Така правят хубавите хора! Whistling

# 156
Tе понеже с шамари завличат мъжете в кревата си hahaha. Не ти е подходящо сравнението тоз път, Пантер Wink.
ЛЮбовниците си играят тяхната си игра, не са се вричали никому. Мъжът обаче, има на кого да се отчита /в случая/ и чие достойнство да пази.
Мъжът ако спи с жена си и с любовницата каква точно е разликата между двете жени? Един подпис? Ми тя любовницата също е получила предостатъчно обещания.
Та и двете са излъгани. Трябва да пази достойнството на жена си? Любовницата явно достойнство няма. А жена на без достойнство която спи с женени мъже аз я наричам секс играчка, вие не знам как бихте я нарекли. Нещо неясно?
Понякога любовницата получава много по-голямо внимание и уважение отколкото съпругата.И защо трябва да има обещания?И ако двете са еднакви,защо мъжа е и с двете,закакво са му еднакви?Той е с другата,точно защото е различна от съпругата,защото му дава нещо различно и го кара да се чувства по различен начин.
Някъде прочетох,че да имаш любовница и да кръшкаш,са две различни неща - абсолютно вярно!
Не може да сравняваш тая дето е забил в бара и онази при която ходи през ден,редовно ,връща се там,защото това,което получава му харесва,никой не е луд да бяга от хубавото.
И какво общо има доствойнството в случая ? и ако има,то кой е достойния?
Съпругата,която стиска зъби и търпи,въпреки,че и е писнало?Любовницата,която няма очаквания,просто и харесва вниманието ,което получава?Или неверника,който гледа собствения си кеф? Whistling newsm78
Пантер....нещо неясно?  bouquet

# 157
  • тук-там
Добре, де съпругата като е толкова кофти - защо не и бие шута и да си живее с любовницата. И как можеш да уважаваш мъж-за любовницата говоря - , който няма смелостта да направи това нещо - ей това ми обяснете...
Иначе , ако е само за секс и приятно прекарване го разбирам - ама чак да обича и да УВАЖАВА любовницата си повече - е какво му пречи на такъв п.....ьо да си се прибере при нея?

# 158
пречи му това,че не иска да си нарушава спокойствието...

# 159
Случаи разни, но моите впечатления са, че любовницата най-често получава "огризки" от време и внимание. Пък ако това и стига - лошо няма.
Достойнството е както си го напрви човек. Най-често липсва и при тримата.

# 160
пречи му това,че не иска да си нарушава спокойствието...
Явно толкова държи на тая любовница - само на приказки.

# 161
е какво му пречи на такъв п.....ьо да си се прибере при нея?
Има си домакиня вкъщи и курва в леглото.Изпълнил си е дълга като родител - направил е дете и сега си гледа живота .Може да е п****,ама не е тъп,така му изнася и си трайка докато може.Мъжете са така,докъдето му позволиш,до там ще стигне,няма спирачки.....като децата Whistling Laughing

# 162
  • тук-там
е какво му пречи на такъв п.....ьо да си се прибере при нея?
Има си домакиня вкъщи и курва в леглото.Изпълнил си е дълга като родител - направил е дете и сега си гледа живота .Може да е п****,ама не е тъп,така му изнася и си трайка докато може.Мъжете са така,докдето му позволиш,до там ще стигне.няма спирачки.....като децата Whistling Laughing

Него го разбирам - ама любовницата как "преглъща" един такъв плазмодий?

# 163
Достойнството е както си го напрви човек. Най-често липсва и при тримата.
За "огризките " не съм съгласна!
А за достойнството.....какво има да го правиш?Или го имаш или не,а това,че липсва и при тримата е така,важното е кой ще се окаже най-умен,за да излезе от играта с вдигната глава. Peace

# 164
Ако има чувства към него си го търпи.А жена му как търпи такъв плазмодий?

Общи условия

Активация на акаунт