А как завършва една такава връзка?

• 23 821
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Рим и обратно
...Питам се, трябва ли да се толерира такова поведение у мъжете? Защото точно това постигат "разбиращите" съпруги, дето са над нещата Tired.
А любовниците какво точно постигат, питам се аз? Tired Или те не толерират същото поведение и не участват в "играта"?
Tе понеже с шамари завличат мъжете в кревата си hahaha. Не ти е подходящо сравнението тоз път, Пантер Wink.
ЛЮбовниците си играят тяхната си игра, не са се вричали никому. Мъжът обаче, има на кого да се отчита /в случая/ и чие достойнство да пази.

# 136
...Питам се, трябва ли да се толерира такова поведение у мъжете? Защото точно това постигат "разбиращите" съпруги, дето са над нещата Tired.
А любовниците какво точно постигат, питам се аз? Tired Или те не толерират същото поведение и не участват в "играта"?
Tе понеже с шамари завличат мъжете в кревата си hahaha. Не ти е подходящо сравнението тоз път, Пантер Wink.
ЛЮбовниците си играят тяхната си игра, не са се вричали никому. Мъжът обаче, има на кого да се отчита /в случая/ и чие достойнство да пази.
A kakва е играта на любовниците? Да го вземат хубавеца, защо им е притрябвал такъв, за мен си е загадка. Ако и те са готови да го оставят между двата стола, дали ще опазим мъжкия морал newsm78

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 09:50 от Анонимен

# 137
  • София - Рим и обратно

A kakва е играта на любовниците? Да го вземат хубавеца, защо им е притрябвал такъв, за мен си е загадка. Ако и те са готови да го оставят между двата стола, дали ще опазим мъжкия морал newsm78
Ама не почвай сега вечното надговаряне. За какво им е притрябвал, не е нужно аз или ти да разбираме. Хората се влЮбват и в сакати и в грозни и в престъпници. Тя е свободен човек, ако реши и 3ма може да си хване, пак казвам, не е длъжна да дава обяснения на "половинка" в живота. Ако разчиташ на жените, след които тича съпругът ти /примерно/ да ти пазят брака....нЕма що Rolling Eyes

# 138
  • Най-сетне у дома

Ананас, както не се гаси туй, що не гасне, така и не се опазва неопазимото  Laughing Стол, ако се търси, винаги се намира.

# 139
 А защо не допускате,че и съпругата има сърце и обикновено и тя го обича. Аз моя мъж никога не съм го пазила и винаги съм смятала,че ако заформим триъгълник, най-малко ще ни е виновен третият човек. Абсолютно съм и против това женско противопоставяне съпруга-любовница. И в мъжа вина няма, ако наистина се е влюбил.  Но ако е отишъл,както в повечето случаи, да подхрани само егото си и да разнообрази секса си, наранявайки толкова хора - не мога да го оправдавам. Но е смешно да се говори ,да го изхвърлела съпругата, за да му се радва любовницата. Тя да не го е оковала.Ако той  иска да е при любовницата , едва ли може да направи много,за да го задържи.

# 140
смятала,че ако заформим триъгълник, най-малко ще ни е виновен третият човек.  Тук си права, причините за триъгълника винаги са били първо вътре в семейството. След това идва отдушника /обикновенно го използват повече мъжете, е те са по-слабата половинка/ а пък след това се ражда любовницата. Любовницата не е жена за една нощ. Мисля, че бъркате кръшкането с любовницата.

# 141
трябва да можеш в един момент да ГО върнеш на жена му!
Пък било то и изцеден по всеки един възможен начин! Whistling Laughing
Верно, така беше, но тя си го прие. Даже ми плачаше по телефона: "Ти си толкова хубава, кой мъж няма да те пожелае, моля те, вижте се , но нека да се прибере после в къщи, искам да го видя ,е така, гърбът му да гледам, но да знам че си е у нас". Заклевам се, цитирам я, защото тези думи и след толкова години няма да ги забравя  Whistling

Не се ли страхуваш от неизбежното възмездие на времето?И от момента в които ти, вече не толкова хубава,:) неиминуемо ще казваш същите думи?
Красотата и хубостта са временни явления, в един момент ще минеш на другия бряг, но ще си жива и ще ти се живее - какво ще правиш тогава?Жени свикнали да разчитат на единствения капитал - външност  и ... обикновено свършват зле. Това не те ли притеснява?Или ти си над тези неща?

