А как завършва една такава връзка?

• 23 850
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Него го разбирам - ама любовницата как "преглъща" един такъв плазмодий?
На нея и е дошла сляпата неделя, така че всяка глупост и е простена.  Mr. Green
Ми жена му и тя има чувства (или интереси Wink)

# 166
Ми и любовницата му също има чувства или интереси.Къде е разликата?

# 167

Него го разбирам - ама любовницата как "преглъща" един такъв плазмодий?
Вярва,зайче - за нея това е достатъчно........до едно време.
Любовницата,която преглъща всичко и търпи,го прави защото вярва,че той ще избере нея и ще я оцени по достойнство.
А някой повярва ли си,трудно можеш да го убедиш в обратното. Wink
Въпроса е защо жената търпи такъв мухльо(освен ако не е от интерес,разбира се)?
И когато и изтъкнеш 100 причини,за да го зареже,защото не си заслужава да си губи времето..........обикновено тя казва...."ами и аз не знам"..."заради детето" ooooh!

# 168
Или просто защото "не искам кокала,ама не го и давам"

# 169
Ми и любовницата му също има чувства или интереси.Къде е разликата?
1-2-10-20 години връзка, брак, навици, 1-2-3 деца, общи имоти, общ бизнес, стигат ли ти разликите?
Много много рядко жената ще откаже развод ако мъжа го поиска, ама той не го иска. Щото любовницата е само за забавление.

# 170
ако мъжа го поиска, ама той не го иска. Щото любовницата е само за забавление.
Защо да иска развод,жена му е прекрасна домакиня и майка,а любовницата му няма против да е другата "единствена" в живота му,кому е нужен развода?
т.е - любовницата го забавлява и го прави щастлив,а седи при съпругата щото е вързан с деца и имоти... ooooh! Peace Пантер..объркваш ме Laughing

# 171
Не ви ли е позната репликата"каквото и да става никога няма да ти дам развод...."?И след това се започват едни заплахи за самоубийства,за лишаване от деца,разни семейни събрания за сплотяване на семейството...

# 172
Не ви ли е позната репликата"каквото и да става никога няма да ти дам развод...."?И след това се започват едни заплахи за самоубийства,за лишаване от деца,разни семейни събрания за сплотяване на семейството...
Класика! Whistling

# 173
Няма такъв театър "няма да ти дам рзвод".
И дори и да няма развод - какво му пречи на мъжа да се изнесе и да живее с любовницата ако толкова държи на нея?

# 174
...кому е нужен развода?
Кому наистина?

# 175
Мъжете са малко по-страхливи в това отношение и по-податливи на внушения.Ако една жена е добра манипулаторка лесно може да му втълпи невероятно чувство за вина.

# 176
Ама разбира се,всеки се  е нагодил някак си Wink
п.п Имам около 300 мнения в този форум,а не ми ги изписва отдолу,някой знае ли защо?

# 177
Мъжете са малко по-страхливи в това отношение и по-податливи на внушения.Ако една жена е добра манипулаторка лесно може да му втълпи невероятно чувство за вина.
В кои отношения сме по-страхливи че не разбрах?
И любовницата хермафродит ли е (явно не е жена)?

мнения в ДиС и клюкарника не се броят.

# 178
По отношение на вземането на решения за развод мъжете са по-страхливи,може би са по-неподвластни на чувства.

# 179
Мерси  Hug
п.п Мъжете не обичат промените!

Общи условия

Активация на акаунт