# 142
  • София
трябва да можеш в един момент да ГО върнеш на жена му!
Пък било то и изцеден по всеки един възможен начин! Whistling Laughing
Верно, така беше, но тя си го прие. Даже ми плачаше по телефона: "Ти си толкова хубава, кой мъж няма да те пожелае, моля те, вижте се , но нека да се прибере после в къщи, искам да го видя ,е така, гърбът му да гледам, но да знам че си е у нас". Заклевам се, цитирам я, защото тези думи и след толкова години няма да ги забравя  Whistling

Не се ли страхуваш от неизбежното възмездие на времето?И от момента в които ти, вече не толкова хубава,:) неиминуемо ще казваш същите думи?
Красотата и хубостта са временни явления, в един момент ще минеш на другия бряг, но ще си жива и ще ти се живее - какво ще правиш тогава?Жени свикнали да разчитат на единствения капитал - външност  и ... обикновено свършват зле. Това не те ли притеснява?Или ти си над тези неща?

Наивно и глупаво е да се смята, че мъжа отива при друга жена само защото е по-млада, по-хубава или прави по-хубави свирки.Така се оправдават съпругите загубили мъжете си и се надяват другата  да остарее по-бързо и да погрознее, или да и се спука силикона Laughing

# 143
Наивно и глупаво е да се смята, че мъжа отива при друга жена само защото е по-млада, по-хубава или прави по-хубави свирки.Така се оправдават съпругите загубили мъжете си и се надяват другата  да остарее по-бързо и да погрознее, или да и се спука силикона Laughing
И защо отива мъжа при друга жена?  Rolling Eyes

# 144
Че жените с шамари ли си държат мъжете вкъщи? Каква точно е разликата?
Изобщо за какво достойнство става дума?
Мъжа ако спи с жена си това накърнява ли достойнството на любовницата (щото често такава е реалността)?

# 145
Е ,то не винаги другата жена е по-млада и по-красива...Като започнахме връзка с втория ми мъж(и двамата бяхме женени),нито той е бил по-красив и по-млад от мъжа ми,нито пък аз  смятам,че чак толкова превъзхождам жена му.Това е любовта...все пак не сме ученици,за да се влюбим в някой само заради черните му очи,нито пък степенуваме партньорите си по красота.Едва ли някой си казва-тази е с пет години по-млада от жена ми,я да взема да се влюбя.. Rolling Eyes

# 146
Красотата и хубостта са временни явления, в един момент ще минеш на другия бряг, но ще си жива и ще ти се живее - какво ще правиш тогава?Жени свикнали да разчитат на единствения капитал - външност  и ... обикновено свършват зле. Това не те ли притеснява?Или ти си над тези неща?

Не, не се страхувам от никакво възмездие, наистина. А  неминуемото е, че никога не бих се унижила да се моля на някакво момиче, да ми изпрати мъжът ми в къщи след като го е "употребила"  ooooh!. Ако ще и на 90 години да стана и да заприличам на вещица, пак няма да постъпя така. Но аз съм друг характер, тя беше много различна от мен.
А относно красотата, тя не е единствения "капитал" на който разчитам  Wink

# 147
Не се ли страхуваш от неизбежното възмездие на времето?И от момента в който ти, вече не толкова хубава,:) неиминуемо ще казваш същите думи?
Красотата и хубостта са временни явления, в един момент ще минеш на другия бряг, но ще си жива и ще ти се живее - какво ще правиш тогава?Жени свикнали да разчитат на единствения капитал - външност  и ... обикновено свършват зле. Това не те ли притеснява?Или ти си над тези неща?

Не, не се страхувам от никакво възмездие, наистина. А  неминуемото е, че никога не бих се унижила да се моля на някакво момиче, да ми изпрати мъжът ми в къщи след като го е "употребила"  ooooh!. Ако ще и на 90 години да стана и да заприличам на вещица, пак няма да постъпя така. Но аз съм друг характер, тя беше много различна от мен.
А относно красотата, тя не е единствения "капитал" на който разчитам  Wink

Е, животът е пред теб:)))))Аз лично не бих се заричала за нищо:))))

А и без да те плаша, съм забелязала, че в живота съществува една особена справедливост - може би, защото сме тук на земята за да учим разни уроци.

Иначе виждам, че си се индентифицирала като "хубавелка" - значи все пак външността е основния ти капитал:))))) А когато този капитал си отиде...

Знам за някои, които остават с една торба гримове след като добрата им външност бъде (неизбежно)  победена от времето.

Приеми ведро.

# 148
Аз винаги всичко приемам ведро  Hug

# 149

Hug Това е- ясно, точно и категорично.

Общи условия

Активация на акаунт